Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стелі натяжні в спальні

  1. Види стелі в спальні
  2. Варіанти монтажу натяжних стель в спальні
  3. Дизайн натяжних стель
  4. Переваги і недоліки натяжних стель для спальні
  5. Освітлення в спальні з натяжною стелею
  6. замовлення стель
  7. Фото натяжних стель в спальні

При проектуванні інтер'єру своєї квартири важливо враховувати кожну, здавалося б, незначну деталь. Колір вимикачів, фактура стін або дизайн стельового покриття можуть вплинути на загальне сприйняття простору. Ось про них і піде мова далі.

Для декору покриття можна використовувати підвісні і натяжні конструкції або звичайну шпаклівку.

Останнє доречно, якщо поверхня попередньо вирівняна і не має недоліків. В іншому випадку всі тріщини і горбики будуть відразу кидатися в очі. Перший варіант може закінчитися прибиранням будівельного сміття після монтажу. При установці натяжних полотен фахівцями можна отримати усунення видимих ​​нерівностей і мінімальну прибирання.

Стелі натяжні в спальні будуть мати гарний вигляд!

Види стелі в спальні

Спальня - це місце, де хочеться забути про денні проблеми і як слід відпочити і розслабитися. У цій кімнаті все повинно радувати око і не викликати роздратування. Дивитися на стельові тріщини, шви і плями перед сном не дуже приємно.

Стелі натяжні в спальні - гарне рішення. Існують наступні матеріали для стельового полотна:

  • Плівка ПВХ. При монтажі полотно розігрівають за допомогою спеціальної теплової гармати до шестідесятіградусной температури. Плівка стає м'якою і еластичною, і її легко закріпити на стельовому профілі. Його заздалегідь монтують по периметру кімнати відповідно до дизайнерського рішення. Вінілова плівка буває глянсовою, матовою і сатиновою. До п'ятиметрової ширини полотно йде без швів. Якщо ж розміри кімнати перевищують цей параметр, то матеріал доведеться стикувати. В такому випадку матова або сатинова поверхня світлих відтінків приховає цей недолік.
  • Тканинне. Відрізняється в ціні від попереднього в більшу сторону. Але разом з тим характеризується високою якістю і міцністю. Тканинне полотно складно випадково проткнути або подряпати. Такі натяжні стелі можуть мати тільки матову поверхню, але дозволяють імітувати різні види матеріалів. Тканинне покриття має тривалий термін служби, при бажанні його можна пофарбувати фарбою в будь-який відтінок. Після демонтажу повторне використання матеріалу неможливо, на відміну від ПВХ-плівки.

Варіанти монтажу натяжних стель в спальні

Залежно від дизайну кімнати натяжну конструкцію можна зробити:

  • Однорівневої. Добре підходить для мінімалістичний скандинавських інтер'єрів. Це рішення для невеликих спалень, де не хочеться робити акцент нагорі. Однорівневий варіант - найшвидший і простий в установці. Не вимагає великих витрат.
  • Багаторівневої. Підходить для просторих спалень, де необхідно зональне розмежування. За допомогою таких багаторівневих конструкцій можна відокремити спальне місце від решти кімнати. Для монтажу знадобиться установка додаткових систем з гіпсокартону. Завдяки цьому і створюються різні рівні. Монтаж таких стель вимагає більше часу і детально продуманого дизайну.
  • Звукоізоляційні. При їх установці між полотном і стаціонарним стелею додається додаткова прошарок ізоляційного матеріалу. Такий варіант послужить додатковим захистом від галасливих сусідів зверху. Але в спальні з невисокими стінами краще відмовитися від таких стель - вони зроблять кімнату ще менше.

Дизайн натяжних стель

Дизайн натяжних стель

Компанії-виробники натяжних стель пропонують великий вибір кольорів, які доповнять будь-який інтер'єр. У великих приміщеннях можна зробити яскравий акцент у верхній частині кімнати. Для маленьких просторів підійдуть нейтральні відтінки. При виборі стельового покриття для спальні слід враховувати загальний дизайн кімнати. Відмінно підійдуть неяскраві пастельні тони, які діють заспокійливо після трудового дня.

Переваги і недоліки натяжних стель для спальні

До достоїнств натяжних стель в спальні відноситься:

  • Довгий термін експлуатації. Він може досягати п'ятнадцяти років і більше. За умови вибору якісних матеріалів і правильного догляду після установки. У тканинних стель при бажанні можна навіть змінити колір, просто покривши їх фарбою.
  • Екологічність. При сучасних умовах створення полотен відмінності між ними незначні. За екологічному класу натяжні стелі відповідають нормам безпеки і підходять для установки в житлових кімнатах.
  • Безпека. Полотна натяжних стель повинні бути негорючими і трудновоспламеняємимі. У цьому критерії виграють тканинні натяжні стелі. Їх просочують спеціальним протипожежним складом. ПВХ-стелі від тривалого зіткнення з вогнем можуть спалахнути.
  • Маскування недоліків. Вирішальний фактор у виборі натяжних стель - їх здатність надати будь-якому приміщенню акуратний, закінчений вигляд.
  • Швидкий монтаж. Установка натяжних стель займає в середньому шість годин. Цей час може змінюватися в залежності від розміру приміщення і складності роботи.
  • Різні дизайнерські рішення. Сучасні технології допоможуть втілити в життя найсміливіші задуми. Можна вибрати будь-який варіант натяжних стель для спальні - глянцеві або матові, сатинові або замшеві, з малюнком або тисненням. При бажанні вам виготовлять полотно навіть з вашою фотографією.

Недоліки натяжних стель пов'язані в основному з неправильною установкою або вибором неякісних матеріалів.

Освітлення в спальні з натяжною стелею

Освітлення в спальні з натяжною стелею

Освітлення при установці натяжних стель необхідно продумати заздалегідь. Навіть для звичайної люстри знадобиться спеціальне кріплення. Треба пам'ятати, що плівка ПВХ не переносить високу температуру. Для таких стель підійдуть енергозберігаючі джерела світла. Виграшно в спальнях виглядатимуть світлодіодні стрічки і система точкового освітлення.

замовлення стель

При виборі нашої компанії, ви отримаєте якісні матеріали, швидку установку, 25-річну гарантію. Ознайомитися з продукцією можна в каталозі, розміщеному на нашому сайті. На всі додаткові питання дадуть відповідь наші консультанти.

Детальна вартість натяжних стель >>

Фото натяжних стель в спальні

Дивіться також:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама