Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Які рослини приносять удачу в будинок різних знаків Зодіаку

  1. Козеріг
  2. Водолій
  3. риби
  4. Овен
  5. Телець
  6. Близнюки
  7. рак
  8. Лев
  9. Діва
  10. ваги
  11. Скорпіон
  12. Стрілець

У кожного з нас є свої талісмани. Але існують і загальні, які підходять, наприклад, для всіх представників одного знака Зодіаку . І Joinfo.ua зараз повідає вам про такі рослини-талісмани.

Козеріг

Пунктуальні і обов'язкові Козероги терпіти не можуть доглядати за рослинами (чиста правда, до речі), тому вважають за краще те, що не особливо потребує уваги. Кактуси, наприклад. А ось як талісман їм підходять братки. Ці делікатні квіточки допомагають їм зберігати твердість духу в відповідальних ситуаціях.

Водолій

Талісманом мудрого і всерозуміючого Водолія є звичайний реп'ях або лопух. Іронія, так? Проте саме він дозволяє привнести стабільність в життя цього знака Зодіаку. Та й відвар з кореня лопуха - відмінний засіб від застуди, частого супутника Водолія.

риби

Чутливим і артистичним рибам потрібно щось незвичайне. Настільки ж примхливе, як і вони самі. І орхідеї тут підходять ідеально. Так, їх складно вирощувати, але догляд за цими рослинами допомагає Рибам позбавлятися від незмінного хаосу в їх житті.

Овен

Взагалі, Овнам про квіти піклуватися колись - у них і так є купа куди більш важливих справ. Тому цей знак Зодіаку вкрай рідко заводить в своєму будинку зелені насадження. Проте свої рослини-талісмани у нього теж є. Це півонія і, що характерно, женьшень. Самому енергійному знаку - рослина, коріння якого мало не людей омолоджує. Все логічно.

Телець

А ось Телець, навпаки, прекрасно розуміє значення кольорів для інтер'єру і для створення затишної обстановки. Так що різні горщики і кашпо - незмінний атрибут інтер'єру будинку Тельця. Ось тільки рослина-талісман у них, на жаль, не кімнатна - Іван-да-Мар'я. Квітка, який росте виключно в диких умовах, проте вважається, що він прекрасно стабілізує сімейні відносини.

Близнюки

У нестабільній життя Близнюків повинна бути хоч одна стабільна річ - кімнатна примула в горщику. Ця рослина не тільки не особливо вимогливо до поливу і залицяння, але ще і приносить удачу в бізнесі і сімейних відносини. Що для Близнюків особливо корисно.

рак

У прагматичного Рака і рослина-талісман прагматичне - шавлія. Його можна і вдома вирощувати, і як спеції використовувати, і навіть в чай ​​додавати. А можна і просто використовувати як талісман для залучення здоров'я, чого Раку якраз особливо бракує.

Лев

Талісмани іноді виявляються парадоксальними. Чи міг хтось із вас припустити, що у пафосного і розкішного Льва талісманом буде звичайна ромашка? А між тим букетик ромашок на робочому місці буде допомагати Леву приймати правильні рішення. І ванна з сушеної ромашкою - відмінний спосіб розслабитися після бурхливого дня.

Діва

Кущик драцени, що росте на підвіконні, вкрай сприятливо впливає на емоційний стан Дев. На те, що вкрай складно контролювати за допомогою інтелекту. А допомагає йому в цьому ще й звіробій, відвар з якого рекомендується періодично пити для зміцнення здоров'я і нервів.

ваги

Гармонія повинна бути у всьому. А кімнатні рослини, як нам відомо, ще за системою фен-шуй, як раз і покликані привносити в будинок гармонію. Але не кожні. Терезам, наприклад, як не можна краще підійде гібіскус. І красиво, і доглядати особливо не потрібно, що для ледачого господаря - справжній подарунок.

Скорпіон

Скорпіон не розмінюється на дрібниці. Якщо вже потрібно рослина-талісман, то нехай це буде дерево. Липа, наприклад. І правда, липа, що росте неподалік від будинку, сприяє налагодженню близьких відносин. Хоча липовий чай допомагає нітрохи не гірше.

Стрілець

А ось Стрільцям не підходять ні великі дерева, ні маленькі трав'янисті рослини. Стрільці і тут намагаються максимально від усіх відрізнятися, тому вважають за краще кущі. Навіть банальний фікус серйозно покращує душевний стан цього знака Зодіаку.

Команда Joinfo.ua і журналіст Артем Костін нагадують вам, що гороскоп - це не сувора рекомендація до дії. особливо це стосується талісманів . У цій справі потрібен, як мінімум, індивідуальний підхід.

Іронія, так?
Чи міг хтось із вас припустити, що у пафосного і розкішного Льва талісманом буде звичайна ромашка?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама