Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Народні прикмети та повір'я: як приманити в будинок багатство

Гроші - це не просто купюри і монети, це - енергія. Якщо вам не вистачає енергії і ваші фінанси вас не влаштовують, варто перевірити на собі дієвість грошових прийме.

Доведено, що віра в певні дії підвищує енергетику людини і його впевненість у собі. Це означає, що дотримання грошових прийме може допомогти в досягненні матеріального достатку.

Не обов'язково слідувати всім народним приписами. Досить вибрати 1-2 "грошові" прикмети і регулярно ними користуватися.

Посадіть грошове дерево

Нехай на вашому підвіконні оселиться грошове дерево (правильна назва - толстянка): чим більше і красивіше воно стане, тим краще буде ваше матеріальне становище. Якщо ж з нього починає опадати листочки - значить, ваші фінанси почали "співати романси", і коштує не тільки переставити горщик в інше місце і змінити догляд, а й переглянути ставлення до грошей.

Пам'ятайте: толстянка не любить надлишковий полив, часту пересадку (робити це треба не частіше, ніж раз на 3 роки) і великий горщик. Для надійності покладіть в корені три монетки, завдяки яким дерево буде підживлюватися грошової енергією. І хоча б раз на тиждень доповідайте рослині про своє фінансове становище.

фази Місяця

З давніх-давен було відзначено, що Місяць може вплинути на наші фінанси. Тому на молодий місяць (молодик) потрібно проводити обряди, щоб збільшити кількість грошей в гаманці. Покажіть світила велику купюру і потім покладіть її і не чіпайте до наступного його народження: вона відкриє грошовий потік. Можна взяти порожній бланк на отримання грошей, впишіть туди бажану суму і своє ім'я і покладіть його на підвіконня, залитий місячним світлом: тоді небесне тіло допоможе вам її отримати. І категорично не можна давати в борг на молодик і спадну Місяць: гроші будуть від вас йти. До речі, коли очікувати позитивного впливу Місяця в листопаді - читайте в моєму блозі.

Виберіть правильний гаманець

Вибирайте дорогою, великий, з натуральних матеріалів гаманець. Купюри складайте по порядку, не м'яти. Бажано, щоб їх було парне кількість. Не залишайте міні-банк порожнім: у гаманці завжди має бути кілька купюр, а в відділенні для монеток - одна "Нерозмінна залізна гривня". У вихідні намагайтеся позбутися від дрібниці, щоб наступний тиждень на неї не розмінюватися. Також в гаманці не повинно бути нічого зайвого: фото, ікон, чеків і іншого.

Заведіть вдома грошових коропів, жабу і дракона

Повідомити світобудови про свій намір можна за допомогою малюнка або вишивки, виконаних власноруч. Для залучення грошей намалюйте або вишийте дев'ять коропів: вони, згідно з китайським ученням фен-шуй, символізують матеріальне благополуччя і процвітання і вважаються найпотужнішим грошовим символом.

Але китайці не були б китайцями, якби обмежилися тільки коропами. За компанію з ними залучають гроші в наше життя і дракон з перлиною в зубах, і жаба з монетою в роті. Заведіть у себе вдома такий грошовий звіринець - і багатство не змусить себе чекати.

Віник повинен стояти на самоті і чистоті

Віник повинен стояти на самоті і чистоті

Звичайний віник - це не просто інвентар для прибирання, а неймовірно сильний оберіг, який охороняє будинок і всіх домочадців, а також допомагає примножити добробут. Він повинен бути один: народні прикмети обіцяють нужду і розорення тим, хто наважиться завести в будинку пару віників. Зберігати його необхідно в кутку, і обов'язково ручкою вниз: тільки так він привертає в будинок гроші і удачу. Слідкуйте за його станом: наші предки вірили, що саме під віником живе домовик, і потрібно забезпечити йому чистоту і затишок, щоб він вам допомагав.

Досвідчені господині знають: підмітати необхідно у напрямку від вхідних дверей, а не навпаки. Так ви будете примножувати достаток. Ні в якому разі не вимітайте за поріг сміття: позбудетеся від усього хорошого, що є в будинку, а це не тільки гроші.

Купуйте новий віник на молодий місяць і обов'язково в процесі покупки загадайте бажання. Природно, пов'язане з грошима. А ось при утилізації старого помічника доведеться постаратися: його потрібно викидати подалі від будинку, адже він пов'язаний з ним, тому по віника легко навести порчу, якщо знати, кому він належав раніше.

Пригощайте будинкового пряниками і платите йому

Не забувайте, що у вашому будинку живе добрий дух - домовик або, як його ще називають, дідусь. Від нього залежить дуже багато чого: щоб усе було справно і не ламалося, "погода в домі" і, звичайно ж, фінансове благополуччя. З дідусем легко домовитися - досить його любити і пригощати. Але не молочком в блюдечку, як кішку, а цукеркою або пряники. Щоб він був сильним і допомагав збільшувати добробут, щовечора прибирайте зі столу всі гострі предмети, особливо ножі: вони можуть енергетично поранити його, а слабкий домовик не зможе допомогти господарям.

Якщо у вас з рук (гаманця) випала монетка і покотилася по підлозі, покладіть її в затишний куточок і скажіть домовому: "Візьми собі, дідусь, а нам ще прибуде!". Нехай це стане винагородою за його працю.

Прикмети на залучення удачі і грошового блага:

  • Якщо у вівторок і в п'ятницю стригти нігті на ногах і руках, можна позбутися від безгрошів'я.
  • Тримайте віник в будинку завжди вгору мітелкою.
  • Беріть гроші лівою рукою, а віддавайте правою.
  • Завжди вважайте здачу, перш ніж класти її гаманець, так як гроші люблять рахунок.
  • Витрачати гроші в перший день зарплати не можна - інакше весь місяць буде нестабільним. Гроші до єдиної копійки повинні переночувати одну ніч у вашому будинку і тільки після цього їх можна витрачати.
  • Зашийте усі дірки в кишенях - гроші не люблять рваною одягом. Де діри, там і бідність.
  • Не можна змітати крихти зі столу рукою - це обіцяє фінансові проблеми.
  • Не давайте незнайомим людям хліб і сіль зі свого будинку - можете втратити своєї удачі.
  • Намагайтеся не приймати гроші з рук незнайомої людини. Наприклад, беріть здачу в магазині не з рук продавця, а з прилавка.
  • У гаманці завжди повинні залишатися гроші, нехай навіть копійка. Намагайтеся ніколи не залишати свій гаманець порожнім.
  • Віддавайте борги вранці.
  • Краще давати гроші в борг, ніж самому займати. Віддаючи, нехай на час, ви притягує собі ще більше грошової енергії.
  • Не можна сидіти на столі - прикмета до бідності.
  • Не залишайте на столі порожні пляшки і тарілки, інакше завжди на столі порожньо буде.
  • Покладіть під скатертину монетку, вона буде зберігати ваше сімейне благополуччя.

Бережіть свої фінанси і будьте щасливими!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама