Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

З чим носити фіолетову сукню

Ф іолетовий - колір спірне і суперечливий. У природі він зустрічається досить рідко, і то в тонах приглушених.

А ось яскравий, насичений фіолетовий є штучним відтінком. Цей складний колір, що складається з синього і червоного в своїй основі, може містити також домішки сірого, чорного або білого кольорів. Тому його палітра багата відтінками, які зовні можуть лише віддалено наближатися до фіолетового кольору. Такому, яким ми звикли його вважати.

Безкоштовний Курс Преображення, який переверне Ваше життя

Фіолетовий колір самодостатній. Тому, в якому б кількості він ні був присутній в наряді, неодмінно буде перетягувати увагу на себе.

Що ж стосується фіолетового сукні, то подібний предмет гардероба рідко використовується в повсякденному житті. Дівчина в такому вбранні буде притягувати погляди оточуючих. І створювати враження загадкової, благородної і величної особи. Адже не дарма багато століть поспіль фіолетовий залишався привілеєм виключно вищих верств суспільства.

Найчастіше дизайнери нам пропонують в цьому кольорі коктейльні та вечірні сукні.

Отже, розглянемо, якими аксесуарами доцільно доповнити плаття настільки неординарного відтінку?

Найпростішим і безпрограшним варіантом є нейтральні відтінки - білий, чорний, бежевий, сірий. Вони доповнять образ і не привернуть до себе уваги. Якщо у Вас мало часу на обдумування способу або просто не хочеться ламати над цим голову, чорні босоніжки і золотисті прикраси стануть ідеальним рішенням.

Якщо у Вас мало часу на обдумування способу або просто не хочеться ламати над цим голову, чорні босоніжки і золотисті прикраси стануть ідеальним рішенням

Футболка приглушеного фіолетового кольору відмінно підходить для ділового образу. Щоб виглядати більш стримано, доповнити його варто аксесуарами також приглушеної гами відтінків. З цією метою добре впорається сіро-блакитний. Він, як і вся палітра синього, гармонійно поєднується з фіолетовим кольором.

Можна використовувати і інші кольори. У нашому варіанті - це моховитий зелений в поєднанні з сіро-срібним. Образ виходить строгим, але таким, що запам'ятовується.

Жіночне плаття сіро-бузкового відтінку можна надіти на побачення. До речі, це також цікавий варіант для випускного вечора. Дівчина в такому вбранні буде виглядати ніжно і витончено. З ним чудово будуть виглядати аксесуари в золотистих і сріблястих тонах. Головне, щоб відтінок золота не був занадто яскравим. Краще вибрати приглушений тон, який не буде дисонувати з кольором самого наряду.

Краще вибрати приглушений тон, який не буде дисонувати з кольором самого наряду

Так як червоний входить до складу фіолетового кольору, їх відтінки досить гармонійно поєднуються. Спробуйте доповнити яскраве фіолетову сукню туфлями червоного кольору. Сумочка і прикраси нехай теж містять в собі червоний колір. Якщо Ви бажаєте справити враження, це саме те, що Вам потрібно. Образ буде виключно яскравим і помітним.

Менш контрастно фіолетову сукню буде виглядати поруч з рожевими аксесуарами. Цей ансамбль буде ніжним і не таким агресивним, як попередній.

Відтінки синього, як частина фіолетовою палітри, теж досить легко поєднувати з настільки примхливим кольором. Темно-сині аксесуари поруч з фіолетовим сукнею виглядатимуть вишукано.

Якщо ж Ваша мета - виглядати яскраво, - зупиніть свій вибір на бірюзі. Такий дует буде залучати до себе увагу і відмінно підійде для вечірки або спілкування з подругами.

Жовтий і помаранчевий, мабуть, одні з найбільш несподіваних кольорів для комбінації з фіолетовим. Проте, це класика колірних поєднань. Теплі відтінки розбавляють похмурість фіолетового, його зацикленість на собі. Вони додають життєрадісності і динаміки в образ. Такі поєднання досить часто можна спостерігати на подіумах.

Звичайно, не варто і сумку, і взуття, і прикраси підбирати однакового кольору. Нехай жовтого і помаранчевого не буде багато. Тоді таке кольорова пляма ще яскравіше буде виділятися на тлі інших речей комплекту. І репутація стильною і неординарною особи буде Вам забезпечена!

Фіолетову сукню - предмет гардероба, що не всі вирішаться носити кожен день. Та цього й не потрібно. Зате, коли Ви, все-таки, зважитеся його надіти, Ваш образ, напевно, запам'ятається всім оточуючим.






ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР І ОТРИМАЙТЕ КОРИСНИЙ ПОДАРУНОК,
Допомагає тримати СЕБЕ ЗАВЖДИ У ФОРМІ!


Отже, розглянемо, якими аксесуарами доцільно доповнити плаття настільки неординарного відтінку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама