Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

👀 Що приготувати на День Валентина

  1. Правила:
  2. Ідеї ​​для страв
  3. Салат «Дар Нептуна»
  4. Цукерки «Для особливою»
  5. Коктейль «Любовні чари»

Рейтинг: 0 з 5. Відгуків: 0. переглядів:

Давайте трохи відійдемо від подарочно-цукеркової тематики і згадаємо про те, що крім подарунка необхідно створити саме відчуття свята. І правда, якщо просто призначити побачення або провести разом вечір, під час якого вручити «черговий» подарунок, це цілком може образити дорогого вам людини. Навіть найоригінальніший подарунок не може подарувати свято без попередньої підготовки.

День закоханих, як би ви до нього не ставилися, може бути приводом ще раз показати, як ви ставитеся до дорогій людині, дати йому відчути себе особливим. Щоб так і було, подбайте про все заздалегідь, і краще за все почніть романтику прямо з ранку. Це може бути нескладний сніданок, який цілком здатний приготувати чоловік, або млинчики у формі серця, а може бути просто бутерброд з майонезним сердечком?

Якщо ввечері ви не плануєте похід в кафе або ресторан, саме час подумати про романтичному меню на День Валентина. Є варіант для ледачих: замовте приготування і доставку блюд і торта . Відмінний смак, домашнє приготування і свіжість всіх продуктів гарантовані!

Правила:

Тільки легкі страви. Не потрібно запікати величезну качку з яблуками і годувати улюбленого / улюблену досхочу. Ваше завдання в цей вечір - перекусити, здивувати незвичайними поєднаннями, створити атмосферу і підібрати гарну закуску, якщо ви вирішили випити вина або шампанського. Віддавайте перевагу морепродуктів, овочевих салатів і фруктів. І ще: не варто акцентувати увагу тільки на солодкому, особливо, якщо ви готуєте вечерю для коханого чоловіка. Краще постарайтеся над тим блюдом, яке він любить. Нехай це будуть пельмені або картопля, зате ви покажете, що поважаєте і цінуєте його смаки і переваги.

⇒ Замов: шоколад

⇒ Замов:   шоколад

Страви-афродизіаки. Чи потрібно нагадувати, що означає це слово? Якщо потрібно, то це продукти і речовини в них містяться, які посилюють потяг. До них відносяться креветки, устриці, червона і чорна ікри, полуниця, авокадо, горіхи, спеції і прянощі. Салат з морепродуктів, закуски з горіхами або маленькі бутерброди з ікрою підійдуть як не можна краще.

Салат з морепродуктів, закуски з горіхами або маленькі бутерброди з ікрою підійдуть як не можна краще

Дизайн страв. Звичайно, перестаратися з «серцевої» символікою не варто, але надати таку форму салату або зробити сирно-ковбасну нарізку сердечками, спекти печиво або торт, вибрати цукерки або зробити їх самостійно, прикрасивши цукровими сердечками не буде зайвим.

Звичайно, перестаратися з «серцевої» символікою не варто, але надати таку форму салату або зробити сирно-ковбасну нарізку сердечками, спекти печиво або торт, вибрати цукерки або зробити їх самостійно, прикрасивши цукровими сердечками не буде зайвим

Порції. Ще раз нагадаємо, що вечеря в цей день призначений для спільного проведення часу, приємних бесід і розкриття нових смаків. Зробіть невеликі порції, закуски, канапе, бутерброди або блюдо з різноманітними делікатесами. Не потрібно занадто складних.

✏ Цікаво: Багатогранний світ чаю

Сервіровка. Не полінуйтеся купити гарні серветки і поставити на стіл кращу посуд. Прикрасьте стіл декором або живими квітами.

Атмосфера вечері. Їжею потрібно насолоджуватися, приділяти увагу один одному. Що б не було, які б важливі дзвінки ви не чекали, на час вечері вимкніть телефони, не перевіряйте електронну пошту, не сидіть в соцмережах і не вмикайте телевізор або радіо! Тільки спокійна тиха музика, яка сподобається вам обом.

Ідеї ​​для страв

Салат «Улюбленому»

Що потрібно:

  • Грудка куряча - 1 шт
  • Помідори - 2 шт
  • Твердий сир - 100 гр
  • Цибуля - 1 середній
  • Пекінська капуста - 3 шт
  • Зелена цибуля - для прикраси, за смаком
  • Петрушка - для прикраси, за смаком

Для заправки:

⇒ Замов: Чорна ікра

  • Хрін - 0.5 ч. Л.
  • Гірчиця - 1 ч. Л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Винний оцет білий - 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цукор - за смаком

Як готуємо:

  1. Відварене куряче філе нарізаємо кубиками;
  2. Так само чинимо і з помідорами;
  3. Як можна дрібніше нарізаємо цибулю;
  4. Нашатковану соломкою «пекінка» перетираємо з сіллю і трьом на тертці сир;
  5. Пора зайнятися соусом: змішуємо масло, хрін, гірчицю, вливаємо винний оцет, сіль, цукор, перець. Перемішуємо віником, трохи збиваючи;
  6. Поливаємо готовий салат, злегка перемішуючи. За бажанням додаємо петрушку і зелену цибулю.

За бажанням додаємо петрушку і зелену цибулю

Салат «Дар Нептуна»

Якщо вже ми говорили про значення морепродуков в це день, то варто звернути увагу на даний рецепт. У ньому ударна сила білка, яка вже через пару годин змусить вашого улюбленого здивувати вас :)

✏ Цікаво: Готуємо паску: топ-5 перевірених рецептів

Що потрібно:

  • Червона ікра -100 гр
  • Майонез - 150 гр
  • Крабові палички - 250 гр
  • Кальмари - 500 гр
  • Курячі яйця - 4 шт
  • Перепелині яйця - 1 шт

Як готуємо:

  1. У підсолену і сильно киплячу воду кидаємо кальмари і варимо 10 секунд (це важливо!);
  2. Нарізаємо готові тушки кальмарів дуже тонкою соломкою;
  3. Так само тонко смужками нарізаємо крабові палички;
  4. З варених яєць прибираємо жовток. Він нам більше не знадобиться;
  5. Рубаємо білок так, щоб з вигляду він був схожий на соломку;
  6. Перемішуємо, трохи солимо за смаком;
  7. Додаємо червону ікру (в повному обсязі кількість), обережно, щоб вона не полопалися, дбайливо перемішуємо;
  8. Заправляємо майонезом, викладаємо на блюдо, на якому плануємо подавати;
  9. У центр висипаємо залишилася червону ікру і в неї кладемо варене перепелине яйце так, щоб більш округлий кінець був назовні;
  10. Салат готовий!

Він нам більше не знадобиться;   Рубаємо білок так, щоб з вигляду він був схожий на соломку;   Перемішуємо, трохи солимо за смаком;   Додаємо червону ікру (в повному обсязі кількість), обережно, щоб вона не полопалися, дбайливо перемішуємо;   Заправляємо майонезом, викладаємо на блюдо, на якому плануємо подавати;   У центр висипаємо залишилася червону ікру і в неї кладемо варене перепелине яйце так, щоб більш округлий кінець був назовні;   Салат готовий

Цукерки «Для особливою»

Дорогі чоловіки! Ці цукерки настільки прості, що ви зможете здивувати свою даму ексклюзивними солодощами, які вона не купить ніде і які будуть призначатися тільки для неї однієї! Ви станете легендою.

⇒ Замов: Манікюр в Харкові якісно, ​​недорого

Що потрібно:

  • Силіконові форми у вигляді сердечок для цукерок (такі ж бувають для льоду);
  • Кольорова солодка посипання в червоних тонах, наприклад, як на Великдень, M & M's (продається там, де й вагові кондитерські вироби);
  • Білий шоколад і емальований посуд, в якій ми його розтопити.

Силіконові форми у вигляді сердечок для цукерок (такі ж бувають для льоду);   Кольорова солодка посипання в червоних тонах, наприклад, як на Великдень, M & M's (продається там, де й вагові кондитерські вироби);   Білий шоколад і емальований посуд, в якій ми його розтопити

Як готуємо:

  1. На дно кожного осередку форми насипаємо трохи солодких прикрас;
  2. Розтоплюємо білий шоколад на повільному вогні;
  3. Заливаємо формочки;
  4. Даємо охолонути;
  5. Ставимо на пару годин в холодильник;
  6. Цукерки готові!

На дно кожного осередку форми насипаємо трохи солодких прикрас;   Розтоплюємо білий шоколад на повільному вогні;   Заливаємо формочки;   Даємо охолонути;   Ставимо на пару годин в холодильник;   Цукерки готові

Коктейль «Любовні чари»

Для цього нам знадобиться сік червоного кольору (вишня, гранат, полуниця) і шампанське.

Всі інгредієнти повинні бути охолодженими і вливатися повільно, змішуватися, але не збовтувати.

У келиху для шампанського потрібно залишати мінімум 1,5 см до верху без рідини.

Візьміть келихи, налийте 1/3 червоного соку і додайте 2/3 шампанського. Можна прикрасити половинкою полуниці.

Можна прикрасити половинкою полуниці

Романтичного вам вечора!

Це може бути нескладний сніданок, який цілком здатний приготувати чоловік, або млинчики у формі серця, а може бути просто бутерброд з майонезним сердечком?
Чи потрібно нагадувати, що означає це слово?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама