Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

двокомпонентна гідроізоляція

Двокомпонентна гідроізоляція - чудове рішення для професіоналів. Виключно практична, зручна для зберігання та ідеально підходить для більшості випадків, двокомпонентна гідроізоляція отримує всі необхідні для виконання своїх функцій характеристики безпосередньо на об'єкті, а після застигання зберігає їх на виключно довгий термін.

Застосування модифікованих сухих сумішей дозволяє виконувати різноманітні гідрозахисні роботи. Полімермінеральние влагоізоляціонние склади застосовують як для внутрішньої, так і для зовнішньої гідрозахисту бетонних і оштукатурених поверхонь (наземних споруд, підземних поверхонь будівель). Наприклад: цокольних поверхів, фундаментів, гідроспоруд.

Влагоізоляціонние склади на основі сухих сумішей поділяються на два великих класи: проникаючу і обмазувальну гідроізоляцію. Проникаюча гидрозащита використовує принцип проникнення активних речовин (які входять до його складу) в цеглу або бетон. Дані речовини взаємодіють з мінералами цементного розчину з утворенням кристалів, нерозчинних у воді.

Дані речовини взаємодіють з мінералами цементного розчину з утворенням кристалів, нерозчинних у воді

Фото: Нанесення двухкомпонентной гідроізоляції

Обмазочная вологоізоляція наноситься і залишається зовні оброблюваного підстави. Формується шар 3-4 мм завтовшки, який може бути як еластичним, так і жорстким. Еластичний шар використовується для споруд, які піддаються динамічним навантаженням. На ринку будівельних матеріалів представлений великий асортимент подібних Влагоізоляціонний матеріалів, кожен зі своїми експлуатаційними характеристиками, специфікою застосування, вартістю.

Відео: Професійна двокомпонентна гідроізоляція Мапеластік Мапей

Залежно від виду сполучного речовини гідрозахист ділять на: жорстку (однокомпонентні) і еластичну (двокомпонентну). Двокомпонентна гідроізоляція має відмінну адгезію практично до всіх будівельних матеріалів. Однокомпонентна суміш складається з мінеральних наповнювачів і в'яжучих, різних активних добавок і сполучного полімерного, яке входить до складу суміші у вигляді порошку дисперсионного. Двокомпонентний склад - це суха суміш з сполучною полімерним у вигляді водної дисперсії полімеру. Двокомпонентна гідроізоляція - це сучасний надійний гідроізоляційний матеріал, наприклад гідроізоляція бренду Sika.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама