Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Відгук на бойлер Braun SE c2v 80 л, Ірина Тернопіль

придбали бойлер Braun даної серії на 80 літрів уже близько року тому. Знали, що виробник італійський, тому і «клюнули». І «клюнули» зовсім не дарма, скажу я вам, роботою приладу задоволений, за рік - жодної поломки. Варто відзначити і те, що всі бойлери Braun виготовляються саме в Європі - для багатьох користувачів це має велике значення, напевно, таке ж, як і мало для мене.

Характерною особливість бойлера Braun саме цієї серії є внутрішнє розміщення терморегулятора. Зручно це для вас чи ні - це вже ваша індивідуальна справа, звичайно ж.

Порадувала також гарантія, яку надала нам на цей бойлер компанія Термоюніон - один рік на електронну частина водонагрівача, і цілих 5 років на бак! Не дивно, що на бак поширюється така довгострокова гарантія, адже навіть неозброєним оком видно, що він зроблений і покритий емаллю дійсно на совість: покриття здійснюється за допомогою титанової емалі.

Набрана вода дуже довго остигає - це ми вже встигли оцінити далеко не один раз. Аналоговий термометр на корпусі бойлера - для любителів класики, можна так сказати. Правда, він досить зручний, і температуру добре видно навіть здалеку.

ТЕН бойлера - мідний, відкритого типу, мокрий нагрівальний елемент. Наш бойлер виконаний в класичному білому кольорі, що робить його малопомітним у ванній кімнаті. Хоча, їм цілком можна і милуватися - дизайн заслуговує похвали. Корпус виконаний з класичної для водонагрівачів стали, тут все стандартно. Ну, що ж, в цілому бойлером задоволені, нарікань немає. Можемо і вам порекомендувати, він працює просто бездоганно.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама