Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Суперкомп'ютер передбачив людству болісну загибель

Майбутнє у людства незавидне.

Фото: goodfon.ru

Проект SETI з пошуку позаземних цивілізацій використовував потужності свого суперкомп'ютера для передбачення майбутнього Землі. Прогноз виявився жахливим.

Комп'ютер видав чотири варіанти сценарію розвитку подій в найближчому майбутньому, грунтуючись на сценарії історії еволюції Землі і розвитку людини.

Головною загрозою суперкомп'ютер назвав ядерну війну між США і Росією. Шанси на отримання "Ядерної зими" замість світлого майбутнього розумна машина оцінила в 57%. Найгірше, що за прогнозами комп'ютера, такий сценарій може статися в найближчі кілька десятиліть.

Глобальний природний катаклізм суперкомп'ютер поставив на друге місце. Причини виникнення можуть бути різні: землетрус, падіння метеорита, урагани, цунамі, вибух супервулкана.

Результатом такого катаклізму може стати болісне вимирання 97% живих видів планети. Причому ймовірність такого події оцінені машиною в 20%.

Третім винуватцем жахливого майбутнього суперкомп'ютер назвав самої людини. Штучний інтелект машини справедливо визначив, що люди самі роблять все, щоб знищити свою планету.

Глобальне потепління і виснаження корисних копалин Землі - це менше зло. Найгірше, що може статися - перенаселення і подальша війна за цінні ресурси і їжу. В результаті комп'ютер підрахував, що шансів загинути від рук людини, у планети приблизно 15%.

Четвертий і останній сценарій викликав здивування у співробітників SETI, але 8% суперкомп'ютер віддав згубному вторгнення прибульців. Тож не дивно, адже суперкомп'ютер використовується для пошуку позаземного життя у Всесвіті, і у людства є невеликий ризик бути підкореними більш розвинутою цивілізацією.

Нагадаємо, що вчені підрахували скільки займає людство від усього життя на планеті .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: topnews.ru
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама