Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чоловік Водолій, жінка Лев, сумісність

  1. Чоловік Водолій, жінка Лев в любові і шлюбі
  2. Водолій чоловік, Лев жінка в роботі і кар'єрі
  3. Жінка Лев, чоловік Водолій в дружбі

Водолій і Лев - з'єднання волелюбних, ексцентричних, наполегливих особистостей, яке може перерости в пристрасні і емоційні відносини, переживши чимало труднощів і на шляху до досконалості Водолій і Лев - з'єднання волелюбних, ексцентричних, наполегливих особистостей, яке може перерости в пристрасні і емоційні відносини, переживши чимало труднощів і на шляху до досконалості.



Сумісність Водолій і Лев важко назвати ідеальним альянсом двох знаків зодіаку. Об'єднуючись поглядами та ідеями, вони зіткнутися з більш серйозними випробуваннями: нерозуміння, гордість, егоїзм, своєрідність.

І, тим не менше, якщо дані представники навчаться розуміти і поважати опонента, йти назустріч і приймати всі недоліки, вони створять міцний союз, який вражає дивовижними, незабутніми моментами, веселими і безтурботними днями, проведеними разом, і вірною підтримкою і захистом другої половинки. Читайте також: чоловік Водолій жінка Рак сумісність .

Чоловік Водолій, жінка Лев в любові і шлюбі

На першому етапі знайомства, Водолій і Лев відрізняються і виділяються оригінальністю, непередбачуваністю, яскравістю, ніж притягують погляди і захоплення. Спочатку вони вражені схожістю своїх думок, ідей, цілей, але з часом улюблені стають заручниками досконалої ілюзії, так як насправді, вони повні протилежності, і, можливо, тому їх так тягне один до одного.

Хлопець вразить здібностями доглядати, вражати, дивувати подарунками та вчинками. У дівчині він закохається в витонченість, почуття смаку і сильний характер, який буде вражати його протягом відносин. Відбувшись, пара буде випромінювати благородство, любов, благополуччя, радуючи і надихаючи оточуючих. Читайте ще: жінка Лев і чоловік Близнюки сумісність .

Водолій і Лев, сумісність в подружньому житті, ставлення до сімейних цінностей мають ідентичні проблеми. Найголовніше, чого потребують потенційне подружжя - впевненість, надійність, дружба. Ставши справжнім другом для обранця або обраниці, вони зможуть побудувати незруйновний союз.

Проживаючи під одним дахом, чоловік і дружина вчаться долати перешкоди, прислухаючись до думки супутника, знаходять способи боротьби з внутрішнім голосом і гордістю, розвиваються і дізнаються безліч нового і цікаво. Чоловік захоплюється оптимізмом, настроєм і цілеспрямованістю супутниці, вихвалівающей його бойовий, чоловічий темперамент, позбавлений сентиментальності співчуття, що іноді тягне за собою роздратування левиці.

Шлюб також може ускладнитися ревнощами, війною за лідерство, буденними сварками, але опинившись наодинці, пристрасть і ніжність затьмарять розбіжності, а час навчить, як усунути мета змінити партнера, а навчитися сприймати його таким, яким він є. Читайте ще: чоловік Козеріг, жінка Лев, сумісність .

Водолій чоловік, Лев жінка в роботі і кар'єрі

Креативні, виконавчі, різнобічні Водолій, Лев, сумісність в діловій сфері об'єднає їх і у виборі професії. Їх об'єднують типи діяльності в світі мистецтва, технічних інновацій, бізнес і саморозвиток, і уникнення монотонності і одноманітності.

Співробітники, напевно, досягнутий максимальних висот. Єдине, що може виявитися проблемою - неприйнятне ставлення Водолія до титулів і звань, а також наміри співробітниці використовувати креативне мислення колеги в своїх інтересах. Читайте ще: чоловік Водолій жінка Близнюки сумісність .

Незалежно від начальства, кар'єрна діяльність, яка об'єднує Льва і Водолія - ​​гарне поєднання в трудовій сфері. Обидва мають здатність мотивувати, підтримувати і заохочувати дії підлеглого.

Начальниця Лев - ідеальний керівник, надихаючий виконавця на якісне виконання обов'язків. Чоловік-начальник оцінить вміння виконавиці, її бажання працювати і розвиватися.

Жінка Лев, чоловік Водолій в дружбі

У дружбі, де він Водолій, вона Лев, присутні особисті конфлікти і непорозуміння. Слабка стать не сприймає байдужості та рівноправності всіх іншим товаришам, їй необхідно відчувати необхідність і потяг до її персони. Для створення дружньої атмосфери, обом слід надати свободу і незалежність, що є важким завданням.

В цілому, дві протилежності здатні створити ідилію, але це зажадає усвідомленої внутрішньої боротьби, терпіння і компромісів, що зробить їх зв'язок міцніше, винагороджуючи величезною кількістю чудових моментів, яскравими враженнями та надійними відносинами.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама