Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як з'ясувати, скільки грам в чистім склянці борошна або інших продуктів?

  1. Відео: 200 Грам Муки Це Скільки Склянок Приготувати смачний обід бажає кожна господиня. І не секрет,...
  2. Виміряти вагу за допомогою гранчака просто
  3. Міра найпоширеніших продуктів
  4. Скільки років гранованому склянці?
  5. Відео: Скільки грам борошна в склянці
  6. Відгуки та коментарі

Відео: 200 Грам Муки Це Скільки Склянок

Приготувати смачний обід бажає кожна господиня. І не секрет, що успіх залежить від того, як були дотримані всі пропорції, як точно вимірювалися продукти, які згадані в рецепті. З часів наших бабусь існує міра, яка ніколи не підводила, і з цієї причини варто знати, скільки грам в гранчастій склянці муки. Цей захід зручна, точна і завжди під рукою. На сучасній кухні часто є і ваги, найрізноманітніші - від класичних з пружиною, до електронних, але звичка міряти багато продуктів склянками не змінюється. Це зручно, так як не треба перекладати продукт з однієї ємності в іншу, та й ваги можуть поламатися в самий невідповідний момент чи показувати неточні дані. Кращий вихід - використовувати склянку.

Як виглядає гранований стакан?

Чому саме гранований стакан дозволяє дотримуватися норму? Скільки грам в чистім склянці борошна або іншого продукту? Спробуємо порівняти його з різними ємностями. Чому саме   гранований стакан   дозволяє дотримуватися норму

Його висота становить 110 мм, при цьому діаметр дна має величину 65 мм, а горлечко ширше і становить вже 75 мм. Існує два види склянок: у першого варіанта 16 граней, у другого - 20. Обсяг рівно 200 мл, це якщо налити по ободок, а якщо заповнити його до краю, то в нього поміщається 250 мл. У звичайного скляного стакана стінки тонше, і при тому, що виглядають вони однаково, різниця в обсязі 50 грам. Це важливо, тому що найчастіше вимірюється борошно, і знаючи вагу борошна в чистім склянці, легко приготувати улюблене блюдо.

Виміряти вагу за допомогою гранчака просто



Дізнатися, скільки грам в чистім склянці борошна, наприклад, дуже просто. Для сипучих продуктів існує одна міра, а для рідких і в'язких - інша. Насипати слід повний стакан, навіть трохи з гіркою. Муки поміщається 130 грам, при цьому сипучі продукти не потрібно утрамбовувати або, навпаки, розпушувати.

Якщо продукт в'язкий, то накладають його з гіркою за допомогою ложки. Молоді господині часто роблять помилки, і через це може не вийти ту чи іншу страву, тому, якщо знати точно, скільки грам в чистім склянці борошна, цукру, води, масла, меду або інших продуктів, впоратися із завданням набагато простіше. На столі завжди буде смачна страва, і рідні оцінять старання гідно. Ваші кулінарні шедеври завжди будуть на висоті.

Міра найпоширеніших продуктів

Наводяться як приклад ті продукти, які найчастіше використовують у приготуванні їжі. Наводяться як приклад ті продукти, які найчастіше використовують у приготуванні їжі

  • Вода - 200 гр.
  • Мед - 265 гр.
  • Топлене масло - 185 гр.
  • Рослинна олія - ​​190 гр.
  • Сметана -210 гр.
  • Манна крупа - 160 гр.
  • Рис - 180 гр.
  • Гречана крупа - 165 гр.
  • Цукор - 180 гр.
  • Сіль - 220 гр.
  • Цукрова пудра - 180 гр.

Скільки років гранованому склянці?



Стакан, який зберіг до сих пір первісний вигляд, був розроблений відомим скульптором Вірою Мухіної - автором монумента «Робітник і колгоспниця». До сих пір, коли ми дивимося кіно, зняте на Мосфільмі, цей образ - перше, що постає перед нами. Кажуть, що в співавторів був і відомий авангардист Казимир Малевич. Замовлення було зроблено для потреб такої сфери, як громадське харчування - в Радянському Союзі на той час завдання пристрою побуту була пріоритетною. Стакан повинен був бути міцним, головне - щоб він не розбивався в посудомийній машині, адже саме в Радянському Союзі вона була винайдена. Стакан, який зберіг до сих пір первісний вигляд, був розроблений   відомим скульптором   Вірою Мухіної - автором монумента «Робітник і колгоспниця»

Відео: Скільки грам борошна в склянці

Перший склянку виготовили в місті Гусь-Хрустальний, у вересні 1943 року. Він став найпоширенішим видом посуду, і зараз є чи не на кожній кухні гранований стакан. Скільки грам борошна, води, цукру, солі він виміряв - не злічити, і ще довго буде користуватися заслуженою славою. Недаремно, його використання в побуті давно стало нормою.

І якщо немає на вашій кухні цього необхідного в побуті предмета, то варто його придбати і з задоволенням користуватися, так як це перевірений часом незамінний атрибут.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Поділися в соціальних мережах:


Відгуки та коментарі

Залиш коментар

Як виглядає гранований стакан?
Скільки грам в чистім склянці борошна або іншого продукту?
Скільки років гранованому склянці?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама