Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Найоригінальніші чорні кали

  1. Чарівні і елегантні чорні кали
  2. Фіолетові кали - мрія будь-якого квітникаря, легко втілюється в реальність

Калла - загадковий і привабливий квітка. Він досить витончений і витончений. Існує маса різновидів даної рослини. Всі вони відрізняються своїм зовнішнім виглядом, а деякі - і вимогами до догляду. Варто відзначити, що популярність калл висока. У деяких країнах ці квіти приносять на похорон, в інших же кала є невід'ємним елементом весільного букета. У цій статті ми пропонуємо поговорити про найбільш незвичайному його підвид - чорною каллі.

Чарівні і елегантні чорні кали

Звичайно, багато хто віддає перевагу традиційним білим Каллен. Але ви тільки подивіться на ці чарівні, просто дивовижні квіти! Вони є досить поширеними серед закоханих парочок. Дівчата завжди раді побачити такий подарунок, оскільки чорні кали не тільки красиві, але і досить рідкісні.

Насправді, якщо добре придивитися, то ці рослини не зовсім чорного кольору. Вони мають фіолетовий відтінок. Кали чорні мають масу підвидів. Ви можете бути зачаровані наступними:

  • Блек Крусадер;
  • Чорна перлина;
  • Капітан Палермо;
  • Марон Сенсейшн;
  • Наомі Кемпбелл.

Можливо, вони вам здадуться однаковими, але побачивши їх вживу, вам не вдасться відірвати очей від такої краси! Вважається, що ці квіти мають потужну енергетику, здатну справлятися з негативною енергією.

Яким же чином можна виростити чорні кали у себе вдома? У вас є два шляхи:

  • Висаджування у відкритий грунт;
  • висаджування квітів в горщики і догляд в кімнатних умовах.

Що стосується першого варіанту, то він досить складний, оскільки на відкритому просторі значно важче забезпечити належні умови для зростання такої красуні. Що стосується вирощування в горщиках, то це цілком реально, досить докласти трохи зусиль.

Якщо ви бажаєте, щоб ця рослина прижилася у вас в будинку, підберіть йому правильне місце. Чорні кали дуже люблять тепло і світло. Намагайтеся підтримувати постійну температуру близько 22 ° в приміщенні, де знаходиться рослина. Слід рясно поливати квітка , Але не перестаратися, інакше ви досягнете НЕ цвітіння, а гниття. Як відомо, всі види калл гостро реагують на відсутність освітлення та протяги. Чорні кали мають особливо високу чутливість до цих чинників. Якщо рослині буде недостатньо світла, то воно буде не цвісти, а лише вигинати стебла у висоту.

Фіолетові кали - мрія будь-якого квітникаря, легко втілюється в реальність

Фіолетові кали - це шикарні квіти. Вони настільки витончені і вишукані, що просто заворожують. Кали прекрасно виглядатимуть як у вашому саду, так і в горщику в будинку. Крім того, величезною популярністю користуються букети з таких квітів. Білі троянди і жовті фрезії прекрасно доповнять кали фіолетові. Ці елегантні квіти чудово доповнять весільний букет.

Якщо ви вирішите виростити фіолетові кали у себе в саду , То пам'ятайте, що їм потрібно багато світла. Не слід розміщувати їх на відкритому пекучому сонці; посадите квіти так, щоб вони могли перебувати в півтіні.
Також багатьох хвилює питання про те, як правильно зберігати зрізані кали. Квіти слід розмістити в прохолодному місці, бажано подалі від електроприладів. Вода, в яку ви їх ставите, повинна бути тепла, а ось від попадання прямих сонячних променів їх слід уберегти. Також як і у інших квітів, у фіолетових калл можна зрізати краю стебел, якщо вони почали в'янути. Це додасть свіжості рослинам.
Виростивши прекрасні, дивовижні квіти, ви зможете на них милуватися в будь-який час доби. Зв'язка фіолетових калл буде чудово виглядати на столі!
Букет нареченої з таких квітів - це просто щось неймовірне. Фіолетовий колір - колір пристрасті, він допоможе розпалити почуття молодят.

Вирощують красиві квіти - це нескладно. Тим більше в наш час, коли виведено безліч гібридних форм. У вас є шанс зіткнутися з:

  • аметистом;
  • Капітаном Челсі;
  • Капітаном Рено;
  • Кремово-лавандової;
  • Північним затемненням;
  • Пікассо;
  • Попелу Хейз.

Ці підвиди не поступаються за красою іншим, а ось догляд за деякими з них набагато простіше.
Ці підвиди не поступаються за красою іншим, а ось догляд за деякими з них набагато простіше
Головне - не варто підносити букет в такій колірній гамі людині з поганим почуттям гумору, як і начальниці. Ось вона точно позбавить вас премії. Останнім часом стало модно відзначати Хеловін. А які ще квіти впишуться ідеально в такий день? Звичайно ж, кали чорні. Букети стануть відмінним доповненням до інтер'єру, а окремі квіти можна використовувати навіть в створеному вами образі. Ви можете прикрасити ними зачіску, одягнувшись красивою і сексуальною чаклункою, або ж просто стати нареченою Франкенштейна.
Сьогодні не важко буде знайти всілякі квіти і навіть екзотичні рослини в магазинах. Величезна кількість троянд, орхідей, хризантем і навіть амарилісів різноманітних відтінків і форм - це далеко не межа квітникарів! Куди складніше знайти на полицях навіть найбільших квіткових магазинів чорні кали. Купити їх можна завжди у нас!
Натисніть на картинку нижче, щоб перейти до замовлення .
У UFL втілюють найнесподіваніші і фантастичні ідеї в реальність!

Яким же чином можна виростити чорні кали у себе вдома?
А які ще квіти впишуться ідеально в такий день?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама