Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Лазерне гравірування на пластику

  1. Лазерне гравірування на пластику від "Партнер Друк"
  2. Ціна на лазерне гравіювання на пластику

Лазерне гравірування на пластику - це спосіб нанесення зображення на поверхні, який отримав останнім часом широке поширення і використовується в багатьох галузях.

Процес являє собою поглиблений або опуклий рельєф. Він виходить відповідно до вирізаним фоном або малюнком, виконаним на пластиковій поверхні. Рельєф має мікроскопічної структурою. Завдяки такій особливості виходить контраст і гра тіні зі світлом. Це дозволяє отримати видимий малюнок.

особливості процесу

особливості процесу

При лазерного гравіювання на пластику досягається висока точність - до 0,1 мм. Така технологія дозволяє реалізувати найскладніші візерунки і контури, зробити найтонший малюнок.

  • процес обробки литого акрилу характеризується плавністю, наносяться згладжені лінії, якщо порівнювати екструдований акрил;
  • унікальні контрастні композиції виходять в процесі обробки двошарового пластику при нанесенні малюнка на один з шарів;
  • прозорий акрил при виконанні гравіювання отримує гарні ефекти завдяки грі світла;
  • після обробки поверхні кольорового акрилу він стає темніше на тих ділянках, куди падає тінь навіть без наявності додаткової забарвлення.

Сучасні технології та обладнання надає можливість зробити гравіювання мистецтвом, втілити будь-який задум дизайнера на рекламної або сувенірної заготівлі. Наша компанія із задоволенням допоможе створити шедевр для Вашого бізнесу або оригінальний подарунок близькій людині.

Який матеріал краще підходить для обробки

Оптимальний вид пластику, поверхня якого можна прикрасити практично будь-яким малюнком - це двошарові види. Це пов'язано з тим, що в процесі задіюється верхній шар. Нижній шар виконує роль головного фону.

Такий пластик є основним при виготовленні рекламно-сувенірної продукції. Можна робити малюнки багатьох відтінків.

Коли наші співробітники приступлять до процесу обробки, вони підберуть оптимальний режим різання і гравіювання. Це дозволить не тільки отримати якісний результат, а й скоротити час на роботу.

Лазерне гравірування на пластику від "Партнер Друк"

Процедура ділиться на кілька етапів:

  • вибір візерунка;
  • підбір обладнання і технології;
  • процес нанесення;
  • доставка вироби клієнту.

Перш ніж приступити до роботи, співробітники проводять спеціальне тестування пластика. Це потрібно для того, щоб забезпечити оптимальний режим, виключити ймовірність виникнення несправностей або шлюбу.

Лазерне гравірування на пластиці користується великою популярністю. Наша компанія пропонує виконати роботу самого складного рівня оперативно і за прийнятною ціною. Такий матеріал дозволяє втілити в реальність найсміливіші задуми. Політ творчої фантазії необмежений.

Ціна на лазерне гравіювання на пластику

Лазерне гравірування до 12 см2

Тираж 1-5 6-20 21-100 Понад 100 Ціна за 1 фрагмент 5,00 2,50 1,00 0,80

Лазерне гравірування 12 см2 - 100 см2

Тираж 1-5 6-20 21-100 Понад 100 Ціна за 1 фрагмент 15,00 10,00 4,00 3,00

  • Мінімальна сума замовлення 10,00 рублів.
  • Націнка за кругову гравірування + 50%
  • Вартість розпакування / пакування виробів Замовника 0,20 руб. за штуку.
  • Наклейка шильд на сторонній товар 0,20 руб. за штуку.
  • Ціна вказана за гравіювання однотипних виробів.

Дізнатися точну вартість послуг Ви можете по телефону + 375-29-7-125-696 .

наше портфоліо

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама