Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Фурнітура й автоматика для воріт - купити комплектуючі для консольних воріт

  1. Фурнітура для відкатних воріт консольного типу Фурнітура для воріт виконана з сучасних надміцних...
  2. З чого складаються комплектуючі для воріт
  3. Вибираємо комплектуючі - основні моменти

Фурнітура для відкатних воріт консольного типу

Фурнітура для воріт виконана з сучасних надміцних полімерів із застосуванням революційних технологій. Всі вузли конструкції виготовлені таким чином, щоб забезпечити максимальну надійність і міцність, а також неперевершену м'якість і безшумність роботи воріт.

Типова схема консольних воріт

Фурнітура для відкатних воріт

Несучий гнутий профіль Несучий гнутий профіль

Консоль (гнутий профіль) - один з ключових елементів в загальній конструкції воріт. Профіль проводиться в двох типорозмірах - для малого і великого консольних комплектів.

опора регулювальна опора регулювальна

Регулювальна опора служить для зручності установки і регулювання воріт в ході експлуатації.

Несуча роликовий візок (ролики зі сталі) Несуча роликовий візок (ролики зі сталі)

Сталеві колеса для каретки зроблені на високоточному обладнанні. Поверхня роликів покрита гальванічним матеріалом, який оберігає їх від зовнішніх впливів.

Несуча роликовий візок (ролики з полімеру) Несуча роликовий візок (ролики з полімеру)

Ролики для даної конструкції зроблені із застосуванням високоміцного матеріалу - полімеру, армованого скловолокном.

кінцевий ролик кінцевий ролик

Кінцевий ролик прикріплюється до консолі з метою досягнення плавного закриття воріт. Конструкція не потребує мастилі, що не засмічується і виключає заклинювання.

Обмежувач бічного кочення (малий) Обмежувач бічного кочення (малий)

Даний обмежувач бічного кочення для малого консольного комплекту використовує в своїй конструкції гнутий профіль. Це дозволяє застосовувати його на воротах масою до 400 кг, а в ширину - до 4 метрів.

Обмежувач бічного кочення (великий) Обмежувач бічного кочення (великий)

Даний обмежувач бічного кочення для великого консольного комплекту використовує в своїй конструкції гнутий профіль. Це дозволяє застосовувати його на воротах масою до 800 кг, а в ширину - до 10 метрів.

уловлювач уловлювач

Уловлювач призначений для надійної фіксації воріт в їх кінцевому положенні при закритті. Конструкція стійка до значних вітрових навантажень.

заглушка заглушка

Заглушка закриває торці консолі, перешкоджаючи забивання консолі снігом і брудом. Крім того вона зменшує силу удару при закритті.

Зубчаста полімерна рейка Зубчаста полімерна рейка

Зубчаста рейка прикріплюється до полотна воріт і служить передачі руху від приводу. Вона виготовляється з надміцного полімеру, який додатково армується скловолокном.

Автоматика для відкатних воріт Автоматика для відкатних воріт

Автоматика для відкатних воріт функціонує зі стулками вагою 300-3500 кг.

Фурнітура для відкатних воріт - це механізми, що забезпечують рухливість і стійкість всієї системи. Комплект фурнітури призначений не для приведення системи в рух - для цього в ворота вбудовується автоматика. Установка якісної фурнітури забезпечить м'яке і безшумне відкриття і закриття, тому важливо підібрати комплект, оптимально підходить під окремі ворота.

З чого складаються комплектуючі для воріт

Незалежно від виробника, комплектуючі складаються з: Незалежно від виробника, комплектуючі складаються з:

  • роликових кареток - прикріплюються до підготовленого фундаменту воріт, забезпечують безшумне пересування в обидві сторони;
  • напрямних рейок - приварюються до нижньої рамі, разом з полотном одягається на каретки; рейки представлені надійною основою, необхідною для з'єднання каретки і воріт;
  • підтримувальних роликів - необхідні для утримування системи в вертикальному положенні, прикріплюються до стовпа, що знаходиться найближче до отвору;
  • уловлювача і накатного ролика - вставляються один в одного при закритті воротного полотна, при досягненні максимальної точки закриття уловлювач приймає в себе воротную стулку, прикріплюється до отвору воріт;
  • заглушок - необхідні для захисту напрямних рейок від бруду, снігу, піску та дощу, за рахунок них фурнітура прослужить довше і не деформується.

Вибираємо комплектуючі - основні моменти

Різний монтаж системи воріт має на увазі використання різних комплектуючих. При виборі комплекту варто звернути увагу на:

  • ширину проїзду;
  • вага всієї системи;
  • вітрове навантаження;
  • виробника.

Ширина проїзду воріт найчастіше стандартна. Для будинку або дачі встановлюється система на 4 метри, але зустрічаються і установки шириною в 6 і 8 метрів. При покупці фурнітури цей момент враховується в першу чергу. Чим більше ширина - тим міцніше буде комплект, ціна теж може змінюватися. Це ж правило спрацьовує і з вагою всієї установки. Неправильно підібрана фурнітура просто не зможе впоратися зі щоденною навантаженням, і всю систему доведеться встановлювати заново, навіть ворітної полотно.

Прорахунок вітрового навантаження дозволить витримувати полотну навіть сильні пориви вітру під час відкриття, коли ворота найбільш уразливі. Стовпи отвору повинні бути надійними і стійкими, а напрямні ролики виконані з міцного металу. Вибір виробника не менш важливий. Фурнітура, представлена ​​на сайті ВСВ-Групп, пройшла всі можливі перевірки та сертифікована. На кожен продукт розписана максимально допустиме навантаження, вказується в характеристиках.

Для того, щоб замовити товар, достатньо оформити заявку або подзвонити по телефону. Менеджери допоможуть купити оптимально відповідний продукт. Доставка товару здійснюється по Києву і Україні за допомогою транспортної компанії.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама