Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вініловий екологічно чистий ламінат VINILAM

VINILAM - інноваційне підлогове покриття нового покоління з класом зносостійкості 43 і з ГАРАНТІЙНИМ терміном служби 25 років домашнього використання!

У своїй роботі в якості фінішного покриття на підлозі лоджій і балконів ми застосовуємо ламінат нового покоління VINILAM. Клас зносостійкості - 43 + ГАРАНТІЙНИЙ термін служби - 25 років домашнього використання!

VINILAM

- підлогове кварц вінілове покриття для вашого статі!
VINILAM - інноваційне підлогове покриття нового покоління!
VINILAM - вініловий ламінат - краще ніж ламінат!

VINILAM - інноваційне підлогове покриття нового покоління з класом зносостійкості 43 і з ГАРАНТІЙНИМ терміном служби 25 років домашнього використання

  • Вініл - 100% вологостійке покриття. Його рекомендується укладати в приміщеннях з температурою експлуатації від 0 до +40 ° С.
  • Особливо цікавий вініл буде власникам домашніх тварин - клас зносостійкості = 43.
  • Антимікробна активність (ASTM G 21-96) - Клас 0
  • Залишкова деформація (продавлювання) EN 433 - максимум 0,08 мм.
  • VINILAM - це вінілове підлогове покриття, виготовлене з екологічно чистих матеріалів з використанням сучасних технологій. Воно складається з вінілової основи, на яку нанесена декор-фактурна плівка, і захисного шару з поліуретану товщиною від 0,1 до 0,5 міліметра, що дає 43 клас зносостійкості, максимально можливий для підлогових покриттів.
    На відміну від традиційних вінілових покриттів для підлоги, зовнішній шар ВІНІЛАМа чудово імітує забарвлення і фактуру натуральних матеріалів - дерево, мармур, граніт. Вініл поєднує в собі всі переваги чотирьох підлогових покриттів: красу паркету, практичність лінолеуму, модульність ламінату і довговічність керамічної плитки.
  • ГАРАНТІЙНИЙ термін служби ВІНІЛАМА ПРИ ПРАВИЛЬНОЇ УКЛАДКИ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ - 10 років комерційного використання, 25 років домашнього використання!
  • Підлогове покриття вініл антистатическое, не ковзає, не деформується в місцях стикування, не боїться вогню і вологи, стійке до побутових хімікатів. Має трикомпонентний зносостійкий захисний шар (PU - поліуретан, CB - керамічна крихта, UV - ультракомпонент). Завдяки захисному UV-ультракомпоненту, вініл має високу стійкість до появи плям і надійно захищений від ультрафіолетового випромінювання.
  • Даному покриттю не притаманний ефект «гримить» статі (наприклад, як це відбувається у випадку з ламінатом), при цьому воно має гарну стійкість до точкових ударів, а також чудовими теплоізоляційними властивостями.
  • Вініл абсолютно нешкідливий для всіх, в тому числі для самих маленьких дітей, оскільки не містить небезпечних для здоров'я речовин.
  • Встановлюючи VINILAM, ви можете бути впевненим в його пожежної безпеки.

КАТЕГОРІЇ VINILAM:

  • Vinilam Grip Strip - товщина захисного шару 0,4 мм, товщина ламінату 3,8мм.
  • Vinilam Grip Strip Паркет
  • Vinilam Grip Strip Плитка

  • Vinilam Click - товщина захисного шару 0,55 мм, товщина ламінату 5,0мм.
  • Vinilam Click Hybrid

Вибрати, подивитися зразки і колірну гамму ламінату VINILAM Ви можете у фірмовому каталозі квітів в нашому офісі .

Дивитися каталог квітів:

З усіх питань телефонуйте:
т. + 7 (495) 772-33-34
т. + 7 (925) 755-60-25
пишіть:
[email protected]
[email protected]


Повернутися до розділу

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама