Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Основні правила як повернути коханого чоловіка

Дата публікації: 3 липня 2013 року о 22:08.
Категорія: Суспільство .

Суспільство

У ваших стосунках з'явилася тріщина? Все так погано, що далі вже нікуди? Ваш чоловік вам змінив або ж ви власними руками зруйнували відносини? Може бути все відразу - це вже не має значення!

Дана стаття написана для тих жінок, які по-справжньому люблять і бажають повернути свою другу половинку, будь-то колишній чоловік, колишній хлопець або колишній наречений, навіть якщо ви все ще любите чоловіка після розлучення .

Спочатку добре задумайтеся - чи дійсно ви потребуєте «це» чоловікові? Ймовірно, навіть добре, що чоловік вас покинув - вам слід йти в перед, так би мовити, без нічого ... Адже є така категорія жінок, які чіпляються за чоловіків лише через своїх амбіцій. Однак, якщо все-таки сильна стать, який порвав з вами відносини, ви дійсно любите, тоді необхідно боротися за свої відносини і любов. Перш ніж остаточно ставити крапку у стосунках, прочитайте три дуже важливих правила.

Правило №1. Правильно розлучайтеся з улюбленим чоловіком

Складність полягає в тому, що на піку розставання дуже важко «дотримуватися позиції» - ні-ні, а значить рано чи пізно будь-яка людина занурюється в істерику і починає посилати загрози, а також образи. Це велика помилка, тому що жодної прекрасній половині людства не личить, коли вона починає істерично верещати, зеленіють від злості, вивергати прокляття в бік чоловіка, його мами, його новою коханою тощо. Також подібні «концерти за заявками» лише ще більшою мірою переконають чоловіка, що від такої «жінки» необхідно тікати якомога швидше, при цьому не обертаючись.

Один з кращих варіантів розставання - це тихі сльози в подушку і мовчазна печаль. Не бійтеся виглядати беззахисною і слабкою (навіть якщо ви такий не є). Нехай чоловік бачить, що вам заподіює біль. Ніякого биття столового посуду, образ і скандалів. Він повинен лише пам'ятати жіночі тихі сльози. Знайте, що настане той час, коли ці пролиті сльози зіграють для вас відмінну службу.

Правило № 2. Відпустіть коханого чоловіка

Чи не женіться за своїми свого колишнього, що не підстерігає його біля під'їзду і не нав'язуйте. Самі не пишіть сльозливі СМС-повідомлення і телефонуйте з тим, щоб колишній забрав якісь особисті речі, які він нібито забув у вас вдома, тим більше, коли у вашого коханого з'явилася інша пасія. Нехай якийсь проміжок часу ваша колишня половинка (в нашому випадку чоловік) безтурботно поживе новим життям, до тих пір, поки йому дана «життя» не стане набридати. А вона стане, повірте! Тим більше, якщо ви не станете його переслідувати і контролювати.

Правило №3. Правильний привід для зближення

Візьміть всю волю в кулак і проявіть терпіння, дотримуючись правил №2 - витримаєте паузу. А коли настане той слушний момент (жінки завжди відчувають, коли він настане!) - по випадково загублений словами, дотиків і поглядів потрібно піти на зближення.

Якщо ви відчуваєте, що ваша друга половинка «відтанула» і знову вами цікавиться, зверніться до улюбленого за допомогою в будь-якому важливій справі, в якому вам як жінці «ну ніяк не впоратися». Якщо він задасть уїдливий питання, чому б тобі не звернутися за допомогою до нинішнього залицяльника, дайте відповідь, що мені набридло себе обманювати, я його ні коли не любила, це було, лише швидкоплинне потяг тощо. В даний час ви знову вільні і сподіваєтеся лише на його силу і підтримку. Після таких слів чоловік розтане, але не варто розраховувати, що він тепер ваш, це тільки перший крок до примирення і далі все буде залежати від вашого подальшої поведінки.

Новини по темі

У ваших стосунках з'явилася тріщина?
Все так погано, що далі вже нікуди?
Ваш чоловік вам змінив або ж ви власними руками зруйнували відносини?
Спочатку добре задумайтеся - чи дійсно ви потребуєте «це» чоловікові?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама