Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

«Свобода» після приходу до влади змінила позицію щодо видобутку сланцевого газу

Київ, Грудень 21 (Навігатор, Михайло Рябов) - Українська націоналістична партія «Свобода» після приходу до влади «різко змінила риторику» щодо проектів з видобутку сланцевого газу, які політсила критикувала за шкоду екології, перебуваючи в опозиції

Київ, Грудень 21 (Навігатор, Михайло Рябов) - Українська націоналістична партія «Свобода» після приходу до влади «різко змінила риторику» щодо проектів з видобутку сланцевого газу, які політсила критикувала за шкоду екології, перебуваючи в опозиції.

Метаморфози позиції соратників Олега Тягнибока зазначає київська «Інвестгазета» - тепер «Свобода» цілком прихильна до планів американської Chevron і англо-голландської Shell.

Підпишіться на новини «Навігатор - Київ» в Facebook або Вконтакте

Новий міністр екології «свободівець» Андрій Мохник, за оцінкою газети, «швидко домовився» західними компаніями, хоча ще недавно українські націоналісти проводили мітинги протесту, стверджуючи, що розробка сланцевого газу несе загрозу навколишньому середовищу.

Нова влада висунула дві головні умови - додатковий екологічний моніторинг і виключення з договору про розподіл прибутку фірми, яку пов'язували з оточенням Віктора Януковича.

«Chevron і Shell знайшли консенсус з усіма своїми опонентами. Тепер єдиною загрозою для їх роботи в Україні може стати нестабільність на східних кордонах України, біля яких розташований Юзівський ділянку », - зазначає« Інвестгазета ».

Нагадаємо, що видобуток сланцевого газу офіційний Київ розраховує використовувати для зниження залежності від поставок російського палива.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама