Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Млинці пшеничні бездріжджові

Lorah Кухарчук 1 рівня

  • 25 лютого 2009, 15:43
  • 38930

Як на масляному тижні З печі млинці летіли! З пилу, з жару, з печі, Всі рум'яні, гарячі! Масляна, пригощай! Всім бліночкі подавай. З пилу, з жару - розбирайте! Похвалити не забувайте. :-) На дворі - масниця. Хочу запропонувати свій варіант приготування улюблених млинчиків. Смачні, ніжні млинці, дуже прості в приготуванні. В описі даного рецепта я дозволила собі невеличкий майстер-клас для початківців. Сподіваюся, що кому-небудь стане в нагоді.

Сподіваюся, що кому-небудь стане в нагоді

Ретельно розмішуємо тісто, щоб не було борошняних грудочок.
Потроху додаємо воду, доводячи тісто до потрібної консистенції.
Якщо у вас молоко менш жирне, то води потрібно менше, але, відповідно, потрібно буде зменшити і кількість борошна.

Якщо у вас молоко менш жирне, то води потрібно менше, але, відповідно, потрібно буде зменшити і кількість борошна

Потім додаємо приблизно 2 ст. л. рослинного масла в тісто і розмішуємо вже не міксером, а ополоником!
Якщо на даному етапі сильно розмішати тісто, то масло, яке ми додали, "зв'яжеться" з борошном, а нам треба, щоб це масло маленькими крапельками і в невеликій кількості присутні в тесті. Власне, на цьому маслі наші млинці і будуть смажитися.
Зверніть увагу, що масло в тісто потрібно буде підливати в міру необхідності, коли млинці почнуть чинити опір відставання від сковороди.

Зверніть увагу, що масло в тісто потрібно буде підливати в міру необхідності, коли млинці почнуть чинити опір відставання від сковороди

Тепер на середньому вогні розігріваємо сковорідку (у мене сковорідка в діаметрі 15 см, з алюмінієвого сплаву, спеціально використовується для смаження млинців). Ступінь розпечену сковорідку можна виміряти, налив в неї невелика кількість води, вона повинна відразу випаруватися.
Потім наливаємо на сковороду невелику кількість (близько столової ложки) рослинного масла для смаження першого млинця, інші будуть смажитися на тому маслі, яке ми наливаємо безпосередньо в тісто. Піднімаючи краю сковорідки, допомагаємо маслу розподілитися по всьому дну і трохи зайти на "бортики".
Масло також має сильно нагрітися (але не розжаритися).
Дотримання цього кроку гарантує вам відсутність ефекту "першого млинця"

Приємного вам всім апетиту!
Думаю ... немає, впевнена, що у багатьох з вас є свій рецепт млинців, які Ви вважаєте чудовими.
Свій рецепт я розміщую з таким докладним описом для тих, хто або починає свої кроки на кухні, або має невдалий досвід спілкування з млинцями.
Рецепт хоч і простий, але він гарантує стабільний високий результат.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама