Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виноград Геліос (опис сорту, фото, відео)

Великий і соковитий виноград «Геліос» отримано при схрещуванні сортів « кишмиш променистий »І« Аркадія ». По-іншому ця гібридна форма столового винограду називається «Аркадією рожевої».

Сорт «Геліос» є високі потужні кущі з великими конічної або Цилиндроконические форми кистями. Це сорт з раннім визріванням, що становить 110 днів. Має великі плоди, здатні довго зберігатися.

Геліос прекрасно живцями Геліос прекрасно живцями. Пагони добре приживаються, визрівають повністю, демонструючи стабільно високі врожаї при необхідній формуванні куща. Сорт стійкий до оїдіуму, мілдью і гнильним захворювань, але, незважаючи на остання властивість, вимагає обробки спеціальними препаратами.

Для «Геліоса» підлягає щорічному обрізка навесні. При площі харчування в 4-6 кв. м на кущі присутній 30-35 очок і 22-24 втечі. Плодоносні лози обрізаються в районі 6-8 вічка.

Квітки легко запилюється при будь-якій погоді без сторонньої допомоги. Великі ягоди яйцевидної або овальної форми, що важать в середньому 8-10 г (іноді до 15 г), мають рожеве забарвлення середньої по товщині шкірки (її смак при їжі не відчувається). М'якоть ягід м'ясиста і соковита, з високою цукристістю, має легкий мускатний присмак.

Горошеніе ягід відсутня, при цьому в них трохи насіння (1-2 шт.). Гроно має Цилиндроконические, дуже красиву форму, середню щільність і важить в середньому 0,8-1 кг. Кисті в прохолодному місці або прямо на кущі можуть зберігатися довго. Рослина має високу врожайність - понад 6 кг з куща.

сорт винограду «Геліос», незважаючи на стійкість до 23-градусним морозам, вимагає укриття на зиму. Має хороші рекомендації з культивування на присадибних ділянках. Це транспортабельний сорт з високою товарністю, практично не страждає від ос.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама