Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зовнішні інженерні мережі в Москві

  1. Зовнішні інженерні мережі = всі побутові зручності
  2. 5 незамінних матеріалів для будівництва інженерних систем
  3. Чому 74% жителів Москви замовляє у нас монтаж зовнішніх інженерних мереж і комунікацій?
  4. Як проходить будівництво зовнішніх інженерних мереж і комунікацій?

Скажіть, як довго Ви зможете прожити без водопроводу? День-два, поки не набридне тягати воду з колодязя? А якщо ускладнити завдання і додати до цього відсутність каналізації? Навряд чи Вам припаде до душі такий розвиток подій, і при першій же можливості Ви спробуєте покинути свій будинок. Але не варто гарячково міркувати, як обміняти таке житло на нове - ситуація зміниться докорінно, якщо виконати монтаж зовнішніх інженерних мереж!

Щоб не сумніватися в правильності монтажу, досить замовити у нас будівництво зовнішніх інженерних мереж з гарантією на цілих 2 роки!

Кращі ціни тижні на монтаж зовнішніх інженерних мереж!

Вид робіт

Вид робіт

Од. виміру

ціна за од. вимір.

Монтаж господарсько-побутової каналізації К1 Труба Д = 250 1 3200 руб. Труба Д = 160 1 2800 руб. Труба Д = 110 1 2400 руб. Колодязь Д = 1м 1 13800 руб. Монтаж водопроводу В1 Труба Д = 250 1 3200 руб. Труба Д = 160 1 2800 руб. Труба Д = 32 1 2400 руб. Колодязь Д = 1,0 м 1 13800 руб. Колодязь Д = 1,5 м 1 15600 руб. Колодязь Д = 2,0 м 1 20400 руб. Монтаж господарсько-побутової каналізації К1 Труба Д = 250 1 3200 руб

Зовнішні інженерні мережі = всі побутові зручності

Навіщо потрібна прокладка інженерних мереж і комунікацій? Щоб Ваш будинок не перетворився в обділені благами цивілізації житло, а Вам не доводилося відчувати себе, як в кам'яному столітті!

Прокладка зовнішніх інженерних мереж і комунікацій включає в себе:

  • облаштування водопроводу з питною водою;
  • установку колодязів із залізобетону;
  • монтаж зовнішньої каналізації;
  • прокладку зливової каналізації;
  • будівництво трубопроводу напірної каналізації.

Зверніть увагу: довіривши прокладку інженерних мереж і комунікацій в Москві професіоналам, Ви застрахуєте себе від можливих помилок монтажу!

5 незамінних матеріалів для будівництва інженерних систем

Технологічно вірна прокладка підземних інженерних мереж неможлива без правильно підібраних матеріалів. Отже, які ж матеріали життєво необхідні для монтажу інженерних мереж?

Отже, які ж матеріали життєво необхідні для монтажу інженерних мереж

Труби поліетиленові для зовнішніх комунікацій

  • Труби ПЕ-100 SDR17 діаметром 50 мм, 110 мм, 160 мм і 200 мм - найвідоміший вид поліетиленових труб для будівництва питного трубопроводу. Вони здатні витримати тиск в 10 атмосфер.
  • ЗБВ плити перекриття, укріплені каркасом з арматури, і кільця ЗБВ для будівництва залізобетонних колодязів.
  • Труби бренду Корсис SN 8 діаметром 110 мм, 160 мм, 200 мм і 250 мм - гофровані двошарові труби з поліетилену, призначені для облаштування зливової та господарсько-побутової каналізації.
  • геотекстиль Дорн - незамінний атрибут монтажу зовнішніх інженерних мереж.
  • Щебінь і кар'єрний пісок - для створення «подушки» і виконання засипки.

Замовляйте якісні труби у нас по самій вигідною ціною в Москві!

Чому 74% жителів Москви замовляє у нас монтаж зовнішніх інженерних мереж і комунікацій?

Ми вже говорили про те, що важливо довірити монтаж трубопроводів інженерних мереж кваліфікованим фахівцям - але того, що пропонуємо Вам ми, не запропонує жодна інша компанія!

Ми вже говорили про те, що важливо довірити монтаж трубопроводів інженерних мереж кваліфікованим фахівцям - але того, що пропонуємо Вам ми, не запропонує жодна інша компанія

зварювання труб ПНД

  • Оперативний вихід на зв'язок. Ви замовили у нас монтаж інженерних комунікацій і мереж? Ми зв'яжемося з Вами протягом 24 годин для підтвердження замовлення і обговорення деталей!
  • Гарантія на монтаж - 2 роки. Монтаж інженерних систем і мереж в нашій компанії виконують робочі з 10-річним стажем в даній області, тому ми не боїмося надавати 2 роки гарантії на монтаж!
  • Працюємо без вихідних. Досить залежати від свят і вихідних - для Вашої зручності будівництво та монтаж інженерних систем в Москві може бути виконано в будь-який з 7-ми днів тижня!
  • Сучасне обладнання. Професійне обладнання провідних європейських брендів - «Rothenberger», «Karcher» та «Bosсh», а також якісні матеріали дозволяють нам виконувати будівництво об'єктів та інженерних систем на всі 100% вірно.
  • Дилерські ціни. Наші ціни на матеріали реально нижче ринкових - різниця може досягати 15%! Це прекрасний спосіб заощадити на будівництві інженерних мереж і систем не на шкоду якості!

Не важливо, за які роботи ми беремося - каналізацію селища або зовнішні інженерні мережі, всі вони застраховані СРО на суму понад 100 мільйонів рублів! Поспішайте замовити будівництво інженерних мереж та комунікацій водопостачання у наших професіоналів на вигідних умовах!

Поспішайте замовити будівництво інженерних мереж та комунікацій водопостачання у наших професіоналів на вигідних умовах

Як проходить будівництво зовнішніх інженерних мереж і комунікацій?

На початковому етапі здійснюється проектування зовнішніх інженерних мереж - без нього неможливо буде правильно прокласти зовнішні інженерні мережі та комунікації. Після цього готується основу - риється траншея або котлован, на дно якої монтується монолітна ЗБВ плита. Роль дренажу грає геотекстиль нетканий з відсипання з щебеню і вирівнює шаром з піску.

Роль дренажу грає   геотекстиль нетканий   з відсипання з щебеню і вирівнює шаром з піску

Колодязь ЗБВ з приєднаною трубою

Наступний етап прокладання інженерних комунікацій - безпосередній монтаж труб. Для цього необхідно опустити їх на дно котловану за допомогою міцних строп з нейлону, після чого відцентрувати їх вже вручну. Процес виконується двома робочими, після чого труби з'єднуються з патрубками, а місця їх з'єднання герметизуються призначеними для цієї мети кільцями ущільнювачів.

Будівництво інженерних комунікацій добігає кінця - і після фіксації труб або дренажних колодязів до ЗБВ плиті за допомогою стяжних ременів дно котловану заливається бетоном. Потім конструкція пошарово засипається піском, кожен шар якого повинен становити не більше 30 см і обов'язково ущільнюватися. За цією схемою більшість компаній прокладає зовнішні інженерні мережі.

Пам'ятайте, що цей варіант будівництва інженерних комунікацій в Москві був представлений виключно для Вашого ознайомлення, а не в якості керівництва до дії!

Замовте у нас прокладку зовнішніх інженерних мереж - вартість Вас приємно здивує! Виконуємо монтаж зовнішніх інженерних мереж в Москві і Підмосков'ї будь-якого рівня складності точно в обумовлені терміни!

Як проходить будівництво зовнішніх інженерних мереж і комунікацій?
Скажіть, як довго Ви зможете прожити без водопроводу?
День-два, поки не набридне тягати воду з колодязя?
А якщо ускладнити завдання і додати до цього відсутність каналізації?
Отже, які ж матеріали життєво необхідні для монтажу інженерних мереж?
Чому 74% жителів Москви замовляє у нас монтаж зовнішніх інженерних мереж і комунікацій?
Ви замовили у нас монтаж інженерних комунікацій і мереж?
Як проходить будівництво зовнішніх інженерних мереж і комунікацій?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама