Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Солодкі сорти винограду

  1. Різновиди виноградних сортів
  2. Солодкі види винограду
  3. Важливо знати!

У літописах і міфах, в скульптурній творчості, архітектурі, на фресках, мозаїках і картинах прославлених майстрів виноградні грона є одним з найулюбленіших символів родючості і багатства природи. Найдавніші зображення лози і її шляхетних плодів вчені зустріли на розписах стін в пірамідах Стародавнього Єгипту. А в таких традиційно виноробних краях як Іспанія, Італія, країни Балкан, чорноморське узбережжя і Азія виноград є обов'язковою стравою і повинен бути присутнім на столі і під час легкого сніданку і на урочистому банкеті. Згадки про благородній рослині є в Біблії і Корані, де жінка порівнюється з плодоносному виноградною лозою. У літописах і міфах, в скульптурній творчості, архітектурі, на фресках, мозаїках і картинах прославлених майстрів виноградні грона є одним з найулюбленіших символів родючості і багатства природи

Всі процедури з догляду та вирощування винограду потрібно проводити в точній відповідності з агротехнічними правилами

В наші дні кожен садівник - любитель може легко придбати найкращі сорти. Тут головне, щоб всі процедури по догляду та вирощування цього дивного рослини проводилися в точній відповідності з агротехнічними правилами. Однак крім точного дотримання рад професіоналів, слід уважно вивчати ландшафтні, регіональні і кліматичні особливості ділянки, природний режим вологості, чи підходить бажаний сорт для даної місцевості і не втратить він своїх смакових якостей під впливом місцевої природи. Але вибір сорту в наші дні не становить особливих труднощів, адже російські агрономи вивели їх більше двох тисяч, що дуже багато. Це дозволяє культивувати сонячну гроно в більшості районів Росії. Сортове різноманіття дозволяє насолодитися чудовим смаком і ароматом, але солодкість - одна з найбільш затребуваних характеристик.

Різновиди виноградних сортів

В наші дні виноград використовується як для їжі, адже кожна його ягода по праву вважається універсальною комори вітамінів, мікроелементів, амінокислот. На сьогодні масло з кісточок використовують дієтологи, косметологи та інші фахівці, зокрема - для стимуляції зниженого імунітету. Сорти мають чітку градацію за призначенням на підставі властивостей і якостей ягід.

Сорти мають чітку градацію за призначенням на підставі властивостей і якостей ягід

Сорти мають чітку градацію за призначенням на підставі властивостей і якостей ягід

  • Найбільш солодкі грона дають столові типи рослини, які вживають в їжу в свіжому вигляді. Відрізняються красою, естетичним виглядом, мають високі органічними властивостями і високим вмістом цукрів. Подібний виноград може стати прикрасою самого вишуканого столу. Це найсмачніші і солодкі ягоди, соковиті і ароматні.
  • Сорти технічної спрямованості використовуються в виноробної промисловості, з них виготовляють соки, дитяче харчування. Дуже добре підходять для консервації і заготовки на зиму у вигляді висушування. В даному контексті особливо цінуються типи винограду з мускатним присмаком тій чи іншій мірі. Дуже цінуються за тонкий присмак, аромат, кожен сорт має свій неповторний відтінок і післясмак. Вміст цукру невелика.
  • Найбільш сучасне пропозицію агрономічної науки, що знайшло популярність як серед промислових виноградарів, любителів - садівників, виноробів, кулінарів та кондитерів. Це так звана категорія універсального призначення. Сорти винограду, затребувані і для вживання в їжу в природному стані, так і для промислової переробки на вино. Мають середнім рівнем фруктози і глюкози. Що дозволяє говорити про його солодощі, як про достатній рівень для столового вживання.

З приводу особливостей винограду і сьогодні тривають численні і дуже активні дискусії на тему, які сорти краще, який найсолодший, а який краще переносить можливі природні впливу, заморозки, дощі або мало сонячне літо, досить часто зустрічається в російській глибинці. Експерти говорять про те, що в даному контексті стан речей виглядає таким чином.

Якщо культивувати дуже небагато кущів для власного вживання, то краще вибирати найприємніші на смак, швидко дозрівають і з високими показниками вмісту цукру. Нехай вони навіть з відносно невисокою врожайністю, але ви порадуєте себе і свою сім'ю. Високоврожайний сорт, що володіє невеликою щільною гроном, дуже вигідний для транспортування на далекі відстані, застосування в сфері виноробства і в харчовій промисловості.

Солодкі види винограду

Кожен окремо взятий сорт відрізняється особливими якостями

Дивовижний зовнішній вигляд, краса і пластика кучерявою лози, різноманітність форм і відтінків листя з вражаючим витонченістю різьбленого краю, відтінки ягід в одного грона, їх неповторне світіння в сонячних променях. Мабуть, важко втриматися від поезії при описі винограду. Але особливу увагу слід приділити особливостям сорту, адже кожен окремо взятий сорт відрізняється особливими якостями. Розглянемо найбільш поширені і отримали хороші відгуки сорти з високим рівнем цукристості, серед яких є ранні, середні та пізні. Кожен сорт хороший по - своєму і вимагає окремої уваги.

Ранні сорти відрізняються високою морозостійкістю, їх просто культивувати не тільки в південних регіонах, а й при більш жорстких кліматичних умовах.

  • Гібридний раннього дозрівання під назвою Лора одеської селекції. Кисть конічної форми, великі, середньої щільності. Ягода насиченого салатового відтінку, овальної форми, дуже солодка м'якоть. Невибагливий і некапрізен, культивується в багатьох регіонах країни.
  • Сорт з екзотичною назвою Фрумоаса Албе, фахівці вважають його одним з найцінніших мускатних ранньостиглих гібридів, виведений в Молдові. Показники врожайності, крупноплідність, товарності і транспортабельності по праву вважаються головними властивостями культури. У плодів яскравий мускатний аромат. Дуже солодкий, стійкий до шкідників і захворювань, йому не страшний оидиум, мілдью, борошниста роса.
  • Необхідно звернути увагу на властивості мускату гамбурзького. Виведений в Великобританії, сорт відрізняється витонченим мускатним присмаком, солодкістю. Гроно невелика, але з щільними невеликими темно-синіми соковитими ягодами.
  • Добре відомий нашим виноградарям сорт Лівадія володіє винятковими зовнішніми даними і смаковими якостями.

Такі сорти як великоплідна Кодрянка, Тасон, Росинка, Вікторія Їдальня давно зайняли лідируючі позиції у наших садівників, навіть незважаючи на схильність до горошенія і привабливість для ос.

Середньостиглі сорти також відрізняються дуже великою різноманітністю. У загальній масі вони відрізняються стійкістю до хвороб, високою якістю плодів, гарною транспортабельністю і відмінним товарним виглядом грона. Крім цього виноград даного типу дозрівання невибагливий при догляді, характеризується підвищеною цукристістю ягід.

  • Найвідоміший сорт - Променистий кишмиш, що з'явився на світ з рук селекціонерів Молдавії при схрещуванні Кардинала і Кишмишу Рожевого. На сьогодні є найбільш затребуваним ринковим сортом. Привабливий крупноплодностью, великим розміром грона, ніжним смаком плодів і високим вмістом цукру.

    Найвідоміший сорт - Променистий кишмиш

  • Антей Магарача дуже смачний, солодкий виноград, що відрізняється нотками шоколадного смаку. При невеликій величині ягоди насиченого фіолетового відтінку фахівці цінують його як стабільну і урожайну культуру. Найбільш прийнятний для вирощування на Північному Кавказі і Кубані.
  • Крім цих лідерів виноградарства садівники воліють середньостиглі сорти гібридного типу Варюшкіна, Анапский стійкий, Левокумское, Красностоп Золотовский, дивовижно відповідний для виготовлення червоного вина найвищої якості.

Пізньостигла категорія винограду відрізняється високою презентабельністю грона, відмінним смаком плодів з яскравими вираженими відтінками, цукристістю і специфічним присмаком. Мають високий рівень імунітету, хорошою врожайністю, відмінним товарним виглядом грона. З усіх поширений в наші дні пізніх культур найбільш цінується по солодощі сорт Молдова, який не тільки смачний, але і відмінно зберігається при певній температурі. Великою популярністю користуються Ізабелла, російський гібрид Схід 2, Італія. Це типові столові види, що відрізняються тривалим терміном зберігання, транспортуванням на великі відстані і дуже привабливим товарним виглядом.

Важливо знати!

Баба Ніна про Росію: "Грім вдарить в жовтні 2018 і гроші впадуть з неба ...

Читати статтю »> http://cpagetti2.com/THLk/sub1/sub2/sub3/sub4/sub5

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама