Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

фрезерна гравірування

ТИРАЖ: від 1 шт. ТЕРМІНИ: від 3-х до 7-и робочих днів, в залежності від тиражу і завантаженості виробництва. Є можливість термінового виготовлення за 2-3 години. При наявності готового оригінал-макету. Ми можемо виготовити будь-які замовлення для Вашої компанії. Ми чекаємо Вашого листа за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду. і з задоволенням обговоримо деталі замовлення.

Гравірування на фрезерному верстаті

Фрезерна гравірування - окремий випадок фрезерування - технологія, що дозволяє за допомогою фрез гравірувати різні матеріали, завдаючи на них двовимірні або об'ємні зображення. Фахівці в галузі реклами називають фрезерну гравіювання однією з найдосконаліших технологій виробництва сувенірів та інших промоізделій.

В основі високої якості гравіювання - ЧПУ-верстати, які забезпечують бездоганну точність при обробці виробів.

Сьогодні можна замовити такі послуги гравіювання:

  • гравіювання на сталі, залозі, алюмінії, міді і другом металі;
  • гравіювання по дереву, фанері, МДФ або ЛДСП;
  • гравіювання на полістиролі, акрилі, алюкобонд і другом матріалов.

Відзначаючи переваги технології, споживачі і фахівці, які надають послуги гравіювання, єдині в думці: головний плюс методу - можливість виготовлення широкого асортименту виробів. Механічна гравірування на металі, дереві або пластику допускає нанесення як плоских, так і 3D- зображень, що складаються з прямих, вигнутих, кривих або дугоподібних ліній.

Ви можете дати замовлення на гравіювання нержавійки, міді, дерева, акрилі і іншого матеріалу для виготовлення:

  • внутрішніх і зовнішніх табличок;
  • світлових модулів;
  • фірмових значків;
  • покажчиків;
  • корпоративних сувенірів;
  • іншої продукції.

Вимоги до макету:
1. Масштаб 1-го листа 120x240
2. Формат файлу (CorelDRAW не вище 14 версії)
3. Всі макети повинні бути переведені "в криві"
4. Не повинно бути накладень контурів один на одного і подвійних ліній.

Більш детальну інформацію Ви можете дізнатися у наших менеджерів по телефону:
+ (992) 915 30 6000, + (992) 915 30 9000, + (992) 915 66 0110.

печатка

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама