Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Заварні, червоні і на коньяку: рецепти млинців

  1. Матеріали по темі

Млинці з яблучним колесо до воза

Масло рослинне для обсмажування - 100 мл, борошно пшеничне - 1 склянка, масло вершкове (розтоплене) - 1,5 ст. л., цукор - 0,5 ст. л., сіль, яйце - 2 шт., яблуко - 2-3 шт., молоко - 1,5 склянки.

Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з сіллю. Додати молоко, цукор і вершкове масло. Розмішуючи, всипати борошно. Білки збити в піну і з'єднати з тістом. Яблука очистити від шкірки, вирізати з них серцевину, м'якоть нашаткувати тонкими часточками. На сковороду з розігрітим маслом викласти кілька яблучних часточок, рівномірно розподіливши їх по сковороді, залити тонким шаром тіста і обсмажити з двох сторін по 1,5 хвилини. Готові млинці можна посипати цукровою пудрою і подати з медом або варенням.

Гречані млинці з гострим зеленим салатом і сьомгою

Молоко - 1 стакан, борошно (гречана) - 100 г, борошно (пшеничне) - 300 г, масло вершкове, сіль морська - 1 ч. Л., Яйце - 2 шт., Масло оливкове - 1 ст. л., вода -2 склянки. Для начинки: жменю руколи, сметана - 350 г, сік лимонний, сьомга (скибочки) - 30 шт., Пучок кропу, цедра лайма, солоний огірок - 2 шт.

Кріп і солоні огірки нарізати дрібно і змішати, додавши терту цедру лайма. Листя руколи крупно нарвати і змішати з приготованою сумішшю. Обидва види борошна просіяти, змішати з молоком і водою. Яйця збити і додати в тісто. Посолити, влити олію. Перемішати і поставити на холод мінімум на 30 хвилин. Сковороду для млинців змастити вершковим маслом. Вилити на сковороду стільки тесту, щоб воно покрило всю поверхню тонким шаром. Випікати спочатку з одного боку, потім з іншого, потім знову перевернути, викласти на тарілку і змастити вершковим маслом. Потім укласти на нього хрест-навхрест скибочки сьомги, ложку сметани і трохи салату, в який потрібно додати лимонний сік.

Вівсяні млинці з шинкою

Вівсяні пластівці - 6 ст. л., молоко - 150 мл, яйце - 1 шт., сіль, рослинне масло для обсмажування, шинка (скибочки) - 4 шт., кріп - кілька гілочок.

Подрібнити 4 ст. л. пластівців в борошно. Змішати в мисці з рештою пластівцями, сіллю і яйцем. Розмішуючи, влити молоко. Смажити млинці на розігрітій і змащеній маслом сковороді, по 1,5 хвилини з кожного боку. Загорнути в кожен млинець по 3 скибочки шинки і трохи кропу. Подавати теплими.

Млинці з манкою

Яйце (жовток) - 2 шт., Крупа манна - 0,5 склянки, борошно - 0,5 склянки, цукор - щіпка, масло вершкове - 30 г, сіль, молоко - 3 склянки.

Закип'ятити молоко, поступово, весь час розмішуючи, додати манну крупу і варити 1-2 хвилини. Зняти з вогню. Покласти в кашу вершкове масло, перемішати і дати охолонути. Просіяти в миску борошно, всипати цукор і сіль. Додати манну кашу і жовтки, добре збити в однорідну суміш. Розігріту сковороду діаметром 18 см змастити невеликою кількістю вершкового масла, обсмажити млинці до золотистого кольору, по 1,5-2 хвилини з кожного боку.

Млинці на коньяку з горіховою начинкою

Борошно - 175 г, масло вершкове - 2 ст. л., молоко - 1,5 склянки, яйце велике - 3 шт., сіль - щіпка, коньяк - 2 ст. л., масло рослинне, цукор - 2 ст. л., лимонна цедра - 1 ч. л. Для начинки: цукор -100 г, мигдаль - 150 г, родзинки - 100 г, коньяк - 1 ст. л.

Ізюм залити теплою кип'яченою водою і залишити на 1 годину. Потім воду злити, родзинки обсушити паперовими серветками, помістити його разом з мигдалем і цукром в блендер, перетворити в пюре. Додати коньяк, ретельно перемішати. Накрити харчовою плівкою. Приготувати млинцеве тісто. Просіяти борошно з сіллю, додати цукор, лимонну цедру, коньяк і вершкове масло. Перемішати віночком. Продовжуючи вимішувати, по одному вбити яйця, потім влити молоко, перемішати. Накрити тісто плівкою і залишити на 2 години. Розігріту сковороду змастити невеликою кількістю олії і випікати млинці. На гарячу випічку покласти по 1,5-2 ст. л. начинки, згорнути рулетом.

Млинці червоні гречані

Борошно пшеничне - 1/2 склянки, цукор - 1 ст. л., гречана мука - 1,5 склянки, яйце (жовток) - 3 шт., яйце (білок) - 2 шт., молоко - 2 склянки, дріжджі - 20 г, сіль, масло або смалець для смаження, масло топлене - 2 ст. л.

Для опари в більшу миску влийте 1 стакан теплого (38-40 град.) Молока і розведіть в ньому дріжджі. Додайте просіяне борошно і 3 ст. л. гречаної. Ретельно вимісити. Накрийте миску рушником і залиште в теплому місці на 30-60 хвилин. У підійшла опару додайте молоко, що залишилося зазначеної температури, цукор, сіль за смаком, жовтки, масло і решту гречане борошно. Вимісити. Знову накрийте миску рушником і залиште тісто в теплому місці на 1-1,5 години. Збийте білки в пишну піну, додайте їх в тісто, що підійшло і акуратно перемішайте. Випікайте млинці, виливаючи трохи тесту на добре прогріту, змащену маслом сковорідку.

Заварні молочні млинці

Борошно - 2,5 склянки, молоко - 4 склянки, яйце - 4 шт., Цукор - 1 ч. Л., Розпушувач - 0,5 ч. Л., Сода - щіпка, сіль, рослинне масло.

Влийте в сотейник 3 склянки молока, додайте рослинне масло (приблизно 4-5 ст. Л.) І цукор, доведіть до кипіння. Зніміть з вогню. Що залишився склянку молока змішайте з яйцями до однорідності, додайте борошно, просіяне з содою і розпушувачем. Перемішайте. Продовжуючи перемішувати, потроху підливайте гаряче молоко. Тісто має заваритися, але так, щоб не утворилися грудочки. Якщо вони все ж утворюються, розтирайте їх ложкою об стінки миски і тільки потім додайте наступну порцію гарячого молока. Випікайте тонкі млинці на сковороді з антипригарним покриттям. Змащувати її маслом необов'язково. У такі млинці добре загортати густу начинку - вони не рвуться.

Рулети з млинців з ікрою

Борошно - 3 ст. л., яйце - 1 шт., молоко - 100 мл, шпинат свіжий - 50 г, масло рослинне, сіль. Для начинки: ікра лососева - 2 ст. л., желатин - 1 ст. л., сметана - 4 ст. л.

Листя шпинату вимити і опустити на 2 хвилини в киплячу воду, відкинути на друшляк, обдати крижаною водою і віджати. Подрібнити шпинат в пюре. Додати молоко, яйце, борошно і сіль. Вимісити однорідне тісто, дати постояти 30 хвилин. Розігріти в сковороді олію, випікати млинці по 1,5 хвилини з кожного боку. Желатин розвести в невеликій кількості води, поставити на невеликий вогонь і готувати, не доводячи до кипіння, поки не розійдеться. Дати охолонути, змішати зі сметаною та ікрою. Помилитися млинці начинкою, згорнути кожен рулетом і поставити в холодильник мінімум на 1 годину. Перед подачею нарізати шматочками шириною 3,5 см.

Класичні млинці на кефірі

Борошно (пшеничне) - 150 г, яйце - 3 шт., Цукор - 1 ст. л., сіль - 1/2 ч. л., кефір - 120 мл, вода - 75 мл. Для випікання: вершкове масло, олію.

Розбийте яйця в чашу блендера, додайте борошно, сіль і цукор і збийте. Потім влийте кефір, воду, ложку розтопленого масла і ще раз збийте. Накрийте харчової плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин (можна і на ніч). Нагрійте сковороду, влийте трохи рослинного масла і додайте шматочок вершкового. Перемішайте тісто і влийте в сковороду один ополоник. Смажте, не чіпаючи млинець, з кожного боку 1-2 хвилини.

ПОРАДИ І РЕЦЕПТИ, ЯКІ ЗІБРАЛА АП

1. Блін від шеф-кухаря: секрет смачної випічки - ручна праця і чавунна сковорода

2. Блін від депутата: заварні з дірочками робляться на гарячому молоці

3. Блін від дієтолога: фахівець радить, як зберегти фігуру під час широкої Масляної

4. Смачного: АП ділиться рецептами страв із млинців

5. Перший млинець - пробний: найсмачніші млинці виходять на молоці

6. От невдача!: напередодні Масляної журналісти АП змусили депутата встати до плити

7. Блін від Блінової: володарка смачною прізвища поділилася з АП сімейним рецептом млинців

8. З'їж млинця, щоб прийшла весна !: благовещенци воліють млинці з печінкою, сиром, шинкою і сиром

ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС У СОЦМЕРЕЖАХ

Ми є в Twitter , на Facebook , Вконтакте , YouTube , В «Однокласниках» - група «Новини Амурської області» і група "Здоровий спосіб життя" і в Instagram .


Матеріали по темі

Млинці з яблучним колесо до воза   Масло рослинне для обсмажування - 100 мл, борошно пшеничне - 1 склянка, масло вершкове (розтоплене) - 1,5 ст Жимолость зі згущеним молоком на зиму, мус, кисіль, варення і вареники: 13 рецептів 22.06.2019, 8:42 Домашній паштет на сніданок: з чорносливом, з скумбрії, з яблуками і з печериць 15.06.2019, 6:08 Страви з гречки: каша з імбиром, запіканка і оладки, печиво і салат 09.06.2019, 7:35 Ревінь в пирогах: сирному, пісочному, холодці, з вершковим кремом 01.06.2019, 7:11 Котлети з зеленої цибулі, салат з кульбаб, омлет з кропиви: 12 рецептів страв із зелені 26.05.2019, 7:12 Черемша: 15 рецептів з зеленим вітаміном і чим корисний ведмежа цибуля 18.05.2019, 7:02 Краса з листкового тіста: воловани з жюльєном, ананаси-ромашки, тістечко «Пальміра» і рулет 11.05.2019, 7:10 Рецепти для пікніка: бутерброд з лаваша, Брускетта з помідорами, хлібний салат «Панцанелла» 04.05.2019, 7:17 Великодній стіл: АП ділиться цікавими рецептами паски і паски 27.04.2019, 7:01 9 великодніх рецептів: паска «Сюрприз», холодець, суботні та фарширована оливками курка 26.04.2019, 8:01 Сирники з вівсянкою, швидкі хачапурі, запіканка в гуртку: яким повинен бути сніданок школяра 21.04.2019, 5:00

показати ще

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама