Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як виміряти вагу продуктів в ложці, склянці?

  1. Схожі статті:

Чи не в кожному будинку є побутові ваги. А між тим дозування продуктів в кулінарних рецептах, як правило, вказується в грамах. Як бути? Можна виміряти вагу продуктів в чайній / столовій ложці або склянці.

Таблиця приблизної ваги продуктів, вимірюваних чайним або граненим склянкою, їдальні або чайною ложкою підкаже міру. Клікніть по картинці для кращого перегляду:

Для точності дозування рідкі продукти повинні наповнювати склянки або ложки врівень з краями, а в'язкі і сипучі - «гіркою». Причому заповнювати посуд сипучими продуктами слід без утрамбовки і утруски, а також без попереднього розпушення, тому що все це змінює обсяг, а значить, і вага цих продуктів.

І ще одна порада: борошно (цукровий пісок, крохмаль) слід сипати, а не зачерпувати, так як при зануренні склянки в пакет всередині стінок будуть утворюватися порожнечі внаслідок залишився в ньому повітря.

Потрібно знати і те, що зміна вологості і якості продуктів також впливає на їх вагу і об'єм. Так, стакан заграв сметани легше свіжої, а зволожені цукор і сіль важче ніж зазвичай.

Схожі статті:

Вам сподобалось? Натисніть кнопочку:

Як бути?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама