Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як правильно зберігати гроші вдома

  1. Кращі місця зберігання грошей вдома
  2. Де не можна зберігати фінансові кошти
  3. Зберігання заощаджень в квартирі, офісі або готелі
  4. Переваги та недоліки зберігання грошей в своїй оселі
  5. Застереження від вторгнення сторонніх осіб в житло
  6. Зберігання заощаджень в гаманці

Сьогодні існує багато способів зберегти накопичені заощадження Сьогодні існує багато способів зберегти накопичені заощадження. Багатьох людей до сих пір цікавить питання про те, де зберігати гроші вдома, щоб можна було не хвилюватися про їхню безпеку. Які тайники є практично безпрограшними, а які найнебезпечнішими ви дізнаєтеся з цієї статті.

Кращі місця зберігання грошей вдома

Бажають зберегти свій капітал у власному житлі повинні придумати надійні місця. Насправді варіантів може бути дуже багато. Головне - ховати гроші в що-небудь не саме помітне і не класти їх на увазі. Деякі громадяни придумують дуже хитрі способи, як зберігати гроші вдома, наприклад:

  • за шпалерами;
  • в туалетному бачку, обернувши їх водонепроникною обгорткою;
  • в пластиковій ручці швабри (варіант підходить для великих купюр);
  • в піаніно;
  • в старому черевику;
  • в пилососі (в сміттєвому мішку);
  • в закопаною банку в землі льоху;
  • в рулоні туалетного паперу і т.д.

Бажають зрозуміти, як правильно зберігати гроші вдома повинні знати, що кращий спосіб - сейф з високим рівнем захисту як фізичної, так і інтелектуальної. Це означає, що він повинен бути дуже міцним і мати надійний код. Бажано, щоб предмет мав багаторівневим захистом для скорочення шансів до нуля його розкрити.

Фахівці з фен-шуй рекомендують зберігати заощадження в червоних конвертах або мішечках в південно-східній частині будинку. Буде чудово, якщо розмістити поруч спеціальну жабу - символ сімейного достатку. Так удача буде супроводжувати власнику, зберігаючи і примножуючи його багатство.

Так удача буде супроводжувати власнику, зберігаючи і примножуючи його багатство

Де не можна зберігати фінансові кошти

На жаль, зберегти накопичення у власному будинку досить складно через високу ймовірність крадіжки. Тому бажаючі зрозуміти, де будинки краще зберігати гроші повинні знати, де в першу чергу будуть шукати злодії в разі проникнення:

  • шафи, тумбочки і всі предмети, що знаходяться там. Співробітники карного розшуку вважають ці місця найбільш ризикованими для розміщення в них заощаджень;
  • книги в домашній бібліотеці. Переглянути кожен том не проблема навіть для початківця злодія;
  • ємності з крупою - поширене сховище багатьох російських громадян, тому всі баночки обов'язково будуть оглянуті сторонньою особою;
  • місця під матрацом і всередині його - тайник 9% свідомих громадян, про який відомо всім бажаючим нажитися за чужий рахунок;
  • побутова техніка (холодильники, мікрохвильові печі, кавоварки) - відмінні сховища не тільки на думку власників будинку, але і шахраїв;
  • прикраси інтер'єру: вази, статуетки, скриньки та інші привабливі об'єкти обов'язково будуть ретельно оглянуті;
  • дзеркала, картини - прекрасні тайники тільки в світі кіно, але не в реальності.

Зберігання заощаджень в квартирі, офісі або готелі

Здавалося б, що в приватному будинку набагато простіше заховати готівку, ніж в квартирі, готелі або офісі. Насправді це зовсім не так. Експерти ГПУ МВС РФ рекомендують багато надійних схованок:

  1. Розетка. Ніхто не хоче ризикувати своїм життям і розсудлива злодій не є винятком. Власник повинен відключити електроенергію, зняти пластикову кришку з розетки. Під нею є отвір, що дозволяє заховати будь-який скарб. З метою безпеки необхідно обгорнути готівку гумовим полотном.
  2. Бажають зрозуміти, як правильно зберігати гроші вдома, в квартирі або офісі повинні знати, що таким способом можна користуватися людям, які не мають уявлення про електротехніку. В іншому випадку з'являється ризик влаштувати замикання.
  3. Поплавок зливного бачка в унітазі. Він являє собою пластмасовий виріб розміром з кулак. У ньому можна вдало розмістити скорочення купюри. Для цього слід спочатку відключити воду, потім відкрутити предмет. Складати по одній банкноті дуже клопітно, тому можна розрізати поплавок, покласти в нього заощадження і склеїти шов (запальничкою, паяльником або клеєм). Недолік цього способу полягає тому, що якщо власнику знадобляться гроші, їх буде непросто дістати. Також виникає ризик порушити водотоннажність і створити перешкоду нормальної роботи унітазу. У стільниці з металевими окантовками. Слід прибрати бортики і зробити дрилем кілька отворів в торці. За допомогою напилка або лобзика створіть вузьке прямокутне сховище.
  4. Ще один відмінний спосіб, де в квартирі зберігати гроші - фальшива розетка. Необхідно просто зробити коробочку з фанери, скласти в неї цінні предмети і вмонтувати в стіну.

Необхідно просто зробити коробочку з фанери, скласти в неї цінні предмети і вмонтувати в стіну

Є ряд і інших чудових місць для збереження капіталу:

  • труба, додатково вмонтована в санвузол і не порушує єдиного стилю інтер'єру;
  • поролон дивана, але власнику слід спочатку зняти чохол, потім витягнути частину поролону і зробити отвір там, де схованку НЕ буде помітний при поверхневому огляді. Прибити оббивку можна степлером;
  • магнітна стрічка, що утримує дверцята холодильника. Власник повинен відігнути гумову основу, зробити непомітний поріз лезом і витягнути кілька магнітів. Замість них заховати згорнуті купюри;
  • карниз для завіски;
  • в отворі, вирізаному всередині кактуса, посадженому в горщику. Для створення схованки слід добре розмочити грунт і вирізати серцевину в нижній частині рослини. Метод не найблагородніший, але надійний.

Переваги та недоліки зберігання грошей в своїй оселі

Ми розглянули варіанти, де в квартирах зберігати гроші категорично заборонено. Але навіть якщо вдалося придумати надійне джерело, власник отримає три переваги:

  • швидкий доступ до готівкових;
  • можливість в будь-який час дістати кошти, перерахувати, додати нові;
  • при необхідності можна змінити сховище.

Однак недоліки вагоміші:

  • постійне знецінення грошей через швидке зростання інфляції;
  • під впливом імпульсу можна невиправдано витратити всі заощадження;
  • ризик втратити все накопичення через вторгнення злодія.

Застереження від вторгнення сторонніх осіб в житло

Слід пам'ятати, що більшість квартирних крадіжок відбувається з вини господарів, впустити в приміщення злочинних осіб, які представилися працівниками спеціальних служб, поліції і т.п. Щоб уникнути обману, необхідно дотримуватися зовсім простих правил:

  1. Перевірити посвідчення.
  2. Звернути увагу на фірмовий одяг;
  3. Зателефонувати в службу, від якої прийшла людина, і уточнити, чи працює він в ній.

При виявленні шахрая слід по будь-якої причини вийти до сусідів, замкнути двері на ключ і викликати співробітників поліції.

Зберігання заощаджень в гаманці

Наші предки завжди ставилися до купюр з повагою. Щоб капітал краще зберігався і швидше накопичувався, необхідно знати, як зберігати гроші в гаманці.

  1. Акуратно розправлені банкноти повинні лежати рівно, акуратно. Для них образливо розташовуватися поруч з монетами, тому для кожного виду коштів необхідна наявність відповідних відділів.
  2. Купюри одного гідності повинні лежати поруч один з одним (можна в різних відсіках) і лицьовою стороною в бік господаря.
  3. Не варто довго тримати в гаманці порвані або брудні гроші.
  4. Не можна змішувати різні види валют.
  5. Порожній гаманець притягує бідність, тому в ньому завжди повинна зберігатися хоча б одна банкнота і монетка.
  6. У портмоне не повинні лежати непотрібні папірці, записки і навіть фотографії близьких людей, так як порушується грошова енергетика.
  7. При покупці одягу обов'язково потрібно залишити гроші в гаманці, інакше людина буде постійно зазнавати фінансових труднощів, поки носить куплену річ.

При покупці одягу обов'язково потрібно залишити гроші в гаманці, інакше людина буде постійно зазнавати фінансових труднощів, поки носить куплену річ

Тепер ви знаєте багато про схованках для заощаджень. Дотримуючись всі вищеописані рекомендації, вам буде набагато простіше зберегти своє багатство. Однак щоб не втратити його реальну вартість і збільшити прибуток, найкраще звертатися до надійних банкам з багаторічним стажем роботи і завоював позитивну репутацію серед клієнтів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама