Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ложки: купити ложку сувенір в ювелірному гіпермаркеті Злато

  1. Види чайних ложок
  2. Які бувають форми чайних ложечок?
  3. Чистий традиція
  4. Коли дарувати ложку

Ложка - не просто   столовий прилад

Ложка - не просто столовий прилад . Це - незамінний атрибут фуршету, затишного сімейного вечері, а також відмінний подарунок на народження немовляти, хрестини, річницю весілля. На сторінках інтернет-магазину Zlato.ua ви без зусиль зможете знайти, підібрати і купити срібні ложки для будь-якого урочистої події в житті, як сімейного, так і кулінарного. Зручний інтерфейс дозволить оформити покупку з доставкою додому за лічені хвилини. Так що напередодні свята турбуватися про брак часу для шопінгу вам не доведеться! Професійні фото відмінно демонструють блискучу красу наших виробів.

Види чайних ложок

Різна столовий посуд, в тому числі і чайна ложка - обов'язковий атрибут кожного будинку. У наших широтах традиція пити чай склалася давно, тому асортимент необхідного посуду для чаювання завжди досить широкий.

Звична ложка для чаю необхідна не тільки для того, щоб розмішувати цукор. Багато господинь використовують її і в інших цілях. Наприклад, відомо, що в черпачок такий кухонного начиння поміщається 5 мг сухих речовин або 5 мл рідини. Тому ложка для чаю в якості мірного пристосування - побутова реальність. Наприклад, це може бути заправка для салату. Якщо говорити про сипучих речовинах, то крім насипання цукру в чай, такий ложкою можна без праці відміряти різні спеції і приправи, якщо спеціальною ложечкою для цієї мети поки що не обзавелися, звичайно. Подивитися і вибрати відповідну ложку з каталогу «Злато» легко і приємно. Шопінг у нас вдалий.

Найпоширенішими металами для виробництва чайних ложок багато років залишаються: Найпоширенішими металами для виробництва чайних ложок багато років залишаються:

Колись популярні алюмінієві ложки практично пішли з ринку, залишившись хіба що в закладах громадського харчування старого гарту. Мідна ложка нині теж не особливо в пошані. Мила деталь застілля - чайна ложка ціни Київ пропонує найрізноманітніші.

Безперечний лідер ложковий асортименту - нержавіюча сталь. Якщо потрібні недорогі, але при цьому симпатичні, міцні і блискучі столові прибори, то нержавіюча сталь відповідає цим побажанням. Ложка чайна вартість безпосередньо визначається металом виготовлення.

Однак ринок металів для створення кухонного начиння хоча і досить усталена реалія, але і тут час від часу відбуваються певні зрушення, з'являються нововведення. Одним з них став метал нейзильбер. Якщо відомий людству останні 200 років мельхіор являє собою поєднання нікелю і міді, то в нейзильбер додали ще й цинку. Зараз цей модний молодий метал - улюбленець брендових ювелірних мануфактур.

Багато людей приймають рішення ложки чайні мельхіорові купити. Ще покоління наших бабусь цінувало цей метал за схожість з сріблом. Однак на відміну від справжнього срібла, цей сплав міцніший, нелегко піддається механічних пошкоджень.

Ложка чайна мельхиоровая, якщо її черпак покритий шаром срібла, мають аналогічний місячним металу антибактеріальний ефект. Правда, з часом срібло стоншується і доводиться звертатися до фахівців, які наносять новий шар. В цьому випадку ложечки з мельхіору набувають вигляду свежепріобретенних.

Ювелірна промисловість знає і спосіб, як отримати ложки чайні мельхіор позолота. Сонячне сяйво металу може перебувати на ручці або в черпак, дорожчі варіанти припускають суцільне покриття.

Бувають комбіновані вироби, у яких чаша з золота, а ручка - з іншого металу.

Такий виріб - приємний подарунок, що поповнює колекції столового посуду з дорогоцінних металів.

Багато покупців віддають перевагу «німецькому сріблу», як в давні часи називали мельхіор, ще й завдяки зваженій ціновій політиці на цей метал. Купити чайну ложку мельхіор може собі дозволити родина з досить скромним бюджетом. Дітище французів Майо і Шорье, за прізвищами яких і назвали метал, зараз прекрасно себе почуває в мільйонах будинків. На мельхіорові чайні ложки ціна в кілька разів менше, ніж на такий же виріб з срібла.

Чайна ложка срібна 830 проби або 925 - обидві гарні, неспеціалісту на око одну пробу відрізнити від іншої вельми проблематично. При цьому ціна першого сплаву буде кілька демократичніше, ніж другого. Чайна ложка 830 проба з естетичних і механічним якостям не гірше, ніж більш висока.

Ціни на світовому ринку на срібло - величина коливається. Красиві чайні ложки за приємною вартістю знаходяться на нашій віртуальній вітрині.

Які бувають форми чайних ложечок?

Каталог чайних ложок в «Злато» досить великий, однак крім усім відомих звичайних ложечок, якими прийнято розмішувати цукор у чашці, є ще кілька оригінальних різновидів. Наприклад, придумана спеціальна ложка для заварки чаю. Її винайшов Amor De Madre. Виріб призначений для того, щоб пакетик з заваркою знаходився в підвішеному стані якраз посередині ємності з чаєм. Для цього на ручці ложки передбачені спеціальні прорізи, в які ідеально лягає пришитий до чайного пакету хвостик. Після того, як напій готовий, пакетик відокремлюємо від ложки і перемішуємо нею цукор. Зручно і просто геніально.

Унікальною формою відрізняється ложка-ситечко для чаю. Це ложка з кришкою. У черпаком і в кришці зроблені отвори. Чайний лист насипається усередину, ложка опускається в окріп - пара хвилин - і підбадьорливий напій готовий. Така ложка для заварки чаю знайома нашим бабусям, оскільки ідеї створення такої моделі кухонного начиння багато років. Мабуть, мода повернулася на круги своя і оригінальні моделі знову на піку популярності. Такі ложки можна використовувати як подарункові.

Красиво виглядає чайна ложка з довгою ручкою купити її варто любителю чаю з льодом, який прийнято подавати у високих келихах. Щоб дістати до дна ємності, і потрібна подовжена ручка. При цьому вони можуть бути кручені. Така форма може використовуватися для приготування різнокольорових коктейлів: сиропи і алкогольні напої акуратно стікають по ручці-спіралі і не перемішуються між собою. Довгі чайні ложки купити додому або на роботу, де вміють робити різнокольорові коктейлі - оригінальна задумка, яку легко реалізувати.

Якщо необхідно чайні ложки купити оригінальні, то можна зробити гравіювання з буквами ініціалів обдаровуваного. Іменні ложки добре дарувати на ювілей близьким людям або діткам. У другому випадку на зворотному боці ручки ложки пишуть ім'я дитини, дату народження, вага і зріст. Взагалі, дитяча чайна ложка - благодатне поле докладання дизайнерської фантазії. Саме тут на ручці може бути зображений:

  • янгол;
  • герой мультика;
  • квіточку ;
  • метелик;
  • пташка і багато іншого - миле і симпатичне.

Ложки з написами роблять аксесуар індивідуальним.

Сувенірні чайні ложки зі срібла покривають спеціальним лаком. Тому перемішувати чай ними не можна.

Чистий традиція

Сріблу споконвіку приписувалися містичні, чарівні властивості. Блискучий білий метал ототожнювали з Місяцем. Небесне світило вважали покровителем таємних знань, магії, а також символом чистоти, жіночності, краси і чесноти. Відповідно, з земним «втіленням» божества пов'язували такі ж характеристики. З давніх-давен вважалося, що краще за все, якщо в будинку є цілий набір ложок. Перші ювеліри зображували на срібних гарнітурах апостолів, яких якраз і було 12 чоловік.

Що стосується ложки то це, був один з перших, відомих людині столовий прилад (після ножа). На руїнах стародавніх цивілізацій археологи знаходять глиняні, дерев'яні, кістяні та срібні ложки. Останні вважалися ознакою розкоші і користувалися величезною популярністю серед знаті античного Риму. Особливо після того, як були виявлені бактерицидні і очищаючі властивості металу. І хоча після падіння великої Імперії прилад з «місячного» металу повернувся до Європи не раніше XII-XIII століття, ложки зі срібла стали не тільки престижним столовим аксесуаром, але і втіленням широкого ряду традицій. Відгуки багатьох поколінь про таке поширене аксесуар, як ложечка для чаю, були позитивні і теплі.

Відгуки багатьох поколінь про таке поширене аксесуар, як ложечка для чаю, були позитивні і теплі

Коли дарувати ложку

Так, найбільш поширений звичай дарувати таку річ з нагоди народження дитини. З огляду на якості срібла і його символізм, - в тому числі, роль оберега від хвороб і пристріту, - такий подарунок не випадковий. Наприклад, у Великій Британії є приказка «народився зі срібною ложкою в роті», що можна інтерпретувати, як «народився під щасливою зіркою». Купити срібну ложку малюкові на хрестини можуть хресні. А ложка на перший зуб купувалася родичами або друзями сім'ї. Також варто відзначити, що прилад може бути не один. Наприклад, в Європі нерідко дарують комплект з дванадцяти виробів, які, за однією версією, символізують дванадцять місяців, а за іншою - дванадцять апостолів. Або ж чотири предмети - по одному на кожну пору року. Так чи інакше, а купити чайні ложки в подарунок улюблені і близьким людям - значить залишити про себе приємні спогади на цілі покоління.

Ще один цікавий аспект звичаю робити подібний подарунок полягає в тому, що в минулі часи дитяча ложка підносилася не лише на хрестини і в день появи першого зуба. Коли дитина надходив в гімназію, йому дарували десертну, а по випуску з неї - столову ложку з дорогоцінного білого металу. Виріб з історією - чайна ложка продаж активна, адже це предмет затребуваний і популярний.

Крім урочистих випадків, пов'язаних з «квітами життя», сувенірні дрібниці зі срібла прийнято дарувати на двадцять п'яту річницю весілля, яку називають «срібною». Ювелірні прикраси, статуетки, вази, столові прилади, - в тому числі - ложки, - в подарунок годиться практично будь-який виріб, виконане з благородного матеріалу. Тонкі ручки швидко викривляються, тому краще підібрати виріб помассивнее.

Скільки коштує чайна ложка і від чого залежить ціна - готові відповісти наші кваліфіковані співробітники. Заварна, найімовірніше, обійдеться дорожче, ніж звичайна чайна. По-перше, оригінальна ідея, по-друге, на неї йде більше металу.

Незалежно від того, яке радісна подія вам належить відзначити, придбати срібні ложки самих різних форм і розмірів ви можете в Zlato.ua Офіційний сайт пропонує оцінити як одиничні вироби, так і цілі набори.

Які бувають форми чайних ложечок?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама