Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити британського кошеня, купити британську кішку, купити британського кота, британські кошенята купити, продаж британських кошенят в Нижньому Новгороді, Дзержинську, британські кошенята біколор

  1. Купити британського кота червоного плямистого (вік 1рік 3 міс.) Donald (Дональд)
  2. Купити британського кота блакитного плямистого сріблястого (вік 1рік 3 міс.)
  3. продається
  4. Телефонуйте нам за телефоном: 8-930-290-30-90 (Мегафон). Ми знаходимося в Нижньогородській області.
  5. Фотографії наших британських кошенят попередніх приплодів можна подивитися тут:
  6. Британські кошенята - послід "B" (народилися 13.03.2013)

Купити британського кота червоного плямистого (вік 1рік 3 міс.)

Donald (Дональд)

продається

Порода: Британська короткошерста (BRI)

Забарвлення: d24 (червоний плямистий)

Пол: male (кіт)

Дата народження: 17.01.2016

батько: Archibald Kiss of Sun BRI ds 22

Мати: Sirius Brunfelsia BRI f

ДИВИТИСЯ БІЛЬШЕ ФОТО І ВІДЕО

Пропонуємо Вам стати власником цього чарівного британського кота червоного плямистого забарвлення. Зараз котику близько близько 1 року 3 місяців, він народився 17 січня 2016 року. Купити британського кота можна як з метою подальшого розведення, так і в якості домашнього улюбленця, але ми розраховуємо, що хтось захоче купити цього британського кота для розведення. Якщо Ви хочете подивитися всі доступні фотографії нашого британського кота - натисніть сюди . Для уточнення всіх питань зв'яжіться з нами через форму зворотного зв'язку на цій сторінці або зателефонуйте нам за телефоном: 8-930-290-30-90 (Мегафон). Ми знаходимося в Нижньогородській області. Якщо Ви вирішите купити британського кота для розведення, Ви отримаєте родовід в якій всі коти і кішки (предки Дональда) будуть британці (коти і кішки породи британська короткошерста). Котик харчується тільки кормом преміум-класу. Якщо Вам сподобався наш молодий британський кіт Дональд, і Ви б хотіли його купити, але живете в іншому регіоні - зв'яжіться з нами, і ми разом спробуємо знайти кращий варіант, як нашому британському котові до Вас потрапити.

Купити британського кота блакитного плямистого сріблястого (вік 1рік 3 міс.)

Douglas (Дуглас)

продається

Порода: Британська короткошерста (BRI)

Забарвлення: as24 (блакитний плямистий сріблястий)

Пол: male (кіт)

Дата народження: 17.01.2016

батько: Archibald Kiss of Sun BRI ds 22

Мати: Sirius Brunfelsia BRI f

ДИВИТИСЯ БІЛЬШЕ ФОТО І ВІДЕО

Пропонуємо Вам стати власником цього чарівного британського кота блакитного плямистого сріблястого забарвлення. Зараз котику близько 1 року 3 місяців, він народився 17 січня 2016 року. Купити британського кота можна як з метою подальшого розведення, так і в якості домашнього улюбленця. Якщо Ви хочете подивитися всі доступні фотографії британського котика - натисніть сюди . Для уточнення всіх питань зв'яжіться з нами через форму зворотного зв'язку на цій сторінці або зателефонуйте нам за телефоном: 8-930-290-30-90 (Мегафон). Ми знаходимося в Нижньогородській області. Якщо Ви вирішите купити британського кота для розведення, Ви отримаєте родовід в якій всі коти і кішки (предки Дугласа) будуть британці (коти і кішки породи британська короткошерста). Котик харчується тільки кормом преміум-класу. Якщо Вам сподобався наш молодий британський кіт Дуглас, і Ви б хотіли його купити, але живете в іншому регіоні - зв'яжіться з нами, і ми разом спробуємо знайти кращий варіант, як нашому британському котові до Вас потрапити.

Ми дуже раді, що Ви зацікавились нашими британськими котами і кішками. Сподіваємося, що наш сайт допоможе Вам вибрати і купити британського кошеня, кота чи кішку. Купити британських кошенят у нас можна як правило у віці не молодше трьох місяців. Ми передаємо їх новому власнику після актіровкі і необхідних щеплень. Якщо Вас зацікавив будь-хто з наших британських кошенят, або дорослих британських кішок, виставлених на продаж, всі питання по ним Ви можете задати нам через форму зворотного зв'язку на цій сторінці або на сторінці відповідного кошеня, з усіх інших питань - на сторінці Контакти . Хочете подивитися всі доступні фотографії зацікавив Вас британського кошеня - натисніть на його ім'я для переходу на відповідну сторінку.

Телефонуйте нам за телефоном: 8-930-290-30-90 (Мегафон). Ми знаходимося в Нижньогородській області.

Можлива доставка кошеня! Всі транспортні витрати несе покупець.

Фотографії наших британських кошенят попередніх приплодів можна подивитися тут:
Британські кошенята - послід "A" (народилися 30.12.2012)
Британські кошенята - послід "B" (народилися 13.03.2013)
Британські кошенята - послід "C" (народилися 29.07.2014)
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама