Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ceresit CL 51. Полімерна гідроізоляційна мастика

  1. Властивості гідроізоляції Ceresit CL 51:
  2. Інструкція по застосуванню гідроізоляції Ceresit CL 51:
  3. УПАКОВКА
  4. ЗБЕРІГАННЯ
  5. ВИТРАТИ ПОЛІМЕРНОЇ ГИДРОИЗОЛЯЦИИ CERESIT CL51.

Гідроізоляційна маса CERESIT CL 51 призначена для пристрою еластичних водонепроникних покриттів перед пристроєм плиткових облицювань в приміщеннях, схильних до періодичному зволоженню (ванних, душових, туалетах, кухнях і т.д.).

Властивості гідроізоляції Ceresit CL 51:

  • готова до застосування;
  • легко наноситься пензлем, валиком або шпателем;
  • еластична;
  • перекриває тріщини розкриттям до 0,75 мм;
  • може застосовуватися на стяжках з підігрівом;
  • придатна тільки для внутрішніх робіт;
  • не містить розчинників;
  • екологічно безпечна.

готова до застосування;   легко наноситься пензлем, валиком або шпателем;   еластична;   перекриває тріщини розкриттям до 0,75 мм;   може застосовуватися на стяжках з підігрівом;   придатна тільки для внутрішніх робіт;   не містить розчинників;   екологічно безпечна

Інструкція по застосуванню гідроізоляції Ceresit CL 51:

Підготовка підстави:

Основа повинна бути досить міцним, щільним і рівним.

Підстава необхідно очистити від забруднень (висолів, жирів, масел, бітуму тощо) і знепилити.

Для вирівнювання підстави використовують відповідні ремонтні та вирівнюють суміші.

Гладкі поверхні рекомендується зашероховать.

Ангідридні стяжки (вологість не більше 0,5%) прошлифовать до появи зерен заповнювача, знепилити і обробити ґрунтовкою CT 17.

Бетон, цементно-піщані стяжки і штукатурки, гіпсові штукатурки (товщина не менше 10 мм, вологість НЕ более1%), цементно-вапняні штукатурки, цегляні і кам'яні кладки (шви кладок повинні бути повністю заповнені цементним розчином), гіпсокартонні і гіпсоволокнисті листи (встановлені відповідно до рекомендацій виробника), стяжки з підігрівом і т.д. обробити ґрунтовкою CT 17.

Існуючі плиткові облицювання промити водним розчином соди і висушити.

Виконання робіт:

Перед застосуванням гідроізоляційну масу слід перемішати в заводській тарі.

Матеріал наносять на підставу за 2 або 3 проходу пензлем, валиком або шпателем в перехресних напрямках шаром загальною товщиною 1,0-1,5 мм.

У нормальних умовах між нанесенням шарів має проходити близько 2 годин.

Приблизно через 16 годин після нанесення останнього шару можна приступати до кріплення плитки за допомогою плиткових клеїв Ceresit CM 16 Flex, CM 117, CM 17, або клеїв CM 11 Plus, CM 12, CM 115 з добавкою еластіфікатора CC 83.

Свіжі залишки маси легко видаляються водою, засохлі можна видалити тільки механічним способом.

Рекомендації по роботі з гідроізоляційної масою Ceresit CL 51:

Роботи слід виконувати в сухих умовах, при температурі повітря і основи від +5 до + 35 ° C і відносній вологості повітря не вище 80%.

УПАКОВКА

Гідроізоляційна маса CL 51 поставляється в полімерних відрах по 5 і 15 кг.

ЗБЕРІГАННЯ

У сухих умовах, в оригінальній непошкодженій і герметичній упаковці, при температурі від +5 до + 30 ° С - не більше 12 місяців з дня виготовлення.

Оберігати від заморожування !!!

ВИТРАТИ ПОЛІМЕРНОЇ ГИДРОИЗОЛЯЦИИ CERESIT CL51.

  • близько 1,4 кг / м2 (з розрахунку застосування в 2 шари).
Технічні характеристики полімерної ГИДРОИЗОЛЯЦИИ CERESIT CL51:
Склад

модифікована водна дисперсія полімерів Колір: сірий Щільність: 1,55 ± 0,05 кг / дм 3 Температура застосування: від +5 до +30 С0 Температура транспортування та зберігання: від +5 до +35 С0 Час висихання 1-го шару: близько 2 годин Час висихання 2-го шару: близько 3 годин Готовність до укладанні керамічних плиток: через 16 годин (після нанесення 2-го шару) Водонепроникність у віці 7 діб: не менше 0,15 МПа Здатність перекривати тріщини: не менше 0, 75 мм Товщина свеженанесенного шару при витраті 1,4 кг / м2: близько 1,0 мм Товщина свеженанесенного шару при витраті 1 , 4 кг / м2: близько 0,4 мм Витрата CL 51: близько 1,4 кг / м2 (2 шари)

модифікована водна дисперсія полімерів Колір: сірий Щільність: 1,55 ± 0,05 кг / дм 3 Температура застосування: від +5 до +30 С0 Температура транспортування та зберігання: від +5 до +35 С0 Час висихання 1-го шару: близько 2 годин Час висихання 2-го шару: близько 3 годин Готовність до укладанні керамічних плиток: через 16 годин (після нанесення 2-го шару) Водонепроникність у віці 7 діб: не менше 0,15 МПа Здатність перекривати тріщини: не менше 0, 75 мм Товщина свеженанесенного шару при витраті 1,4 кг / м2: близько 1,0 мм Товщина свеженанесенного шару при витраті 1  , 4 кг / м2: близько 0,4 мм Витрата CL 51: близько 1,4 кг / м2 (2 шари)


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама