Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Телескопічна рукоятка держатель Godox AD-S13

  1. 1. Робота з софтбокса зонтичного типу:
  2. 2. Міні-журавель:
  3. 3. Ручний подовжувач:
  4. особливості:

Телескопічна рукоятка держатель Godox AD-S13 - призначена для утримання в руці фотокамери, спалаху, освітлювача, софтбокса , Мікрофона і т.д. Дозволяє здійснювати зйомку в важкодоступних місцях і вище рівня натовпу. Для більшої зручності розсувні рукоятка Godox оснащена неопренової накладкою для руки і петлею-страховкою. Завдяки різьбі додаткової різьбі з боку рукоятки Godox AD-S13 можна використовувати як подовжувач стійок. У комплект входить чохол для перенесення.

Купити телескопічний тримач Godox AD-S13 можна тут .

Телескопічна розсувна система з надійним цанговим замком дає ще більше універсальності і свободи роботи з фотоустаткуванням.
Просте і витончене рішення, яке істотно розширює можливості установки фотоспалахів на стійки а так само допомагає впоратися з неудобстовом роботи деяких модифікаторів світла.

Просте і витончене рішення, яке істотно розширює можливості установки фотоспалахів на стійки а так само допомагає впоратися з неудобстовом роботи деяких модифікаторів світла

1. Робота з софтбокса зонтичного типу:

Бистроскладние софтбокси зонтичного типу мають масу позитивних якостей - вага, ціна, зручність використання і перенесення, а й мають істотний недолік - неможливість вільно управляти кутом нахилу.

З телескопічною штангою-подовжувачем повністю усувається дана проблема - додавши її і один тримач для штанг-подовжувачів, ви тепер можете встановлювати нахил квадратного софтбокса 70х70 см , 60х90 см , Octagon 80 см , 90 × 90 см або Octagon 120 см під будь-яким потрібним кутом, аж до 90 градусів від вертикалі.

З телескопічною штангою-подовжувачем повністю усувається дана проблема - додавши її і один тримач для штанг-подовжувачів, ви тепер можете встановлювати нахил квадратного софтбокса   70х70 см   ,   60х90 см   ,   Octagon 80 см   ,   90 × 90 см   або   Octagon 120 см   під будь-яким потрібним кутом, аж до 90 градусів від вертикалі

2. Міні-журавель:

Багато фотографів в своїй практиці стикаються з ситуацією, коли потрібно розмістити спалах над головою людини, що знімається (наприклад, схеми типу «метелик» чи «Голлівуд»), але це нереально зробити, тому що стійка заважає і потрапляє в кадр.

Телескопічна штанга подовжувач Godox AD-S13 допомагає відвести спалах в сторону і стійка тепер не буде заважати при фотографуванні.

Телескопічна штанга подовжувач Godox AD-S13 допомагає відвести спалах в сторону і   стійка   тепер не буде заважати при фотографуванні

3. Ручний подовжувач:

Якщо у вас є асистент, то він може носити спалах на звичайній студійної стійці зі складеними ніжками, щоб висвітлювати місце зйомки. Але це не дуже зручно на практиці через широкого хвата в районі складених ніжок. Асистент може використовувати таку легку установку з великим комфортом і зручністю, так як в нижній частині знаходиться зручна неопренова ручка довжиною 20 см.

особливості:

  • Чотири секції для розсувного використання, максимальна довжина 160 см, хв довжина до 54cm.
  • Кінець забезпечений 1/4 "різьбою,
  • Портативний і легкий, зручний у використанні.
  • Виготовлений з високоякісного матеріалу
  • Має зручну рукоять з м'якого неопрена.

Характеристики телескопічного власника Godox AD-S13:

  • Матеріал - алюмінієвий сплав
  • Кількість секцій: 4
  • неопреновая ручка
  • Довжина в розкладеному стані: 160 см
  • Довжина в складеному стані: 54,5 см
  • Вага (без чохла): 324 г

Придбати телескопічний тримач Godox AD-S13 можна тут .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама