Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як поливати саджанці винограду?

  1. Як чато треба поливати
  2. спосіб поливу

Як чато треба поливати   Перший час поливати треба часто - два-три рази на тиждень, поки коріння і рослини звикнуть до нових умов існування

Як чато треба поливати

Перший час поливати треба часто - два-три рази на тиждень, поки коріння і рослини звикнуть до нових умов існування. В подальшому - як тільки підсохне земля. Занадто часті поливи, коли земля не просихає, повітря практично не надходить до коріння, а органічні залишки в наявності, можуть привести до загнивання і загибелі корінців.

спосіб поливу

Поливати треба зверху. Рекомендують саджанець в контейнері поставити в піддон або тарілку і поливати в них. Нібито вода сама буде в потрібній кількості підніматися до коріння. Механізм цього процесу наступний. Трав'янисті рослини під час росту пронизують грунт корінням. Надалі вони відмирають, коріння перегниває. По капілярах, залишеним згнилі корінням, вода може підніматися з нижніх горизонтів до поверхні грунту. Але відбувається це тільки в природних умовах або в тому випадку, коли коріння рослин доросли до піддону і здатні самі добувати звідти воду. Тому, як правило, поливати необхідно традиційно - зверху.

У природних умовах, завдяки перепадам температури і пористості поверхневого шару грунту, відбувається конденсування вологи в поверхневих (5-10 см) шарах грунту. І саме цю вологу для свого життя використовують кущі винограду за допомогою вбирання поверхневими корінням.

Про те яка вода найкраще підходить для поливу винограду Ви можете дізнатися перейшовши за посиланням.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама