Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Біо-чау для вирощування конопель: навіщо додавати активоване вугілля в грунт

  1. Що таке Біо-Чар?
  2. «Весь процес стійкий»
  3. Як використовувати біокар
  4. Обережно! Використання «не завантаженою» біокара

Краща затримка води, кислотний баланс і швидка мінеральна абсорбція - це лише деякі з важливих переваг, які можуть бути отримані з комбінації біокаргоугольного вугілля і живильного середовища. Але перед тим, як бігти, щоб кинути його на землю, прочитайте його до кінця - важливо звернути увагу на деякі деталі.

Щоб виростити здорове рослина канабіс з рясним суцвіттям і ароматичним ароматом, ми повинні спочатку подбати про здорову кореневій системі. Середовище для вирощування, що забезпечує ідеальні умови для навколишнього середовища, збільшить шанси рослини на отримання високих і високих врожаїв.

Bio-Char (або «біовугілля» на івриті) є відносно новим компонентом в ізраїльському сільськогосподарському секторі, але це віковий метод зростання, здатний поліпшити стан корисних мікробіологічних популяцій в грунті, поступово виділяючи поживні речовини, Кислотність субстрату поєднується з ще одним рядом дивних переваг.

Що таке Біо-Чар?

Походження назви «Біо-Чар» - це поєднання слів «Біологія» та Деревне вугілля. Це відбувається з органічної речовини (зазвичай обрізка деревини і сільськогосподарських відходів), який піддається процесу, званого піролізу (термічний розклад), під час якого матеріал розкладається в результаті впливу тепла при високих температурах без присутності кисню.

Отриманий продукт являє собою вугілля, що складається з 80% вуглецю. З моменту нанесення на ґрунт він характеризується рядом унікальних рис, які приносять користь рослині і грунті,

  1. Здатність поглинати речовини і звільняти їх - Деревне вугілля має негативний електричний заряд і величезну площу поверхні, тому він може поглинати велику кількість елементів і під час застосування вивільняти ці елементи, щоб вони були доступні для коренів рослин в живильному середовищі.
  2. Багато пористості - Біовугілля має велику площу поверхні завдяки великій кількості пір, утворюються в матеріалі під час термічного розкладання. Пори дозволяють створювати безліч популяцій корисних мікроорганізмів у грунті, а також допомагають у засвоєнні мінералів і поживних речовин і покращують утримання води. Просто для ілюстрації, 10 має середній біологічний вугілля з площею поверхні 5,000m² - еквівалент футбольного поля.
Краща затримка води, кислотний баланс і швидка мінеральна абсорбція - це лише деякі з важливих переваг, які можуть бути отримані з комбінації біокаргоугольного вугілля і живильного середовища

Ілюстрація звичайної грунту (праворуч), зверненої до грунту Terra-Parte, що містить активоване вугілля (зліва)

На додаток до згаданих вище особливим властивостям, активоване вугілля має здатність виступати в ролі вентилятора в грунті (замість перліту або паралельно), допомагаючи запобігти стрес і розвиток певних захворювань на рослині, а також нейтралізувати кислотність.

«Весь процес стійкий»

Згідно Дослідницькому інституту пермакультури, Terra Preta, що по-португальськи означає «чорна земля», є грунтом, що містить біовугілля, і заснована на грунтової техніці, розробленої стародавніми цивілізаціями Амазонки до 2000. Вирішити проблеми родючості грунту.

Вирішити проблеми родючості грунту

Результати застосування Біокара в різних дозуваннях грунту

Великі поклади цього чорнозему присутні на глибині до 2 метрів в землі. За даними інституту, перші запаси Тара-Перта вже були виявлені в 1870, але тільки в останнє десятиліття наука почала поглиблено досліджувати цей предмет.

«Це органічні відходи, які нагрівають у спеціальній печі при температурі близько 500 градусів Цельсія», - говорить він. Бенджамін Клімпнер, Який вже кілька років займається маркетингом продуктів Biocar зі свого будинку на півночі країни. «У більшості випадків вторинні гази, що утворюються в результаті нагрівання, забезпечують енергію, необхідну для руйнування термопари, тому весь процес є екологічно стійким».

Сам біокар не містить поживних речовин, тому Бенджамін обов'язково «завантажить» його, змішавши його з високоякісної сумішшю добрив. «Я додаю активне вугілля близько до 50% прекрасний компост Поряд з невеликою кількістю борошна, яка служить джерелом їжі для бактерій, а також стабілізуючим фактором, який допомагає зробити суміш більш однорідною. Все це включає в себе додавання водоростей, водних кислот і багато хорошого », - говорить він.

Як використовувати біокар

Використання біокара вважається досить простим, і воно нагадує застосування добрив і добавок, таких як компост Micorezine .

В цілому, біокар можна застосовувати декількома способами:

  • Розкид зверху - Розстелити біокар на поверхні землі і покрити її покривним шаром. Матеріал буде просочуватися в субстрат при подальшому поливі.
  • Tihoh - Розподілити біокар по верхній частині грунту і перевернути верхній шар грунту вручну або іншими інструментами (такими як граблі або труба).
  • Вибравшись - Змішування біокар зі звичайною грунтовою сумішшю, аналогічної компосту або різним добавкам, які іноді поєднуються з живильним середовищем. Зверніть увагу, що, хоча є повідомлення про пухлини, які також досягли успіху в біокаре 100% (т. Е Активоване вугілля замінив субстрат в абсолютному вираженні), зазвичай використовують співвідношення біокар 25% -NNUMX% до грунту.

Обережно! Використання «не завантаженою» біокара

Хоча необхідні додаткові дослідження, щоб краще зрозуміти поведінку біокар в грунті і його внесок в зростання рослин, можна з упевненістю сказати, що це досить безпечна практика з мінімальним потенціалом пошкодження.

Однак слід зазначити, що використання Biochar, що не піддалося процесу «завантаження поживних речовин», може призвести до протилежного ефекту і порушити баланс поживних речовин в субстраті і їх доступність для рослини. Це відбувається тому, що сам біологічний страх використовується не як добриво, яке містить доступні поживні речовини, а тільки як «буфер» між компонентами субстрату рослини і самим рослиною.

BIOCHAR в місцевому виробництві Галілейській ферми

«Пряме використання біокара в сирому вигляді може затримати ріст рослин», - попереджає Бенджамін. «На відміну від завантаженого біокара, наповненого азотом і мікроорганізмами, який починає повертатися в грунт і рости з моменту його застосування, сирої біокар буде просто поглинати поживні речовини з грунту і рослин і погіршувати його розвиток».

В даний час в Ізраїлі є завантажений біокар місцевого виробника під назвою «Земельна ферма в Галілеї», який продається в мережі «Грушоп». тут ) Для 75 NIS або, як альтернатива, придбайте сирої біокар і виконайте процедуру завантаження незалежно, витримуючи біокар протягом годин 24 з чайний компост Або змішати з готовим компостом (сухим) і з'єднати протягом приблизно двох тижнів.

Відео ролик проростання огірка з і без боока:

Керівництва по зростанню канабісу

כנס

канабіс штрафи

(Починаючи з 1 в квітні 2019)

На підставі цифри, представленої міністром Ерданом. Поліція відмовляється розкривати офіційну цифру Детальніше тут )

Що таке Біо-Чар?
Що таке Біо-Чар?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама