Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Майстер-клас з виготовлення вази з осіннього листя клена

Публікації по темі:

«Вінок з осіннього листя» «Вінок з осіннього листя». Майстер-клас з конструювання з паперу Для прикраси групи пропоную зробити такий вінок. Прекрасно виглядає в інтер'єрі. А також можна використовувати для прикраси музичного.

Майстер-клас: аплікація з осіннього листя і квітів «Осінній букет»   Майстер клас Осінній букет Майстер-клас: аплікація з осіннього листя і квітів «Осінній букет» Майстер клас "Осінній букет". Осінь красива пора. Вона дає натхнення. Я з моїми дітьми зібрали букет з осіннього листя і квітів.

Майстер-клас колективної роботи з осіннього листя «Яблунька»   У цьому 2015 року осінь до нас прийшла досить рано, вже на початку серпня я помітила, гуляючи по лісі і збираючи гриби, що дерева почали міняти Майстер-клас колективної роботи з осіннього листя «Яблунька» У цьому 2015 року осінь до нас прийшла досить рано, вже на початку серпня я помітила, гуляючи по лісі і збираючи гриби, що дерева почали міняти.

Майстер-клас з виготовлення ікебани з природного матеріалу в середній групі «Бабки і квіти з насіння клена»   Майстер клас: виготовлення ікебани з природного матеріалу в середній групі на тему: Бабки і квіти з насіння клена Мета: вчити дітей Майстер-клас з виготовлення ікебани з природного матеріалу в середній групі «Бабки і квіти з насіння клена» Майстер клас: виготовлення ікебани з природного матеріалу в середній групі на тему: "Бабки і квіти з насіння клена" Мета: вчити дітей.

Майстер-клас букета з осіннього листя «Осінь в гості до нас прийшла»   Здрастуй матінка -осень Майстер-клас букета з осіннього листя «Осінь в гості до нас прийшла» Здрастуй матінка -осень! Як приємно, що ти нас обдаровує своїм золотом. А як багато всього можна зробити в це гарний час року ?.

Майстер-клас з виготовлення аплікації з осіннього листя «Павич»   Майстер клас по виготовленню аплікації з осіннього листя Павич Настала осінь - прекрасна пора року і, на жаль, саме Майстер-клас з виготовлення аплікації з осіннього листя «Павич» Майстер клас по виготовленню аплікації з осіннього листя "Павич" Настала осінь - прекрасна пора року і, на жаль, саме.

Майстер-клас з виготовлення колажу з осіннього листя   Дуже захоплююче заняття спостерігати, як зі звичайних листів, які валяються у нас під ногами, виходять кумедні звірята, чоловічки , Майстер-клас з виготовлення колажу з осіннього листя Дуже захоплююче заняття спостерігати, як зі звичайних листів, які валяються у нас під ногами, виходять кумедні звірята, чоловічки ,.

Майстер-клас з виготовлення вази з гіпсового бинта   Велику повітряну кулю обліпити гіпсовим бинтом, який попередньо порізати на невеликі відрізки і занурювати в воду Майстер-клас з виготовлення вази з гіпсового бинта Велику повітряну кулю обліпити гіпсовим бинтом, який попередньо порізати на невеликі відрізки і занурювати в воду. .Після того як.

Майстер-клас з виготовлення вази з квітами з кольорового паперу і непридатної матеріалу   Подарунки, виготовлені дитячими руками, завжди особливо цінні Майстер-клас з виготовлення вази з квітами з кольорового паперу і непридатної матеріалу Подарунки, виготовлені дитячими руками, завжди особливо цінні. Діти нашої групи приготували подарунки співробітникам дитячого саду до Дня.

Майстер-клас «Куля з осіннього листя»   Пропоную Вашій уваги не складну, багатофункціональну саморобку своїми руками Куля з осіннього листя Необхідний матеріал: Шпаги Майстер-клас «Куля з осіннього листя» Пропоную Вашій уваги не складну, багатофункціональну саморобку своїми руками "Куля з осіннього листя" Необхідний матеріал: Шпаги.

А як багато всього можна зробити в це гарний час року ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама