Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виноград лора - опис, характеристика, фото

Лора - красиве жіноче ім'я і сорт смачного, солодкого, соковитого винограду Лора - красиве жіноче ім'я і сорт смачного, солодкого, соковитого винограду. Під цим хресним ім'ям виноград відомий багатьом виноградарям-любителям. Офіційно ж цей сорт винограду в Державному реєстрі записаний, як Флора.

Виноград сорту Лора був виведений одеськими селекціонерами в інституті ім. В.Є. Таїрова. Його предками вважаються Мускат де Сен-Велье, суміш пилку Мускат Гамбурзький і Хусейна, Королева Таїровське і суміш пилку середньоазіатських сортів, що надає йому приємний східний смак.

Винограду Лора починає дозрівати в середині серпня. Щоб повністю дозріти, винограду потрібно 110-115 днів. Цей сорт винограду вважається одні з найбільш ранніх, найсмачніших і транспортабельних сортів.

Виноград Лора на вигляд красивого салатово-білого кольору з великими продовгуватими плодами вагою 6-9 г. Лора, як справжня жінка, любить засмагати. Іноді сліди сонячної засмаги видно на самих ягодах, які переливаються на сонці. У той же час цей сорт винограду досить морозостійкий. Він виносить температури -21, -23 градусів.

До плюсів сорти Лори можна також віднести той факт, що він стійкий до мілдью і гнилі. Тому даний сорт винограду можна вирощувати в різних кліматичних умовах, не забуваючи доглядати за ним. Розпушити землю при посадці, проводити обрізання, вкривати на зиму . «Лора» добре розмножується живцями. Треба нарізати живці з двома очками. Нижній зріз слід робити на 1.5 - 2 см нижче, а верхній прямо над ниркою. Нижній зріз треба подряпати і висадити в пісок, заглубив нижню нирку. В іншому дотримуйтесь порад виноградарів по висадці і догляду за лозами.

На вигляд сорт Лора - розкішна, на смак - божественна. Приємний солодкуватий смак з помірною кислотністю надають винограду гармонійний смак, непорівнянний ні з одним іншим сортом винограду.

Виноград Лора досить урожайний, але врожайність його треба унормувати. Лора не терпить перевантаження. А при правильному догляді її грона можуть важити від 1 до 3 кг. Плоди цього сорту винограду розтріскуються дуже рідко, слабо уражуються осами. На відміну від інших виноградних сортів, до осені плоди цього винограду зберігають свої смакові якості і красу засмаглого зовнішнього вигляду.

Головне - вчасно збирати врожай. Станом на 1 вересня виноград цього сорту цілком дозрілий для вживання. Виноград Лора - відмінний сорт для себе і для продажу.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама