Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Аліса Гребенщикова народила сина від Іллі Авербуха

(Казань, 22 січня, «Татар-інформ»). (Казань, 22 січня, «Татар-інформ») У 2008 році Аліса Гребенщикова , Дочка рок-музиканта Бориса Гребенщикова, народила первістка - хлопчика зростом 50 см і вагою 3650 грамів. Правда, оформляти стосунки з батьком малюка Гребенщикова не збиралася.
Про обранця зірки і батька її дитини було відомо не так багато: його звуть Сергій Дандурян, він фотограф і оператор, знімав кліпи для груп "Ногу свело", "Тату", "Колібрі", отримував за роботу нагороди. Аліса і Сергій були разом шість років. Однак після народження дитини закохані розійшлися.

Актриса нарікала на те, що їй доводиться виховувати дитину одній. При цьому ходять чутки, що батьком дитини є не колишній цивільний чоловік, а тренер Аліси по шоу "Льодовиковий період" Ілля Авербух. До сих пір ні сам Сергій, ні люди з його близького оточення не бажали обговорювати цю пікантну тему. Мама Сергія - Марія Олексіївна вперше зважилася розкрити сімейну таємницю.

"Для мене це не новина! Якщо Сергій нарешті зважився це озвучити, він знає, що говорить. Проблеми в їхній родині почалися саме тоді, коли Аліса дала згоду на участь в шоу «Льодовиковий період» . ..Аліса господарством взагалі не займалася. «Мама, - зізнався якось син, - я чекаю її з обідами, а вона приходить о п'ятій ранку зі свого« Льодовикового періоду », біжить під душ, потім сідає за комп'ютер і нічого не їсть. Де вона вештається взагалі ?! »Не тільки Сергійко, а й я помітила дивні речі в її поведінці. Нашу милу дівчинку ніби підмінили. Ну, а потім ця ось вагітність ... "

Зараз в графі "батько" в свідоцтві про народження у хлопчика стоїть прочерк. "Коли я безпосередньо запитала Алісу, хто батько хлопчика, вона відрізала:« Вам, Марія Олексіївна, нічого не скажу! »Для мене це було шоком", - зізнається Експрес-газеті Марія Олексіївна. Сергій пропонував одружитися після народження сина, і закрити очі на "зраду" дружини і з Зараз в графі батько в свідоцтві про народження у хлопчика стоїть прочерк апісать хлопчика на себе, але Аліса відмовилася.

В інтерв'ю одному глянцевому журналу колишня дружина Іллі Авербуха Ірина Лобачова також визнавалася, що розлад у їхніх стосунках почався під час шоу «Льодовиковий період»: "Ілля став повертатися додому все пізніше. Я годувала його вечерею під акомпанемент есемесок. Нічого не пояснюючи, чоловік виходив з блукає посмішкою в іншу кімнату і телефонував. Незабаром я дізналася правду. Ілля і не думав приховувати, що з однією з учасниць його пов'язують особливі відносини ".

Набивши собі чимало гуль, зараз Аліса вирішила звернути свій погляд на надійних і перевірених людей, які оточують її вже багато років і яких раніше вона вважала лише друзями. На святкування 5-річчя театру «Практика», на сцені якого йшов новий спектакль за участю Гребенщикової , Вона прийшла в компанії свого давнього найближчого друга Дениса Яковлєва.

Бородіна і Терьохін пустили журналістів в спальню (фото)

Басков проігнорував Волочкову в день її народження (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Де вона вештається взагалі ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама