Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ручний прес для віджиму соку з винограду - в допомогу виноробу!

  1. Ручні преси для винограду - принцип роботи
  2. Преси для віджиму соку - конструкція і переваги
Головна

»Ручний прес для віджиму соку з винограду - в допомогу виноробу!

Справжній сік з фруктів - це можливість переробити урожай і отримати натуральний напій, який тривалий час буде радувати своїм смаком і якістю. Щедре кількість фруктів і овочів краще переробляти за допомогою перевірених пристосувань - наприклад, ручний прес для віджиму соку з винограду. Корисний нектар виходить за участю не тільки з натуральних компонентів, але і ще і при дотриманні технології та необхідних механізмів.


Ручні преси для винограду - принцип роботи


Прес призначений для отримання соків шляхом віджиму і являє собою: корпус з отворами, піддон, притискну площину з пресом, гвинт / важіль, рукоятку, мішок для фруктової суміші, відведення видавленого соку. Механізм в дію приводиться за допомогою важеля.


Принцип роботи полягає в кілька етапів: Принцип роботи полягає в кілька етапів:

  1. Початковий етап. Ягоди / мезгу закладають безпосередньо або в мішок, або в корпус. Зверху встановлюється притискна шайба / площину і гвинт з поршнем.
  2. Основний. Гвинт обертається до появи опору і рідини. Коли видавлений сік перестане витікати, знову робляться обертів. Так повторюється кілька разів.
  3. Завершальний. Отримане сусло збирається. Іноді для повного виходу фруктової суміші мезгу використовують двічі. При повторному використанні масу підігрівають і віджимають.

Практичне і корисне придбання у вигляді преса дозволить перетворити хороший урожай в відмінний напій.


Преси для віджиму соку - конструкція і переваги


Преси від різних виробників дуже схожі за конструкцією: корпус, прес, важіль Преси від різних виробників дуже схожі за конструкцією: корпус, прес, важіль. Ручний привід дозволяє на дачі або будинку мобільно переробляти ягоду в сік. Для використання подібної конструкції електроенергія не потрібна. Легко і швидко мішок заповнюється виноградної масою і, поставивши раму в початкове положення, можна відразу приступити до віджиму. Зовнішній кожух дозволяє рідини не розбризкується. А гвинтове пристосування дозволяє повністю використовувати сировину. Моделі розрізняються:

  • по місткості: 6л, 8л, 15л, 10л, 20л;
  • за вагою: від 8 до 25 кг;
  • за матеріалом кошика: деревина (дуб), нержавіюча сталь.


Ціна на ручний прес для віджиму соку в Молдові безпосередньо залежить від його обсягу і використовуваного матеріалу при виготовленні.


Переваги при використанні ручного преса для віджиму:


Прес для винограду незамінний помічник кожному дачникові і садівникові. Конструкція дозволяє легко і швидко з фруктів отримати сік. Ефективність і простота в роботі ручних пресів заслужила довіру серед покупців. Смачний сік або хороше вино на натуральній основі, що може бути краще? А коли збираються діти, родичі та близькі люди, буде чим порадувати і здивувати!

купити ручний прес для віджиму винограду в Кишиневі ви можете в нашому інтернет магазині. Найнижчі ціни на домкратні і гвинтові преси для віджиму соку в Молдові у нас. Доставка по країні.

Смачний сік або хороше вино на натуральній основі, що може бути краще?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама