Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

метизні стелажі

Замовити безкоштовну консультацію

Стелаж метизний, оснащений ящиками, використовується для зберігання кріплення, метизів, автозапчастин і багатьох інших дрібних виробів. Метизні шафи складаються з двох частин: метизні стійки і траверси. З'єднуються ці частини між собою спеціальними болтовими з'єднаннями, а самі стелажі під металовироби оснащуються пластиковими ящиками (в різній комплектації йдуть різні ящики).

Серія метизні Висота мм до 1800 Довжина мм до 1100 глибина мм до 600 Навантаження на стелаж кг до 250 Розмір кювет мм 125х140х230, 75х100х155, 50х90х100

Стелажі метизні в Україні мають регульовані траверси, завдяки яким Ви можете самостійно встановлювати необхідну відстань, залежно від висоти самих ящиків Стелажі метизні в Україні мають регульовані траверси, завдяки яким Ви можете самостійно встановлювати необхідну відстань, залежно від висоти самих ящиків. Крім того, метизні стелажі Київ бувають односторонніми і двосторонніми, а також стаціонарними і пересувними, оснащеними коліщатками (на нашому сайті можна знайти фото стелаж метизний будь-якого виду і вибрати найбільш підходящий).

Метизні стійки призначаються для складського зберігання і транспортування метизів або інших дрібних виробів і відрізняються легкої ідентифікацією вантажу, яка досягається завдяки розташованому на передній стінці ящика ярлика. Метизні шафи мають цілий ряд переваг перед одноразовою упаковкою і картонній або дерев'яною тарою, тому стелажі метизні в Україні користуються величезною популярністю і затребуваністю.

уточнити ціну

уточнити ціну

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама