Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Лазерне гравірування клавіатури Macbook Pro, Air і iMac

  1. Гравірування в сервісному центрі
  2. Чому до нас вигідно і зручно звертатися
  3. Ми знаємо, як Вам допомогти!

Наш сервісний центр це професійне обслужіваніе.Наша організація готова виконати ремонтні і відновні роботи для будь-якого типу електронної техніки. Якість проведення робіт неодноразово зазначалося численними клієнтами. Гравірування клавіатури макбук або заміна акумулятора - не важливо, яке завдання поставлено перед нашими фахівцями, вони впораються з нею швидко і ефективно.

Ми говоримо тільки чесні ціни, ніяких підвищень і змін.

Гравірування в сервісному центрі

Як відбувається ремонт:

  • 1 Безкоштовно діагностуємо прівезен-
    ве Вами або нашим кур'єром пристрій.
  • 2 Проводимо ремонт, а також даємо гарантію на нові встановлені деталі. В середньому ремонт триває 20-30 хвилин.
  • 3 Чи отримуєте працюючий пристрій самі або викликаєте нашого кур'єра.

Лазерне гравірування клавіатури Macbook є досить популярною послугою, яка надається нашим сервісним центром. Виробник наносить все позначення на клавіші спеціальним методом, який забезпечує високу стійкість до зношування. При цьому, навіть середня по інтенсивності експлуатація має на увазі сотні тисяч торкань в місяць. Деякі види техніки купуються за кордоном, оскільки мають більш доступну вартість. У таких випадках, може знадобитися гравірування російськими буквами клавіатури. Вона дозволить використовувати виріб з великою зручністю. Російська клавіатура, що наноситься в нашому сервісному центрі, завжди відповідає прийнятим стандартам розташування клавіш. Але це далеко не єдина послуга, яка може знадобитися в процесі експлуатації. ремонт потрібно досить рідко, але якщо виникає така потреба, слід негайно звернутися в нашу компанію.

Чому до нас вигідно і зручно звертатися

Наш сервісний центр це професійне обслужіваніе

Macbook, ремонт якого виконує велику кількість організацій, відрізняється складністю своєї начинки. Для відновлювальних робіт повинні застосовуватися тільки оригінальні запчастини, щоб гарантувати тривалий термін функціонування. Наша компанія враховує даний момент і має власний складом із запчастинами для різних моделей. Це тільки одна з численних переваг співпраці, перерахованих нижче:

  • Ремонт проводиться в найкоротші терміни, оскільки ми цінуємо час своїх клієнтів. Співпрацюючи з нами, Ви можете бути впевнені, що наша компанія не відніме жодної зайвої хвилини з графіка.
  • Новітнє обладнання, що дозволяє добитися високої якості одержуваного результату. Наприклад, лазерне гравіювання клавіатури проводиться з використанням спеціального апарату. Результат роботи має підвищену стійкість до стирання. Таким чином, заміна клавіатури MacBook , Яка є більш дорогим заходом, не буде потрібно.
  • У штаті присутні тільки ті співробітники, які довели свій високий рівень професіоналізму.

Не важливо, що Вам потрібно - лазерне гравіювання клавіатури або ремонт системи охолодження, ми проведемо роботи по розумною ціною.

Ми обслуговуємо співробітників цих компаній

Популярні послуги для Mac

Ми знаємо, як Вам допомогти!

потрібно заміна матриці MacBook або сталася інша поломка? Не варто покладатися на численні «сервіси в кутку магазину». У нашій компанії проведуть ремонт з дотриманням усіх приписів виробника. Навіть російська клавіатура наноситься за спеціальною інструкцією. Щоб клієнт був повністю впевнений у високій якості робіт, ми пропонуємо тривалий гарантій термін. Ми дотримуємося політики індивідуального підходу до запитів кожного клієнта.

Задайте будь-яке питання по ремонту. Скоро Вам відповість наш фахівець.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама