Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція резервуарів для води

  1. Вартість гідроізоляції резервуарів
  2. Для чого потрібна гідроізоляція питних резервуарів
  3. Різновиди гідротехнічних споруд
  4. Типи гідроізоляції гідротехнічних споруд
  5. Гідроізоляція резервуарів від ТОВ «МастерГідро»

Для життєдіяльності людям потрібна вода. Чиста питна вода необхідна і в містах, і в селищах. Для того щоб забезпечити людей такою водою, організовуються спеціальні резервуари: басейни, кар'єри, колодязі та інші гідротехнічні споруди.

Кожне таке спорудження обов'язково повинно мати якісну гідроізоляцію, в іншому випадку вода з них буде витікати і забруднюватися, тобто не буде відповідати нормам, що пред'являються до питної води, придатної для використання.

Таким чином, резервуар без гідроізоляції стає абсолютно марним, так як вживати воду з нього не можна. Гідроізоляція пожежного питного резервуара - необхідна процедура.

Вартість гідроізоляції резервуарів

НайменуванняОд.Вартість руб.

Виїзд головного інженера на об'єкт компл. безкоштовно Проектування гідроізоляційної системи для резервуарів компл. безкоштовно Складання кошторису компл. безкоштовно Демонтажні роботи Демонтаж старої гідроізоляції резервуарів кв.м від 120 руб. Гідроізоляція - проникаюча Пристрій проникаючої гідроізоляції в 2 шари кв.м від 650 руб. Гідроізоляція - полеуретановие Пристрій полімерної гідроізоляції в 2 шари м2 від 750 руб. * Зазначені ціни є орієнтовними. Остаточна ціна залежить від складності, обсягу робіт, місця розташування об'єкта та визначається після виїзду фахівця на об'єкт. Ціни на гідроізоляцію резервуарів вказані без урахування матеріалів, інших, транспортних і накладних витрат.


Залишити заявку

Оформіть заявку на гідроізоляцію резервуарів, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі питання, що цікавлять.

Для чого потрібна гідроізоляція питних резервуарів

Основну небезпеку для резервуарів з чистою водою, незалежно від того, для яких цілей вона використовується, представляють стічні, зливові, талі води. У них присутня чимала кількість шкідливих речовин, агресивних середовищ, хвороботворних бактерій.

Якщо у випадку з водою, яка використовується в технічних цілях, це не так критично, то коли мова йде про питну воду, від якості гідроізоляція питних резервуарів безпосередньо залежить здоров'я людей.

Гідроізоляція споруди повинна бути якісно влаштована і зовні, і зсередини, щоб виключити не тільки попадання сторонніх речовин в резервуар, а й протікання. Якщо протікання утворюються, то рівень води в резервуарі швидко знижується, падає тиск. Це, в свою чергу, призводить до додаткових витрат при експлуатації гідротехнічної споруди, вона починає швидко руйнуватися і в кінці кінців приходить в повну непридатність.

Всі ці фактори говорять про те, що при влаштуванні будь-якого резервуара з водою необхідно подбати про зовнішній і внутрішній гідроізоляції.

Різновиди гідротехнічних споруд

Резервуари для води розрізняють за типом призначення. Вони можуть бути побудовані для:

  • Води, призначеної для споживання;
  • Чистої води для інших цілей;
  • Для пожежних потреб;
  • Для стічних вод.

Крім того, резервуари можуть бути залізобетонними, металевими і з монолітного бетону.

Безкоштовна консультація

Розташовуватися резервуари можуть під землею і бути повністю закритими, можуть підніматися над поверхнею ґрунту, а в деяких випадках встановлюються на опорах. Тип гідротехнічної споруди залежить від багатьох факторів навколишнього середовища, в тому числі типу грунту, клімату, сейсмічних особливостей в регіоні.

Залежно від типу резервуара вибирається і метод гідроізоляції.

Типи гідроізоляції гідротехнічних споруд

Різні види гідроізоляції підходять для різних типів резервуарів і виконують різні функції.

  • Для резервуарів з бетону та залізобетону застосовується гідроізоляція штукатурними складами. Для бетонного резервуара також може бути використана гідроізоляція проникаючими складами. Вони наносяться на бетон, вбираються в нього і утворюють водовідштовхувальну плівку.
  • Для гідроізоляції резервуарів з металу використовують обклеювальна матеріали. Металеві стінки споруди обклеюють спеціальним матеріалом на клейовий основі.
  • Для резервуарів, частково або повністю розташованих під землею, застосуються метод ін'єктування. Він полягає в тому, що в прилеглий до резервуару грунт вводяться спеціальні водовідштовхувальні склади. Це перешкоджає попаданню вологи до бетонних стін споруди.

Таким чином, тип гідроізоляції потрібно вибирати в залежності від типу резервуара, його розташування, матеріалу, з якого він побудований. Вибрати відповідну технологію повинні фахівці.

Гідроізоляція резервуарів від ТОВ «МастерГідро»

У компанії «МастерГідро» працюю досвідчені фахівці, які на професійному рівні виконують гідроізоляцію споруд .

Безкоштовна консультація

Попередньо ми проводимо всі необхідні дослідження, вибираємо відповідну технологію, а потім приступаємо до роботи. Гідроізоляція резервуарів, зроблена нашими фахівцями, забезпечує довговічність споруди і чистоту знаходиться в ньому води.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама