Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Добавки в бетон для гідроізоляції Компанія «Технофлор»

  1. Добавки в бетон для гідроізоляції класичний бетон , Незалежно від марки, має такий недолік як...
  2. Можливості складу «Пенетрон»
  3. Схожі новини

Добавки в бетон для гідроізоляції

класичний   бетон   , Незалежно від марки, має такий недолік як гігроскопічність класичний бетон , Незалежно від марки, має такий недолік як гігроскопічність. У його структурі неминуче присутня велика кількість пір і мікротріщин, за якими волога проникає вглиб матеріалу. навіть ретельне ущільнення розчину при укладанні або заливці не вирішує дану проблему, а в більшості випадків його заливають, взагалі не ущільнюючи. Через це значно знижується довговічність бетонних елементів, що контактують з водою або землею.

Проникаюча гідроізоляція «Пенетрон»

Істотно підвищити довговічність бетону дозволяє сучасний гідроізолірующій склад «Пенетрон». Він захищає бетонну поверхню, запобігає проникненню вологи, знижує руйнівну дію морозів, різких перепадів температур і інших ерозійних факторів. До складу гидроизолирующего матеріалу входить високомарочний цемент, кварцовий пісок і спеціальні хімічні компоненти, захищені патентами. При нанесенні на поверхню бетону присадки проникають в поверхневі шари його структури, заповнюючи мікротріщини і пори, завдяки чому бетон набуває властивостей монолітного каменю.

проникаюча гідроізоляція «Пенетрон» застосовується для захисту таких конструкцій як:

  • фундаменти, підвали і підлоги будівель;
  • стіни, стелі, балкони та покрівлі;
  • греблі, електростанції та інші комерційні об'єкти;
  • дороги, мости і естакади;
  • приватні та громадські басейни, лазні і сауни.

Засіб може застосовуватися для гідроізоляції об'єктів, що знаходяться в місцях з підвищеною вологістю або безпосередньо контактують з водою. Оброблена поверхня дорожнього полотна добре витримує постійну фізичне навантаження від машин.

Можливості складу «Пенетрон»

застосування проникаючої гідроізоляції дозволяє вирішити масу типових проблем, пов'язаних з вогкістю. Всі приміщення вашого будинку можна буде без обмежень використовувати для будь-яких цілей, оскільки хороша гідроізоляція зробить ідеально сухим навіть підвал. Наноситься склад гранично легко, ніяких професійних навичок і специфічних інструментів не потрібно. застосування проникаючої   гідроізоляції   дозволяє вирішити масу типових проблем, пов'язаних з вогкістю Виробник гарантує якість оригінального матеріалу і стабільно високі ізоляційні властивості. Технології, що використовуються запатентовані, але не ховаються, завдяки чому їх ефективність підтверджена незалежними дослідниками. При цьому ніяких надприродних властивостей Матеріали приписується, рекламне опис повністю відповідає його можливостям і принципу дії. «Пенетрон» не схильний до стирання, тому повторних обробок не потрібно. Захищена конструкція служить значно довше, оскільки застосування проникаючої гідроізоляції підвищує марку бетону, істотно сповільнює старіння і знос матеріалу, а арматура в складі залізобетону не береться корозійного впливу вологи. Суміш є дрібнодисперсний порошок сірого кольору, який перед застосуванням необхідно розвести з водою (0,4 літра води на кілограм суміші). Наносити гідроізоляцію слід на попередньо очищену і зволожену бетонну поверхню за допомогою спеціального пульверизатора (при відсутності такого можна скористатися пензлем). На обробку 1 квадратного метра поверхні досить 1 кілограма сухої суміші.

Схожі новини

  • Добавки в бетон

    Добавки в бетон В даний час більшість виробників ЗБВ використовують для бетону додаткові добавки, що додають ...

  • Отмостка навколо будинку

    Отмостка навколо будинку Облаштування вимощення навколо приватного житлового будівництва, і укладання навколо тротуарної плитки є заходами, ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама