Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

"Гален" запустив лінії виробництва в індустріальному парку "Ворсино" | МОРТОН | Композитні опори освітлення

В індустріальному парку "Ворсино" відбувся запуск нових виробничих ліній підприємства "Гален"

/ Червень, 2016/1 червня 2016 року в індустріальному парку "Ворсино" Калузької області відбувся запуск нових виробничих ліній підприємства "Гален" - виробництво композитних опор освітлення і виробництво композитної сітки кладки для житлового та дорожнього будівництва.

В урочистій церемонії взяли участь: міністр будівництва і житлово-комунального господарства РФ Михайло Мень, заступник губернатора Калузької області Олександр Авдєєв, голова правління РОСНАНО Анатолій Чубайс, президент Групи Компаній МОРТОН Олександр Струмків, генеральний директор ТОВ Гален Валерій Гуринович В урочистій церемонії взяли участь: міністр будівництва і житлово-комунального господарства РФ Михайло Мень, заступник губернатора Калузької області Олександр Авдєєв, голова правління "РОСНАНО" Анатолій Чубайс, президент Групи Компаній "МОРТОН" Олександр Струмків, генеральний директор ТОВ "Гален" Валерій Гуринович.
В цей же день було підписано дилерські угоди з компаніями Top Glass SpA (Італія) і Greenhill Commercial Ltd (Англія) про просування і продажу продукції заводу "Гален" за кордон.
"Гален" - інноваційне російське підприємство, що випускає продукцію з композитних матеріалів для промислово-цивільного, дорожнього будівництва, гірничодобувної промисловості і електроенергетики. Входить до складу виробничого блоку Групи Компаній "МОРТОН".
Завод в "Ворсино" Калузької області спеціалізується на виробництві стеклопластикового профілю THERMOBREAK, до якого додалися дві нові лінії - виробництво композитних опор освітлення і композитної сітки кладки. На підприємстві застосовуються новітні технологічні рішення, запущено виробництво інноваційних видів продукції з покращеними властивостями з композиційних наномодіфіцірованних матеріалів. Технологічним партнером є "РОСНАНО".
Показники обсягу виробництва на 2016 рік: виробництво композитного віконного профілю THERMOBREAK - до 50 тис. Кв. м. вікон / 24 тис. шт. вікон, що дозволяють склити 20 однопід'їздних 9-ти поверхові будинки; композитні опори освітлення - 10 тис. композитних опор на рік, що достатньо для освітлення 200 км доріг; композитна сітка кладки ROCKMESH - 1 млн. кв. м., частина якої піде в тому числі і на дорожнє будівництво.
Михайло Мень: "Інноваційні рішення підприємства вписуються в ту стратегію, яка сьогодні розробляється Міністерством будівництва та житлово-комунального господарства за дорученням Уряду РФ. Це стратегія інноваційного розвитку галузі будівництва до 2030 року, що має блочну структуру. Частина стратегії присвячена композитних матеріалів".
Анатолій Чубайс: "Колись це був стартап-проект. Тепер це сучасний індустріальний об'єкт світового рівня, в основі якого інноваційні технології. Продукція відрізняється високою якістю і конкурентоспроможністю".
Олександр Струмків: "Гален" є найбільшою композитної компанією країни, яка обслуговує будівельний сектор. За своїми якостями продукція заводу перевершує всі відомі раніше і застосовуються в будівництві матеріали. Експортний потенціал продукції величезний. 20% продукції буде поставлятися на російський ринок. Близько 65% - це зовнішні ринки, Європа і Азія. Ведуться переговори з Малайзією і Америкою з поставки ним дорожніх сіток ".
У свою чергу, Олександр Авдєєв зазначив, що це третій проект, який реалізується на території області з підтримкою "РОСНАНО". "Підприємство особливо значимо в контексті розвитку регіонального кластера композитних матеріалів, представленого більше 20 компаніями", - прокоментував Олександр Авдєєв.
Площа виробництва під Калугою становить 6 000 кв. м., де в даний момент організовано 127 робочих місць. Обсяг інвестицій компанії "МОРТОН" у відкриття виробничої площадки "Гален" в "Ворсино" становить 700 млн. Рублів.
Довідково:
Склопластикові віконні конструкції на основі профілів THERMOBREAK відрізняються від своїх конкурентів з інших матеріалів підвищеним рівнем теплозбереження, енергоефективності, міцності і жорсткості, а також довговічністю, невибагливістю в обслуговуванні і експлуатації. Такі вікна пропускають на 12,34% більше світла в порівнянні з типовими вікнами і надають широкі можливості панорамного скління, що покращує зовнішній вигляд будівлі і асоціює його з преміальним сегментом нерухомості.
Композитні опори освітлення відрізняються від своїх конкурентів з інших матеріалів довговічністю, коррозіоностойкой, економічністю і підвищеною безпекою. Опори, вироблені на заводі "Гален", в 3 рази легше металевих аналогів (50 кг проти 150 кг), за рахунок чого в процесі монтажу досягається економія трудовитрат: монтаж проводиться без застосування важкої техніки, відбувається економія на фундаменті. В процесі експлуатації опори відрізняються максимальною ударобезопасностью, так як не завдають травм учасникам руху і серйозних ушкоджень транспортних засобів при ДТП.
Композитна сітка кладки ROCKMESH виробництва "Гален" є кращою альтернативою стандартної сталевої арматури, схильною до корозії, яка застосовується в будівництві раніше.

Нова композитна сітка має цілу низку незаперечних переваг:

  • в 3-4 рази міцніший і в 6 разів легша;
  • має більше низьку теплопровідність, тобто підсилює теплоеффектівность будівель, що особливо важливо в будівництві житлових будинків;
  • більш стійка до впливу хімікатів, солей і корозії навіть в умовах агресивного середовища і високої вологості;
  • при порушенні бетонної конструкції зберігає свою форму, запобігаючи подальшому руйнуванню об'єкта;
  • дозволяє швидко і без наслідків гасити вібрацію завдяки низькому модулю пружності.

Що важливо, нове виробництво відрізняється високою екологічністю: при виробництві композитної сітки кладки виділяється в 40 разів менше вуглекислого газу, ніж при виробництві металевої Що важливо, нове виробництво відрізняється високою екологічністю: при виробництві композитної сітки кладки виділяється в 40 разів менше вуглекислого газу, ніж при виробництві металевої.
Всі перераховані характеристики роблять композитну сітку найкращим матеріалом для будівництва в порівнянні з металевими аналогами. Крім того, композитна сітка ідеально підходить для армування дорожніх плит, автомобільних доріг і мостів, огорожі автомобільних доріг і залізничних колій.
Група компаній "МОРТОН" була заснована в 1994 році. Компанія спеціалізується на будівництві і продажу житлової нерухомості в Москві і Московській області. "МОРТОН" також виступає як забудовник мікрорайонів масового житла з власною інфраструктурою.
Компанія "Гален" заснована в 2001 році. Компанія "Гален" - вітчизняний виробник сучасних композитних матеріалів для промислово-цивільного будівництва, електроенергетики і дорожньої галузі. Будучи розробником і піонером впровадження базальтопластікових технологій в Росії, Західній і Східній Європі, сьогодні "Гален" - лідер вітчизняного ринку по базальтопластікових будівельних матеріалів. Компанія займає більше 50% ринку композитних зв'язків Росії і СНД. Завод є успішним виробником гнучких зв'язків, фасадних дюбелів, арматури і сітки.

Контактна інформація:

Група компаній "МОРТОН"

ТОВ "Гален"

ГАУ КО "Агентство регіонального розвитку Калузької області" ( "АРР КО")

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама