Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сайт-візитка - великі можливості починаються з малого. Чим відрізняється сайт-візитка від дорогих сайтів

Дорогий читач, в цій статті я розповім тобі, що таке сайт-візитка, чим він відрізняється від інших старших побратимів, про його ціновій політиці і переваги перед безкоштовними, шаблонними сайтами .

Сайт візитка отримав свою назву на честь банальної візитної картки «візитки», яка, як правило, містить у собі мінімум і тільки головну інформацію, за якою можна дізнатися діяльність тієї чи іншої організації або приватної особи, адреса і спектр пропонованих послуг.

Напрошується питання: «Чим же відрізняється сайт-візитка від дорогих сайтів »? Щоб легше розібратися пересічній людині в цьому я приведу аналог з кімнатною рослиною! І, так: веб студія створила вам сайт-візитку (ви купили кімнатна квітка в горщику, який вам сподобався в магазині, він в красивому горщику, сповнений сил і радує око на вікні вашої квартири), ваш сайт-візитка містить найнеобхідніші розділи: про нас, послуги, портфоліо , контакти (квітка невеликий, всього кілька листів, але він сповнений життя, цвіте і приємно пахне, ви їм захоплюєтеся, на нього звертають увагу ваші гості).

Проходить час, ви починаєте розуміти, що вашому сайту-візитці не вистачає розділу «каталог», в якому ви б хотіли більш детально уявити віртуальної публіці свою продукцію! Звичайно ми звернемося до розробника свого сайту візитки і попросимо за додаткову плату апгрейдити сайт і додати розділ каталог або замовити фотосесію своєї продукції. Тепер сайт може виділитися в інтернет-просторі розширеним функціоналом і може сміливо називатися сайт-каталог . (Ви купили добриво, полили їм свою квітку, перенесли його в більш світлу кімнату, рослина, яке звиклися зі своїм попереднім місцем отримало стимул зростання сонячного світла, бурхливо зацвіло і додало в зростанні).

Минув час, вашому бізнесу тісно в рамках існуючого сайту-каталогу, ви хочете ще більше заявити про себе інтернет-спільноті. Що, як не новини висвітлюють діяльність фірми !!! На вашому сайті з'являється новинний розділ або блог, ви за допомогою панелі адміністратора самі додаєте інформацію про всі цікаві нововведення, публікуєте фотозвіт, даєте настанови та інструкції. Навіть в контактах вашого сайту додається карта проїзду! Тепер ваш сайт носить горде ім'я: інформаційний сайт-каталог (ви пересадили ваш квітка у великий горщик з торф'яної землею і тепер він гріється в променях яскравого сонця на відкритому балконі, його бачать перехожі, милуються їм і навіть запитують його назва).

Дорогий мій читач, ваш бізнес, який ви любите обов'язково почне приносити плоди, які підбивають вас в черговий раз розширити можливості вашого сайту. Ваш сайт нарощує міць і перетворюється в інтернет-магазин. Веб-розробники створюють інтеграцію з базою даних, інтегрують 1С. Тепер на вашому сайті можна не тільки ознайомитися з каталогом продукції, але і покласти її в віртуальну корзину і оплатити банківською картою або електронними грошима (ви давно переїхали з тісної квартири в приватний будинок, ваш квітка, а вірніше вже ціла клумба росте у відкритому грунті, пахне шапкою красивих квітів, а взимку затишно гріється в комфортній теплиці, продовжуючи радувати вас своїм цвітінням навіть в зимові дні).

Ось, мабуть і все, що я хотів розповісти вам. Підсумувати цю статтю можна наступним: будь-який сайт-візитку, яку ми робимо для вас, завжди можна розширити в сторону ваших фінансових можливостей, з мінімальними вкладеннями. Адже головне - створити саме ядро, почати з малого, (посадити то саме насіннячко, з якого виросте гарне дерево) передбачити дизайн сайту і зробити його «гнучким» для подальшого розширення функціоналу. Плюс до всього, за сайтом потрібен догляд (поливати й удобрювати) додавати цікавий і зрозумілий текст, публікувати оброблені фотографії. Якщо дотримуватися всі ці елементарні правила, сайт буде радувати вас і оточуючих при цьому щедро обдаровувати свого власника. Успіху і процвітання вашому бізнесу!

Веб-студія "Майстер Флеш"

+7 (928) 416 53 03

вул. Зіповскій 5/2 350010 Росія, Краснодар

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама