Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Євро букет: особливості стилю і два способи легко зібрати красиву і недорогу композицію своїми руками

  1. Чим композиції в європейському стилі відрізняються від всіх інших?
  2. Два способи, як зібрати недорогий букет в європейському стилі

Європейський стиль - модний напрямок, заданий французькими, голландськими, німецькими флористами, що віддають перевагу простим формам і лаконічності втілення. Західна аранжування відрізняється компактністю і виразністю, виглядає свіжо і оригінально, краще за інших відповідає духу сучасності. Варіантів того, як зібрати євро букет з квітів існує кілька, але всі їх об'єднує загальний принцип аранжування.

Чим композиції в європейському стилі відрізняються від всіх інших?

Зібрати гарний і недорогий букет своїми руками нескладно, але щоб він виглядав по-європейськи, потрібно знати деякі стильові особливості. Основні вимоги до даного стилю можна охарактеризувати коротко: максимум квітів, мінімум аксесуарів. Розглянемо докладніше, що являє собою західний тип аранжування.

Розглянемо докладніше, що являє собою західний тип аранжування

Колір. Зазвичай в евробукетах використовується не більше трьох основних відтінків, рясно розбавлених зеленню. Хоча багатобарвність теж зустрічається, але і в ньому є 2-3 основних тони, грають лише з їх нюансами. Елегантно виглядають монохромні композиції, виразність яких надають зелене листя.
Колір Склад. У композиції включають необмежену кількість квітучих і зелених рослин, використовуючи принцип рівнозначності складових компонентів. Квіти розподіляють рівномірно, або роблячи невеликі акценти за допомогою кольору і форми рослин. Використання екзотів і природних аксесуарів (фруктів, гілок) - бажано, але не обов'язково. Євростиль сприймає незвичні поєднання і контрасти, наприклад, ромашки і благородні кали, кенійські троянди і лоза з нирками.
Форма. Може бути різною - сферичної, напівсферичної, пірамідальної, квіти можуть розташовуватися на каркасі з ротанга, плоскою підставці. Але класичним вважається круглий букет, а класика, як ми знаємо, безсмертна. Це найбезпечніший вибір, хоча якщо ви шукаєте подарунок креативній людині, розгляньте і інші варіанти.
Компонування і втілення. Перед тим, як зібрати гарний букет з квітів, потрібно приготувати досить багато рослин. За канонами стилю, простір між суцвіттями практично відсутня, композиція збирається щільно і виходить насиченою і компактною.
Упаковка. При створенні аранжування потрібно намагатися, щоб ніщо не відволікало погляд від краси квіток. Тому найбільш традиційним вважається варіант без упаковки, де в місці зв'язки рослини перев'язані стильною стрічкою або мотузкою. Також прийнятно використання натуральних матеріалів: модної сьогодні крафт-паперу, фетру, сизалю, абаки. Зібрати ефектний недорогий букет своїми руками можна в дерев'яному кашпо або шляпной коробці.

Важлива особливість еврофлорістікі - це візуальна природність. При всій ретельності збірки і ретельному підборі складових, букет повинен виглядати так, як ніби його тільки що зібрали на найближчій галявині.

Два способи, як зібрати недорогий букет в європейському стилі

Для реалізації своєї ідеї, приготуйте достатню кількість квітів і рослин - їх може бути від 2 до 10 видів. Щоб композиція обійшлася недорого, можна поєднувати покупні види і ті, що можна знайти в поле і на дачі. Наприклад, гортензія відмінно комбінується з ярутки, яка часто росте як бур'ян, а троянди, гіацинти і тюльпани - з колосками пшениці.

Перший варіант. Евробукет, зібраний по спіралі - хороший тим, що не вимагає додаткових матеріалів.

Евробукет, зібраний по спіралі - хороший тим, що не вимагає додаткових матеріалів

Техніка складання полягає в послідовному додаванні під нахилом квітів до основного квітки, в результаті чого виходить спіральна композиція.

  • Букет під час складання утримуємо пальцями лівої кисті, рослини додаємо правої.
  • Стебла повинні перехрещуватися в одній точці - де їх фіксують пальці.
  • Кожне наступне рослина вкладається під нахилом зверху попереднього.
  • У міру формування аранжування, кут нахилу стебел збільшується.
  • Над пензлем руки має бути 2/3 стебла, внизу - 1/3.
  • Коли сформований достатній обсяг, букет пов'язують мотузкою або стрічкою в точці зіткнення стебел.

Цим способом найпростіше робити аранжування з гортензією або іншими видами з пишними об'ємними суцвіттями, оскільки для отримання сферичної композиції достатньо кількох гілок.
Другий варіант. Еврокомпозіція в шляпной коробці або кашпо - проста в реалізації, добре виходить навіть у новачків.
Цим способом найпростіше робити аранжування з гортензією або іншими видами з пишними об'ємними суцвіттями, оскільки для отримання сферичної композиції достатньо кількох гілок
Перед тим, як зібрати гарний букет з квітів, приготуйте зелену флористичну губку (продається в квіткових магазинах), поліетиленову плівку, скотч, капелюшну або будь-яку відповідну коробку, можна взяти невеликий ящик (кашпо). Квіти і рослини для подібної композиції можна використовувати будь-які - від троянд, півоній, орхідей, гіацинтів, калл до соняшників, айстр, ромашок, тюльпанів. Секрет такої аранжування в тому, що в кашпо ефектно виглядають будь-які види квітучих рослин.

Хід роботи:

  • Ображати піну за формою коробки, замочіть в ємності з водою. Оазис вважається готовим, коли повністю потоне в воді.
  • Внутрішню частину викладіть поліетиленом, помістіть туди оазис.
  • Косо обріжте стебла підготовлених рослин - в залежності від бажаного ефекту і розміру композиції, їх довжина може становити від 3 до 10-12 см.
  • Зберіть композицію, для цього втикайте стебла в оазис, чергуючи зелень і квіти. За формою готовий букет в коробці повинен нагадувати півсферу.

Головна перевага евробукета в коробці - тривале збереження свіжості. Доглядати за ним просто: достатньо щодня помірно поливати губку, щоб квітам діставалося повноцінне харчування.
Знаючи, як зібрати недорогий букет, ви завжди можете ефектно прикрасити свій будинок і зробити оригінальний подарунок близьким. А якщо ви віддаєте перевагу довірити створення квіткових композицій професіоналам, замовити готові букети в будь-який час дня і ночі можна в інтернет-магазині «Мосцветторг».

Квіти зі статті можна знайти в каталогах:

Вас також зацікавить

Чим композиції в європейському стилі відрізняються від всіх інших?
Чим композиції в європейському стилі відрізняються від всіх інших?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама