Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Розвантажувальний день на сирі. Як можна проводити розвантажувальний день на сирі і результати

  1. Класичний розвантажувальний день на сирі. Сир з зеленим чаєм
  2. Розвантажувальний день на сирі і кефірі
  3. Розвантажувальний день на сирі і яблуках
  4. Який сир вибирати для розвантажувального дня

з безлічі розвантажувальних днів для зниження ваги сирний день вважається варіантом м'яким і комфортним: навіть ті, хто «чути не може» про дієтах і голодуванні, переносять розвантаження на сирі цілком спокійно і легко. Героїчно боротися з голодом не доведеться: сир настільки багатий поживними і корисними речовинами, що почуття голоду просто не виникає.


Фото: розвантажувальний день на сирі

Про корисність сиру одностайно твердять фахівці - ще Авіценна вважав його одним з найкращих продуктів харчування. Тваринного білка в сирі міститься до 20%: він так само поживний, як і м'ясної, але збалансований так, що організму набагато простіше його засвоїти - легше засвоюється тільки білок яєць. У білку сиру багато незамінних амінокислот, і особливо метіоніну, що знижує в організмі рівень «шкідливого» холестерину і захищає печінку.

Однак сир підвищеної жирності, навпаки, холестерином багатий, так що краще вибирати для розвантаження продукт знежирений або середньої жирності, нижче 18%. У будь-якому випадку, навіть нежирний сир (всього 150-200 г) дозволить не згадувати про їжу протягом декількох годин.


Мінерали сиру вважаються його основною цінністю: саме сир рекомендують пацієнтам лікарі при нестачі кальцію і фосфору - це давно відомий факт.

Відгуки про сирному дні говорять про велику популярність сиру серед тих, що худнуть: хоча багато позбавляються всього від 0,5-1 кг, проводити такий день можна 1-2 рази в тиждень - це не шкідливо. Варіантів сирних днів багато - це теж плюс. У будь-якому варіанті розвантаження має бути присутня чиста негазована вода, в тому числі і мінеральна - до 2-х л.

Класичний розвантажувальний день на сирі. Сир з зеленим чаєм

Сирна розвантаження може бути «класичної», без додавання інших продуктів. Пити можна чай з різних трав: ромашки, меліси, м'яти, з невеликою кількістю меду - 1-2 ч.л. Кава зазвичай не дозволяється, але це стосується тих, кому не рекомендується занадто навантажувати нирки. У каві багато позитивних властивостей, але кофеїн сприяє вимиванню кальцію, який швидко надходить в сечу; це змушує нирки працювати в посиленому режимі, а адже їм потрібно ще виводити продукти розпаду сирних білків - краще пити чай.


До речі, одним з варіантів розвантаження можна вважати чайно-сирне меню, і вибирається зелений чай : Саме він часто вводиться в раціон тих, що худнуть - є навіть дієти на одному зеленому чаї. Протягом дня потрібно з'їсти 5-6 невеликих порцій сиру (по 100 г) і випити стільки ж чашок неміцного зеленого чаю без цукру. До зеленого чаю деякі люди ставляться насторожено: зараз часто кажуть про те, що кофеїну в ньому набагато більше, ніж у каві. Це дійсно так: у однакових порціях чайного листа і кавових зерен міститься різна кількість кофеїну - в каву його в 4 рази менше, ніж в чаї.

Але поспішні висновки робити не варто: заварюючи чай, ми не кладемо 2-3 ч.л. на чашку, як буває з кавою; навіть в порції кави, звареної з 1 ч.л. мелених зерен, кофеїну може бути більше, ніж в чашці зеленого чаю. Ми не доводимо чайне листя до кипіння, а при правильному заварюванні кофеїн зеленого чаю діє повільно: в листі є речовини, що затримують його засвоєння - природа подбала.

Вживання зеленого чаю покращує кровообіг і склад крові: в ньому містяться рутин і катехін - ці його властивості допомагають знижувати підвищений кров'яний тиск. На баланс холестерину зелений чай теж діє: рівень «корисного» холестерину він підвищує, а «шкідливого» - знижує, і це позитивно впливає на стан судин - тиск і в цьому випадку прагне до норми.


Розвантажувальний день на сирі і кефірі

Поєднання сиру та кефіру робить розвантажувальні дні більш легкими та ефективними: їсти хочеться ще менше, а от користі виходить в кілька разів більше.

кефір - визнаний напій (або продукт) здоров'я: він насичує організм вітамінами А, Е, С, Н, групи В і безліччю мінералів, а особливо кальцієм, фосфором і калієм, молочним білком і живими молочнокислими бактеріями, що представляють величезну цінність - від здоров'я кишкової мікрофлори залежить наш імунітет, що дозволяє нам жити (а в останні десятиліття - виживати) в сучасному світі.

Речовини кефіру роблять благотворний вплив і на обмін речовин, і на роботу шлунково-кишкового тракту - а значить, і на вагу нашого тіла ; покращують роботу нервової системи і допомагають їй протистояти численним стресів . Не випадково «кефірів» дні вважаються комфортними і м'якими: більшість людей переносить їх спокійно, без напруги і «голодних» зривів.


Фото: розвантажувальний день на сирі

У сирно-кефірний день досить з'їсти 300-500 г нежирного сиру і випити 1-1,5 л кефіру - співвідношення сиру і кефіру варіювати за смаком. Варіантів меню багато, але краще брати найпростіший.

Наприклад, вранці: 3 ст.л. сиру, склянку відвару шипшини з 1 ч.л. меду; ланч - велику склянку кефіру; обід - 100-150 г сиру і зелений чай; полуденок - кефір; вечеря - 100 г сиру, склянка кефіру, м'ятний чай з 1 ч.л. меду; незадовго до сну - стакан кефіру. Така розвантаження корисна не тільки тим, хто хоче схуднути, але і при багатьох проблемах зі здоров'ям: атеросклерозі, гіпертонії, захворюваннях печінки і жовчовивідних шляхів та ін.


Розвантажувальний день на сирі і яблуках

Сирно-яблучні дні можна проводити, додаючи свіжі ягоди і зелень ( селера , кріп і ін.), але і тут ми скажемо про більш простому варіанті - його можна використовувати в будь-який сезон.

На сніданок: яблуко і 80 г сиру з 1/2 ч.л. меду і дрібкою кориці , Теплий зелений чай.

Обід: стільки ж сиру, 2 яблука (можна натерти на тертці або запекти), 100 г натурального йогурту (кефіру, кислого молока), чай або відвар шипшини.

Полудень: 1-2 яблука, чай або мінеральна вода.

Фото: розвантажувальний день на сирі


Вечеря: яблуко, запечене в духовці з сиром, і чай. Зрізати верхню частину плоду, акуратно вирізати м'якоть, натерти її на терці, змішати з сиром (2-3 ст.л.), закласти назад, полити рідким медом (1 ч.л.) і запекти в помірно нагрітій духовці до м'якості.

Який сир вибирати для розвантажувального дня

Купуючи сир, треба бути уважніше: виробники сьогодні нерідко кладуть в нього крохмаль - так структура продукту виходить більш однорідною і привабливою. Перевірити такий сир неважко за допомогою йоду: якщо маленька крапля потрапить на поверхню продукту, з'явиться синє пляма. Використовувати сир з домішкою крохмалю для приготування звичайних страв ще можна, але розвантажуватися на ньому точно не варто: краще вибрати домашній сир, але, якщо такої можливості немає, його неважко приготувати в домашніх умовах, з жирного молока - знадобиться 1,5 л.


У банку наливають 1 л молока , Додають 2 ст.л. сметани (Кефіру) і залишають на кухні. Час, що залишився молоко прибирають в холодильник; через добу його доводять до кипіння в емальованій каструлі і додають до нього вийшла за цей час кисле молоко; збавляють вогонь на найслабший, тримають масу на плиті 15 хвилин; знімають, закривають каструлю кришкою і залишають при кімнатній температурі ще на 12 годин. Потім масу відкидають на викладений чистої марлею друшляк і чекають, поки стече сироватка - це ще приблизно 2 години, і свіжий домашній сир готовий.

При деяких захворюваннях нирок «сирні» дні протипоказані - краще консультуватися зі своїм лікарем.

Автор: Гатаулина Галина
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкова!

Теги: розвантажувальний день на сирі


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама