Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Секційні гаражні ворота будь-яких розмірів за ціною виробника від компанії Алюрол

  1. Основні переваги секційних гаражних воріт
  2. Чому вигідніше купувати системи воріт в ТОВ «Алюрол»

Пропоновані компанією «Алюрол» секційні гаражні ворота відповідають всім вимогам по надійності, безпеки, довговічності та естетичності. До того ж, вони відрізняються доступною вартістю і привабливо виглядають. Їх можна встановлювати в будь-який отвір багаторівневого гаража, на підземних паркінгах, в приватному будинку або в прибудові до котеджу.

Основні переваги секційних гаражних воріт

Головним достоїнством таких систем є те, що їм не потрібно додатковий простір для відкривання (як орним або зсувним), а також можливість легко автоматизувати весь цей процес, встановивши обладнання для дистанційного керування.

Секції таких систем складаються з сендвіч-панелей, вставлених в рами. Для відкривання вони піднімаються вгору по напрямних і компактно вкладаються під стелею, не займаючи зайвого місця.

До того ж, вони максимально прості у використанні і зручні. У компанії ТОВ «Алюрол» ви можете купити секційні ворота в гараж, розміри і ціна яких повністю відповідають вашому уявленню про надійний захист. Серед переваг конструкції:

  • забезпечення надійного захисту від несанкціонованого вторгнення;

  • безпеку і зручність керування;

  • щільне прилягання роликових кронштейнів, яке гарантуватиме пило- та вологозахист;

Вибрані моделі ви можете замовити механічне або автоматичне відкривання системи за допомогою електродвигуна (при цьому на випадок перебоїв з електроживленням залишається запасний варіант ручного відкривання).

Чому вигідніше купувати системи воріт в ТОВ «Алюрол»

Наша компанія пропонує гаражні секційні ворота, розміри, ціна і оформлення яких підбираються на вимогу замовника. Ми індивідуально розглядаємо запити кожного клієнта. Точний вимір гарантує простоту і надійність установки в отвір.

Також у нас можна замовити додаткові опції: урізне скло, хвіртку, замок ригеля, системи контролю, фотоелементи та багато іншого.

Хоча традиційно вартість секційних гаражних воріт значно вище, ніж орних систем, зручність управління, надійність і відмінний зовнішній вигляд є достатніми перевагами при їх купівлі та встановлення. Ціна систем, які пропонує компанія «Алюрол», визначається їх габаритами і функціональними можливостями.

Вибираючи секційні гаражні ворота для приватного будинку або підземного гаража в Москві, звертайтеся до наших менеджерів. Ми проведемо виміри, виготовимо, доставимо і встановимо систему в мінімальні терміни, підібравши той варіант, який буде максимально відповідати запитам клієнта.

X

Розрахунок вартості виробу

Замовити точний розрахунок

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама