Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Буряк: вирощування буряка в відкритому грунті, особливості догляду

  1. Буряк: вирощування і догляд у відкритому грунті Буряк використовується нашими господарочками дуже...

Буряк: вирощування і догляд у відкритому грунті

Буряк використовується нашими господарочками дуже часто при приготуванні смачних страв. Особливо цінується хороша буряк в червоному борщі чи борщ. Існує думка про те, що на якість звареного борщу впливає не тільки м'ясо, а й буряк. Важко не погодитися з такою думкою. Для того щоб ще більше пізнати цей овоч, рекомендуємо вам ознайомитися з цим розділом нашого сайту.

На ньому ви дізнаєтеся про те, як правильно вирощувати буряк. Не всі дачники знають про те, що цей овоч може рости не у всіх регіонах з однаковою врожайністю.

Сорти буряка з фото і описом

Існує безліч сортів, кожен з яких вимагає певних правил висадки в грунт. Ми розповімо про те, як виростити безліч сортів на своїй ділянці.

Для того щоб буряк не псувалася шкідниками, хворобами, її потрібно не тільки правильно обробляти різними засобами, а й доглядати, поливати. Справа в тому, що догляд за буряком у відкритому грунті вимагає багато уваги і зусиль. Наші фахівці роблять все можливе, щоб ваша робота була легкою і максимально продуктивною.

Незалежно від того, якими добривами ви користувалися при вирощуванні буряка, урожай буде великим. У цьому розділі ви знайдете всю необхідну інформацію про те, як правильно зберігати взимку буряк в домашніх умовах, а також в погребі. Ми навчимо вас зберегти смак і корисні якості буряка до самої весни.

Ми навчимо вас зберегти смак і корисні якості буряка до самої весни

Останнім часом люди особливо не вигадують: вони просто йдуть в магазин і купують там буряки. Однак її якість не завжди відповідає вимогам. Фермери з багаторічним досвідом розкажуть про те, якими перевагами володіє буряк, вирощена своїми руками на ділянці. Якщо раніше ви ніколи її не вирощували, то на наступний сезон напевно захочете посадити пару грядок буряків.

Відповіді на всі питання, пов'язані з вирощуванням цієї культури ви знайдете на нашому сайті fermeru.pro .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама