Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Перевага цифрових слухових апаратів

  1. Перевага цифрових слухових апаратів
  2. Вибір типу слухового апарату
  3. Де підібрати слуховий апарат?

Головне завдання слухового апарату - зробити чутними ті звуки, які перестали бути такими через втрату слуху. Які апарати вибрати?

Перевага цифрових слухових апаратів

Основне призначення слухового апарату - посилення звуків таким чином, щоб пацієнт міг ефективно використовувати свій залишковий слух. Сьогодні пацієнти в більшості своїй користуються цифровими слуховими апаратами, тобто відбувається оцифровування вхідного сигналу. Цифровий сигнал - послідовність чисел. Кожне число відповідає окремій вибірці аналогового сигналу. Ця вибірка проводиться з постійною частотою.

Оцифровка необхідна, щоб в апарат вставити якомога більше функцій. Головна перевага цифрових слухових апаратів в рішенні наступних проблеми слухопротезування:

  • Придушення акустичного зворотного зв'язку
  • шумозаглушення
  • Виділення мови на тлі шуму
  • Ефективна робота на тлі мінливої ​​акустичної обстановки
  • удосконалення спрямованості
  • Більша гнучкість налаштувань апарату
  • Мініатюризація.

Вибір типу слухового апарату

Залежно від розташування сучасні слухові апарати діляться на:

  1. Цифрові завушні слухові апарати
  2. Внутрішньовушні слухові апарати відносяться до індивідуальних, тобто електронні елементи апарату розташовуються в корпусі, виготовленому за індивідуальним зліпком.
  3. Внутрішньоканальні апарати діляться на перімеатальние частково у вушній раковині, частково в хрящової відділі зовнішнього слухового апарату і перімеатальние повністю розташовані в слуховому проході, в безпосередній близькості від барабанної перетинки.
  4. Комбіновані моделі, в яких частина апарату розташована за вухом, а телефон - в вусі, за рахунок чого досягається дзвінкий комфортний звук.

Комбіновані моделі, в яких частина апарату розташована за вухом, а телефон - в вусі, за рахунок чого досягається дзвінкий комфортний звук

На вибір моделі впливають вік, мотивація, ступінь втрати слуху, розміри вуха і слухового проходу, здатність користувача «управляти» апаратом, особисті уподобання пацієнта. Внутрішньоканальні апарати підходять людям з помірними втратами слуху. Це пояснюється тим, що слуховий апарат використовує маленьку батарейку, а телефон здатний забезпечити тільки обмежений рівень звукового тиску. Однак, перевага глубококанальних апаратів полягає в тому, що вони зберігають здатність зовнішнього вуха приймати звуки. Це допомагає домогтися додаткового посилення на високих частотах і полегшити локалізацію джерела звуку.

Головне завдання слухового апарату - зробити чутними ті звуки, які перестали бути такими через втрату слуху. Великий досвід роботи нашого центру показує, що люди з вадами слуху, які зізнаються собі в цьому і вирішуються користуватися слуховими апаратами, живуть практично повноцінним життям. В даний час в багатьох зарубіжних статтях автори відзначають, що з ростом рівня якості слухових апаратів зростає задоволеність користувачів слуховими апаратами, зростає вимогливість пацієнтів, які стають більш досвідченими і грамотними.

Дві третини наших пацієнтів задоволені своїми слуховими апаратами, трохи менше третини задоволені, але мають деякі вирішуються проблеми. Все менше апаратів потрапляють в ящик столу. За нашими спостереженнями це відбувається тому, що ми працюємо з Швейцарською фірмою Бернафон - визнаним лідером слухових електронних систем і створює сучасні та високотехнологічні слухові апарати. У кожному сімействі слухових апаратів Бернафон є великий модельний ряд, що включає в себе гаму слухових електронних систем, які відрізняються за своїм розташуванням.

Де підібрати слуховий апарат?

Підібрати слуховий апарат ви можете в нашому каталозі, там же можна ознайомитися з технічними характеристиками і цінами на питання, що цікавлять моделі. Наші фахівці допоможуть вибрати, налаштувати і виготовити індивідуальні вкладиші для слухового апарату. Приходьте!


Які апарати вибрати?
Де підібрати слуховий апарат?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама