Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Змова на повернення боргу: читати, біла магія, швидко

  1. Специфіка волшби проти боржників
  2. Змови на Місяць
  3. На нову Місяць
  4. Обряд на спадаючу Місяць
  5. В повний місяць
  6. Обряди з предметами для отримання позичених грошей
  7. Ритуал зі свічкою
  8. Магія старого стільця
  9. З двома віниками
  10. Наклеп з сірниками
  11. З іменний іконою боржника
  12. Молитва-вдячність боржнику
  13. висновок

.

У важких життєвих ситуаціях люди очікують допомоги один від одного. Щоб виручити, можна дати в борг. Такі гроші допомагають дожити до зарплати. Однак деякі люди не повертають борги. Якщо людина ніяк не віддає вам гроші, прочитайте сильний бунт на повернення боргу.

Якщо людина ніяк не віддає вам гроші, прочитайте сильний бунт на повернення боргу

Повернути борг іноді буває досить важко

Специфіка волшби проти боржників

Змова на повернення боргу - біла магія. Його можна використовувати, не боячись нашкодити собі і оточуючим, не побоюючись віддачі. Змови для боржників є і у сибірської цілительки Н. Степанової. Якщо вам терміново потрібно повернути позичені комусь гроші, підготуйтеся і проведіть будь-який ритуал. Текст часто читають на Водохреще.

Змусити повернути гроші не так-то просто. Якщо ви хочете, щоб хтось зробив це, перед обрядом морально заспокойтеся. Не проводьте ритуали з почуттям гніву, образи, злості. Це завдасть шкоди іншій людині. Замість цього сконцентруйтеся на почутті отримання благ, які колись були загублені, а скоро знову повернуться.

Змови на Місяць

Місяць - найпотужніше в магічному плані світило. Обряди, проведені в потрібні місячні цикли, діють сильніше, борг повернуть швидше. Впливати на совість боржників складно, тому доводиться вдаватися до білої магії.

На нову Місяць

Цей обряд допоможе покарати людину, яка не повертає борг. Вранці, в день молодика, слід запалити нову воскову свічку. Потім підійти з нею до вікна (потрібно робити це на сході сонця) і читати змова три рази:

Будьте обачні, такої сили змова може знищити людину. Ритуал повинен пробудити совість у боржника, і незабаром він поверне вам гроші.

Обряд на спадаючу Місяць

Цей обряд проводять вночі. Після нього боржник незабаром поверне борг.

  1. У ясну ніч (коли видно Місяць), відкрийте вікно.
  2. Прочитайте текст змови, дивлячись на світило:
  3. Закрийте вікно і лягайте спати.

Ця змова на повернення боргу на спадаючу Місяць безпечний для боржника, тому, якщо вам повинні близькі друзі або родичі, не переживайте за них і сміливо проводите цей обряд.

Ця змова на повернення боргу на спадаючу Місяць безпечний для боржника, тому, якщо вам повинні близькі друзі або родичі, не переживайте за них і сміливо проводите цей обряд

Змова на повернення боргу

В повний місяць

Якщо впливати на совість боржника не вийшло, проведіть цей обряд. Він досить складний у виконанні, але має велику силу: вже через пару днів відбудеться повернення боргу. Вам будуть потрібні:

  1. цукерки;
  2. гострий ніж;
  3. фотографія боржника.

Ця змова від боргів проводять за алгоритмом.

  1. На кладовищі знайдіть стару могилу небіжчика з дерев'яним хрестом.
  2. Біля хреста потрібно сказати:
  3. Це потрібно, щоб пробудити дух небіжчика і прив'язати його до боржника. Потім з хреста ножем відколи невелику тріску. Залиште на могилі цукерки.
  4. У малолюдному місці викопайте невелику яму. Помістіть в неї тріску, загорнуту в фото боржника, і під час закапування починайте читати змову:

Нехай вас не лякає обряд з цвинтарним предметом. Це біла магія, і наслідки будуть безпечними для людини. Він поверне борг, що допоможе йому позбутися від духу небіжчика.

Він поверне борг, що допоможе йому позбутися від духу небіжчика

Повний місяць додасть додаткову силу обряду

Обряди з предметами для отримання позичених грошей

Ці ритуали можна проводити незалежно від часу місячного циклу - в цьому їх перевага. Їх читають на повернення свого майна і грошей. Це змови-молитви (біла магія). Для них використовують побутові предмети: віники, сірники, стільці, яйця, свічки.

Ритуал зі свічкою

Для проведення цього ритуалу знадобиться зелена свічка (зелений - символ грошей) і фотографія боржника. Схема обряду приведена нижче.

  1. Візьміть запалену свічку в робочу руку (якщо ви правша - в праву, а якщо лівша - у ліву).
  2. Уявіть, як людина з фотографії віддає гроші або річ. Потрібно уявити процес передачі, а не як речі просто з'являються у вас.
  3. Під час цього потрібно читати текст змови:
  4. Зачекайте, поки свічка догорить.

Свічка може догоріти за кілька днів, але якщо обряд випав на молодика, її слід допалити в цю ж ніч. Незабаром ви дочекаєтеся повернення свого майна.

Магія старого стільця

Цей обряд від боргів просто провести без попередньої підготовки. Підійде самий розхитаний в будинку табурет або стілець. Для нього потрібно:

  1. виламати ніжку у старого стільця (руками, не використовуючи інструментів);
  2. стілець без ніжки винести за межі будинку (виставити за вхідні двері, на сходовий майданчик; балкон не підійде);
  3. від ніжки стільця відбити жменю трісок, прочитати на них змова:
  4. щоб змову мав сильний ефект, читайте два рази, в останній слова читають в зворотному порядку.

Після обряду стілець викидають. Тріски слід розсипати на перехресті трьох доріг.

Тріски слід розсипати на перехресті трьох доріг

Для обряду знадобиться старий стілець

З двома віниками

Після цього обряду борг повернуть протягом одного місяця. Вам знадобляться старий і новий віники. Виконати обряд можна, тільки якщо відомо, де живе боржник. Особливо ефективний ритуал, якщо відстань між двома будинками незначне.

  1. Підметіть новим віником поріг боржника строго в напрямку свого порога (постарайтеся обчислити безпомилково).
  2. Під час процесу повторюйте слова:
  3. Слідом за цим йде в хід стара мітла. Їй теж підмітають поріг боржника.
  4. Зі старої мітли кілька прутів виривають і залишають під порогом. Потрібно сказати такі слова:

По дорозі додому зберігайте мовчання і не переходите через середину перехрестя.

Наклеп з сірниками

Це ритуал найпопулярніший для позбавлення від невиплачених боргів. Обряд проводять, коли потрібно, щоб швидко віддали борг, який вже не сподіваються отримати назад. Коли вдасться змусити повернути борг, подумки подякуйте цю людину.

  1. Потрібно купити тонку церковну свічку і коробок сірників. У магазині бажано не брати здачу у продавця.
  2. Щоночі від свічки запалюйте сірник, кладіть її на блюдце і дивіться, як вона згорає. Під час цього читайте слова молитви:
  3. Попіл від кожної спаленої сірники складайте в інший коробок. Збирайте, поки вам не повернуть борг.
  4. Після того як гроші повернулися до вас, розвійте попіл на перехресті зі словами:

Ідіть додому зовсім іншою дорогою, ні з ким не розмовляйте.

Ідіть додому зовсім іншою дорогою, ні з ким не розмовляйте

Обряд на повернення боргу

З іменний іконою боржника

Врахуйте, що це потужний обряд. Його проведення може навести на людину порчу або спричинити за собою велику кількість проблем для нього. Обряд підсилює таємниця імені, іменна ікона і магія дзеркала. Не робіть цей ритуал на боржників, які вам близькі і яким не бажаєте неприємностей.

Крім іменний ікони (її продають в церковних магазинах) знадобиться дзеркало, чорна тканина на стіл. Проведіть обряд за алгоритмом.

  1. Тканиною застеліть стіл.
  2. На тканину покладіть дзеркало відбиває стороною вниз.
  3. На дзеркало кладіть ікону.
  4. Руками робіть такі рухи, ніби гріє їх над вогнем.
  5. Прочитайте змову 40 разів:

Цей обряд застосовують тільки тоді, коли інші ритуали виявилися безсилими.

Молитва-вдячність боржнику

Вона потрібна для того, щоб зняти весь негатив, який ви відчули, поки чекали повернення боргу. Постарайтеся більше не думати про колишнього боржника в негативному ключі: ця енергетика накопичується і порушує ваш енергетичний баланс.

Перед проведенням будь-яких ритуалів переконайтеся, що людина не повернув борг лише по власному небажанню розплачуватися. Не можна шкодувати людей, які використовують інших для поліпшення власного матеріального стану. Пам'ятайте: коли проводите ритуал після повернення боргу, ви нічого не забираєте, а лише відшкодовує те, що було вашим.

Навіть якщо ви дуже ображені на людину, не вдавайтеся до ритуалам чорної магії. Цим можна накликати біду не тільки на боржника, а й навести порчу на себе або своїх близьких. Надалі більш розумно розпоряджайтесь своїми фінансами.

Надалі більш розумно розпоряджайтесь своїми фінансами

Молитва про повернення боргу

висновок

Щоб хтось повернув борг, спочатку попросіть його про це. Змови допоможуть змусити боржника повернути вам гроші або цінну річ. Відшкодування відбудеться незабаром після обряду, а негативні наслідки не торкнуться боржника, якщо це родич або близький друг. Обов'язково подумки подякуйте людини після.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама