Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Види зовнішньої обробки каркасу (частина 1)

Питання зовнішньої обробки каркасного будинку - тема дуже обширна, але ось ми до неї підійшли і почнемо розбиратися, що до чого

Питання зовнішньої обробки каркасного будинку - тема дуже обширна, але ось ми до неї підійшли і почнемо розбиратися, що до чого.

Дійсно, варіантів обробки дерев'яних каркасних будинків дуже багато. Спершу, перерахуємо основні з них, а потім розберемо кожен окремо. Отже: облицювальну цеглу, декоративний камінь, керамічна плитка, термопанелі, дерев'яна вагонка, блок-хаус, дошка, вініловий сайдинг, декоративна штукатурка, побілка. Не мало, а якщо врахувати, що можливо обробляти фасади каркасних будинків комбінаціями зазначених матеріалів, то вибір рішень бачиться просто колосальним.

Не мало, а якщо врахувати, що можливо обробляти фасади каркасних будинків комбінаціями зазначених матеріалів, то вибір рішень бачиться просто колосальним

Оздоблення каркасного будинку цеглою. При виборі цегляної обробки є кілька варіантів. Можна обробити будинок зовні однотонним облицювальною цеглою, можна комбінувати цегла різних кольорів і фактур, виділити віконні прорізи, викласти кутові русти. Така обробка буде красива і функціональна, а вентиляційний зазор між цегляною кладкою і каркасом забезпечить правильну роботу конструкції стіни, додаткову тепло і звукоізоляцію. Такий будинок прослужить не одну сотню років, завдяки правильній та функціональної конструкції стіни. Гарний цегляний будинок - це статус! А наявність всередині зовнішньої цегляної стіни каркасної конструкції - вбереже від зайвих тепловтрат, створить тепло і затишок для майбутніх мешканців і значно заощадить витрати на опалення.

А наявність всередині зовнішньої цегляної стіни каркасної конструкції - вбереже від зайвих тепловтрат, створить тепло і затишок для майбутніх мешканців і значно заощадить витрати на опалення

Переваги цегляної обробки наявності: прекрасний, респектабельний зовнішній вигляд, додаткова гидрозащита, звукоізоляція і теплоізоляція будинку, велика кількість колірних рішень облицювальної цегли.

Декоративний камінь, керамічна плитка, бутовий камінь - не менше елітні оздоблювальні матеріали, ніж цегла. Також більш ніж висока ціна, але і зовнішній вигляд будинку просто чудовий. Оздоблення натуральним каменем робить з каркасних будинків не просто будинки, котеджі, а справжні родові маєтки, замки. Воно того варте. Також камінь дуже цікаво поєднується з іншими оздоблювальними матеріалами, наприклад деревом і декоративною штукатуркою.

Термопанелі - відмінний сучасний оздоблювальний матеріал. Термопанель являє собою конструкцію з двох полімерних пластин-сторін, між якими знаходиться утеплювач Зовнішня частина термопанелей декорується під цеглу. Поверхня «цеглинок» відбувається керамічної або кам'яною крихтою. Конфігурація панелей також виконується в формі цегли, підібраних з таким розрахунком, щоб панелі збиралися як конструктор, або скоріше Тетріс. Термопанелі монтуються на спеціальних профілях, змонтованих на зовнішніх стінах будинку. Крім достатньої міцності фасаду і привабливого зовнішнього вигляду, термопанелі значно спрощують процес обробки фасаду канадських будинків .

Схожі статті:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама