Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як виконується гідроізоляція ями в гаражі

  1. Способи гідроізоляції підвалу і оглядової ями гаража
  2. Як поліпшити гідроізоляційні властивості бетону

Яма в гаражі

Яма в гаражі важлива з кількох причин. Через неї може проникати волога в приміщення і тому машина просто буде покриватися іржею.

І для машини в цілому це буде шкідливо. Сьогодні ми розповімо, як робиться гідроізоляція ями в гаражі.

Вам також буде представлено відео, де ви зможете все побачити наочно, а по картинках зможете простежити всі етапи роботи. Ціна роботи не велика і тому її варто зробити однозначно.

Способи гідроізоляції підвалу і оглядової ями гаража

Гідроізоляція оглядової ями в гаражі і є обязательной.Еслі у вас близько ґрунтові води, тоді простіше яму просто засипати, як засипати яму в гаражі я думаю ви знаєте.

Але якщо вода не так близько, тоді треба просто зробити гідроізоляцію, яка вбереже приміщення від проникнення вологи. Тут вся робота виконується своїми руками і інструкція виглядає наступним чином.

Виконуючи гідроізоляційні заходи, ви повинні розуміти, наскільки важливо дотримуватися всі нюанси і особливості цієї роботи. Взагалі існує три основних типи гідроізоляційних заходів, якими ви можете скористатися, але все залежить від роботи, яку ви бажаєте провести.

Безнапірна гідроізоляція

Призначена виключно для захисту приміщень від різних атмосферних опадів. Щоб виконати таку роботу, вам необхідно нанести бітумні мастики на підлогу і стіни, намагаючись виконувати роботу якісно і ретельно. Протівонапорная гідроізоляція Як правило, спрямована на ретельну і ефективний захист підземних приміщень від попадання в них ґрунтових вод. Як тільки виконується дана робота, прийнято споруджувати спеціальний гідроізоляційний «пиріг», він складається з трьох шарів шламового розчину. Протикапілярну гідроізоляція Чи здатна ретельно і ефективно захищати підлогу приміщення від попадання вологи по капілярах (див. У гаражі мокра підлога: що робити? ), А значить, ви повинні розуміти, що і цей варіант гідроізоляції є важливим.

Як поліпшити гідроізоляційні властивості бетону

У гаражі в ямі вода може проникати і через бетон. Особливо це стосується місця де рівень грунтових вод досить високий.

Якщо вам необхідно поліпшити гідроізоляційні властивості бетону, то знайте, що потрібно вводити в бетонну суміш спеціальні добавки, які дозволять вирішити подібну проблему.

Гідроізоляція ями бетоном

Наприклад, ви повинні знати, що кольматірующіе добавки здатні серйозно підвищити щільність бетону, а значить, можна насолодитися його довговічністю, що важливо.

Увага: Говорячи про особливості таких добавок, не можна не відзначити, що відбувається ущільнення бетону, як тільки суміш застигає, що звичайно ж, є серйозною перевагою.

В якості основних добавок тут виступають мінеральні речовини, вони відрізняються високою гідравлічної активністю, це стосується і водрастворімих добавок, що важливо. Добавки даного типу славляться тим, що вони не тільки підвищують вологостійкість, а й збільшують міцність, що важливо.

  • Ви зможете насолодитися і тим, що тепер можна змінити властивості цементу, причому роблячи це так, що він зможе володіти водовідштовхувальним здатністю, зберігаючи при цьому взаємодія з водою.
  • Ви повинні знати, що потрібно зробити два-три шари руберойду, в тому випадку, якщо грунтові води будуть знаходитися вище статі, то звичайно ж, кількість шарів обов'язково потрібно збільшити.
  • Тепер необхідно підготувати і встановити опалубку, заливаючи бетонну підлогу. Найкраще використовувати бетонні суміші зі спеціальними добавками, що модифікують, так як це найбільш важливий момент.

Увага: У тому випадку, якщо підвал вже експлуатується, то виконуючи подібну роботу, вам обов'язково потрібно буде відкопати на глибину підвалу, облаштовуючи тим самим глиняний затвор.

Як висушити яму в гаражі, ви можете прочитати на сторінках нашого сайту. І чим засипати яму в гаражі ви знайдете. Тут важливим є питання не допустити цього. Тому варто правильно і якісно зробити гідроізоляцію.

У гаражі мокра підлога: що робити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама