Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

З яким кольором поєднується бірюзовий колір: фото інтер'єрів, відео

  1. Загальна характеристика
  2. З яким кольором поєднувати бірюзовий?
  3. бірюзова вітальня
  4. Бірюза в спальні - ідеальний варіант
  5. Відтінки для дитячої
  6. Бірюзова кухня: спалюємо калорії кольором
  7. Ванна в бірюзових тонах

Бірюзовий колір в інтер'єрі будинків і квартир використовують не часто, але він дуже привабливий і гармонійний в поєднанні з іншими квітами Бірюзовий колір в інтер'єрі будинків і квартир використовують не часто, але він дуже привабливий і гармонійний в поєднанні з іншими квітами. Саме тому в ХХI столітті дизайнери провідних компаній меблевого виробництва виводять його в позиції лідера.

Які ж поради та ідеї підносять нам законодавці моди і фахівці в сфері ремонту та оформлення інтер'єру? Давайте розглянемо основні моменти, вивчимо деякі закономірності і правила і дізнаємося, з яким кольором поєднується бірюзовий колір найкращим чином.

Загальна характеристика

Бірюзовий колір - відтінок блакитного і зеленого кольорів. Його назва походить від коштовного каменя. У перекладі з перської мови слово «бірюза» позначає «камінь щастя» або ж «що отримує перемогу». Цей колір символізує дві стихії - воду і повітря. Асоціюється він зазвичай з легкістю і свіжістю. З холістичної медицини відомо, що бірюзовий колір має заспокійливу дію.

З холістичної медицини відомо, що бірюзовий колір має заспокійливу дію

Бірюзовий колір - це який? Фото натурального бірюзового кольору в інтер'єрі

З огляду на те, що бірюзовий колір в інтер'єрі зараз в тренді, його вибирають фактично на підсвідомому рівні, не враховуючи давні сенси і значення, про які ми вже згадували вище. Давайте поговоримо про бірюзовому кольорі, особливості його раціонального використання в дизайні, помилкових думках і про те, з яким кольором поєднується бірюзовий промені всього і які поєднання можуть скласти ідеальний інтер'єр в бірюзовому кольорі.

По-перше, бірюзовий колір - холодний колір, тому він завжди додасть інтер'єру ефект свіжості і комфортною прохолоди. Крім того, він має здатність знімати роздратування, втому і навіть стрес. Тому бірюзова кімната завжди стане приємним місцем для відпочинку і реабілітації після важкого робочого дня: допоможе розслабитися, помріяти-подумати, підніме настрій.

По-друге, для створення максимального комфорту ви можете вибрати потрібний вам відтінок бірюзового кольору - від більш світлих тонів до більш глибоких (темним). До речі, колір морської хвилі - це теж бірюза.

По-третє, бірюзовий колір не завжди використовують, як основний колір. Дуже часто його вибирають для декорування, використовуючи, як доповнюючий - для розстановки акцентів. Він підійде для будь-якої з кімнат і зможе розбавити абсолютно будь-який колір.

Комбінування бірюзового з іншими відтінками дає в результаті зовсім легкі і незвичайні комбінації кольорів.

По-четверте, думка про те, що бірюзу слід використовувати тільки у ванній кімнаті, абсолютно помилково! Безперечно, у ванній він виглядає ідеально, проте бірюзовий колір абсолютно ненав'язливий і приємний в інтер'єрі. Такий колір, повірте, прикрасить будь-яке приміщення будинку або квартири.

Такий колір, повірте, прикрасить будь-яке приміщення будинку або квартири

З чим поєднується бірюзовий колір?

З яким кольором поєднувати бірюзовий?

Як би прекрасно не звучала фраза про те, що бірюза відмінно поєднується з будь-якими іншими квітами, все ж варто відзначити ті набори сполучень, які в сфері інтер'єру використовують найчастіше.

Бірюзовий колір в інтер'єрі гармонійно поєднується з яскравими квітами і відтінками. Наприклад, дуже комфортно він буде відчувати себе з яскраво-жовтими, помаранчевими, рожевими і теракотові квітами і відтінками.
Що ж стосується світлих пастельних тонів, повірте, проблем з їх поєднанням не буде. Практично всі тони пастельній гами будуть ідеально поєднуватися з бірюзою.

подивіться добірку   фото комбінованих шпалер для залу   : Оригінальні варіанти декору стін дозволять кардинально змінити на краще простір подивіться добірку фото комбінованих шпалер для залу : Оригінальні варіанти декору стін дозволять кардинально змінити на краще простір.

Детально про висвітлення в спальні без люстри читайте в цієї статті . Бра, приліжкові світильники і вбудоване підсвічування - додайте романтичності своїй спальні!

Ну а як же бути з темними кольорами? Свої варіанти тут теж є. Радимо використовувати класичні поєднання: чорний + бірюзовий, темно-коричневий + бірюзовий, шоколадний + бірюзовий. Найчастіше в темних тонах підбирають меблі, а бірюзовий колір використовують для декорування.

Гармонійно підходять до бірюзі і наступні кольори: сріблястий і золотистий. Ці кольори добре впроваджувати за допомогою використання аксесуарів цих квітів, якщо, звичайно ж, бірюза - основний колір. Але можливі й варіанти, коли бірюза теж буде виступати у вигляді кольору для аксесуарів.

Гармонійне поєднання бірюзового кольору з іншими квітами

бірюзова вітальня

Використання бірюзи в вітальні дозволить їй виглядати яскраво і модно. Добре доповнить кімнату для гостей м'які меблі. В її виборі ставку зробіть на бірюзові відтінки.

З огляду на те, що бірюзовий колір асоціюється з відпочинком і морською гладдю, його настійно рекомендують використовувати у вітальні. Погодьтеся, вітальня повинна якомога краще «приймати» гостей. А з таким кольором вона не тільки дасть можливість відпочити гостям і розслабитися, але і буде завжди виглядати яскраво і модно.

А з таким кольором вона не тільки дасть можливість відпочити гостям і розслабитися, але і буде завжди виглядати яскраво і модно

Добре доповнить кімнату м'які меблі бірюзових відтінків, яка посилить атмосферу релаксації.

Вітальня в бірюзовому кольорі завжди буде кімнатою, в якій панує дух чистоти і позитиву, який насичує енергією для реалізації творчих планів.

Інтер'єр вітальні в бірюзовому кольорі допоможе позбавиться від втоми, нападів агресії і стресу.

Інтер'єр вітальні в бірюзовому кольорі допоможе позбавиться від втоми, нападів агресії і стресу

Бірюза в спальні - ідеальний варіант

Бірюза - ідеальний колір для вашої спальні. Адже розслабляючий терапевтичний ефект, яким володіє бірюзовий колір, завжди буде актуальним і корисним.

Для оформлення кімнати можна використовувати бірюзовий колір як основний. Але позитивний ефект буде навіть в разі, якщо бірюзового кольору у вас буде тільки постільну білизну.

Але позитивний ефект буде навіть в разі, якщо бірюзового кольору у вас буде тільки постільну білизну

Щоб добитися ідеального поєднання кольорів для релаксації, додайте в інтер'єр зелені акценти. Наприклад, поставте в кімнаті кілька горщиків із зеленими рослинами.

Пропонуємо вашій увазі відео, яке продемонструє бірюзовий колір в спальні.

Відтінки для дитячої

Використовуючи бірюзовий колір в інтер'єрі дитячій кімнаті, пам'ятайте про одне: його кількість повинна бути в міру. Чому? Все просто. Діти, як відомо, дуже сприйнятливі до квітів. Кожен з них по-своєму діє на психіку дитини.

Тому пам'ятайте про те, що бірюзовий колір може не тільки заспокоювати дитину, але і заважати його розвитку.

Тому пам'ятайте про те, що бірюзовий колір може не тільки заспокоювати дитину, але і заважати його розвитку

Бірюзова кухня: спалюємо калорії кольором

Іноді здається, що той чи інший колір абсолютно не підходить для тієї або іншої кімнати. Якщо говорити про бірюзовому кольорі на кухні, хтось саме так і подумає, порахувавши, що кімната буде виглядати занадто прохолодною і свіжою. Таку думку дійсно виникає у багатьох, адже кухня завжди асоціюється з чимось теплим, іноді навіть гарячим.

Ми категорично відкидаємо думку про те, що бірюза зіпсує інтер'єр кухні. Навпаки, кухня в бірюзовому кольорі дуже красиво виглядає, особливо стіни.

Навпаки, кухня в бірюзовому кольорі дуже красиво виглядає, особливо стіни

А якщо ще кухонний гарнітур світлого відтінку або покритий лаком під колір натурального дерева, тоді бірюза ідеально впишеться. При цьому пам'ятайте, що фасади на кухонному гарнітурі не варто оформляти в занадто яскравих кольорах. Підберіть, наприклад, щось з бірюзових відтінків: темно-бірюзовий або бирюзово-синій.

Варіант оформлення кухні в бірюзових тонах дуже корисний для пишних дам і дівчат, які хочуть схуднути: цей колір знижує апетит.

Ванна в бірюзових тонах

Оформляючи свою ванну кімнату, обивателі часто вважають за краще для її інтер'єру бірюзовий колір. Такий вибір насправді логічний, адже цей колір асоціюється з водою. Його часто вибирають саме в якості основного. І такий вибір теж виправданий. Адже крім води, ефект релаксації буде створювати ще і бірюзовий колір.

Щоб підкреслити бірюзу в ванній, використовуйте білу сантехніку. Можете додати вертикальні смуги в темних тонах. Але не перестарайтеся з ними: використовуйте їх тільки для поділу певних зон у ванній кімнаті.

Детально про те, які бувають   банкетки в передпокій з полицею для взуття   - багато фотографій стильних поличок з полками і ящиками Детально про те, які бувають банкетки в передпокій з полицею для взуття - багато фотографій стильних поличок з полками і ящиками.

Читайте про панорамних фотошпалери в інтер'єрі тут : Ви дізнаєтеся, як все одне зображення здатне розширити простір в кімнаті, додає їй обсягу.

Добірку фото з фотошпалерами квітів 3д на стіну дивіться за адресою: https://prostilno.ru/otdelka/oboi/foto-oboev-3d-dlya-sten.html

Якщо основний фон ванної кімнати - білий, тоді бірюзовий використовуйте для розстановки акцентів.

Важливо! Всі кімнати, в яких інтер'єр оформлений бірюзовим кольором, будуть виглядати ідеально, якщо їх вікна виходять на сонячну сторону. Бірюза в сонячних променях перетворить кімнати в легені і прохолодні приміщення.

У наступному відео пропонуємо вашій увазі ще кілька варіантів оформлення інтер'єру з використанням бірюзового кольору.

Вдалого інтер'єру ваших приміщень! Експериментуйте, і бірюзовий колір прикрасить будь-яку з ваших кімнат. Пропонуємо для натхнення подивитися галерею з фотографіями інтер'єрів в бірюзових тонах:

Які ж поради та ідеї підносять нам законодавці моди і фахівці в сфері ремонту та оформлення інтер'єру?
Бірюзовий колір - це який?
З чим поєднується бірюзовий колір?
З яким кольором поєднувати бірюзовий?
Ну а як же бути з темними кольорами?
Чому?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама