Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція стику даху і стіни - як зробити контрфартук (альтернативний спосіб)

  1. На замітку: Матераіли для гідроізоляції даху
  2. ПЛІВКИ І МЕМБРАНИ
  3. ВИДИ плівок
  4. РІДКА ГУМА
  5. Проникаюча гідроізоляція
  6. обклеєних гідроізоляція
  7. ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ Майстри та майстрині, І ТОВАРИ ДЛЯ ДОМУ ДУЖЕ ДЕШЕВО. БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА. РЕКОМЕНДУЄМО...
  8. Нижче інші записи по темі "Як зробити своїми руками - домохазяїну!"
  9. Підпишіться на оновлення в наших групах.

Більшість протікання зустрічається в місцях стику елементів конструкції даху, стін, вікон,   люкарн   або дверей, де водовідливні фартухи грають основну роль в захисті будинку від води Більшість протікання зустрічається в місцях стику елементів конструкції даху, стін, вікон, люкарн або дверей, де водовідливні фартухи грають основну роль в захисті будинку від води.

У двох словах: фартух завжди заводять під ті деталі, які розташовані над ним, і накривають ним зверху ті елементи, що лежать під ним, так як його завдання - відвести на зовнішню поверхню конструкції воду і виключити затікання її всередину під обшивку або покрівлю.

Так, на даху в тому місці, де покрівля примикає до стіни, верхній відворот фартуха повинен бути обов'язково заведений під пергамін, який виконує функції гідроізоляції бічної стіни, інакше стікає зверху по стіні дощова вода буде затікати під фартух.

При цьому між панелями обшивки стіни сайдинг , Гонт та ін. І покрівлею обов'язково повинен залишатися зазор шириною не менше 25 мм, щоб попередити загнивання дерев'яних деталей обшивки і полегшити заміну фартуха.

Практично завжди при заміні або ремонті покрівлі доводиться частково демонтувати і обшивку стіни. З дерев'яними панелями зробити це відносно просто, але от з облицюванням з натурального каменю, наприклад, чи синтетичної штукатурки виконати це набагато складніше.

Буде ще гірше, якщо, намагаючись звести до мінімуму пошкодження декоративного облицювання стіни, не заводити новий фартух під плівку гідроізоляції (пергамін). Таке рішення гарантує появу в цьому місці протікання.

Однак є спосіб звести до мінімуму пошкодження декоративної обшивки примикають до даху бічних стін під час ремонту покрівлі. Домогтися цього досить легко, якщо використовувати спеціальну конструкцію з елементом, накриває верхній відворот основного фартуха.

Обидві деталі цього елемента (контрфартука) зазвичай виготовляють, як і основний водовідливної фартух, з листового металу.

Як правило, контрфартук врізають в шви кладки стіни чи димової труби, але найбільшою мірою його переваги проявляються в тих випадках, коли примикають до даху бічні стіни обшиті сайдингом або декоративними панелями будь-якого іншого типу.

Складається контрфартук з двох деталей.

Верхню його деталь (незнімну) під час монтажу заводять під пергамін і кріплять до стіни. Другу нижню (знімну) кріплять до верхньої на заклепках або гвинтами-саморізами для листового металу.

Її можна в будь-який момент зняти, відкривши доступ до основного водовідливних фартуху, якщо буде потрібно його заміна під час ремонту покрівлі.

Коштує ця конструкція дорожче, ніж стандартний фартух, і часу на установку доведеться затратити значно більше. Однак краще спочатку вкласти більше праці і засобів, щоб в подальшому набагато більше заощадити при проведенні ремонтних робіт. Адже недарма кажуть, що скупий платить двічі.

Читайте також: Ремонт даху своїми руками і усунення протікання покрівлі

Щоб під час ремонту покрівлі встановити новий водовідливної фартух, з пов'язаною з даху стіни довелося зняти пристойну кількість гонту обшивки. Цього можна було уникнути при наявності легкос'ёмного контрфартука.

1. Контрфартук складається з двох деталей, причому верхня, яка фіксується на стіні, - незнімна, а нижня кріпиться до верхньої шурупами-саморізами і є легкос'ёмной.

І хоча така конструкція коштує дорожче і вимагає трохи більше часу на установку, вона має цілий ряд незаперечних переваг.

Так, нижній ряд панелей обшивки примикає до даху стіни виявляється піднесеним над поверхнею покрівлі і не стикається зі стікає по ній водою, а значить, прослужить значно довше. Крім того, під час ремонту настилу покрівлі нижню частину контрфартука можна зняти, що дозволить легко демонтувати і замінити як основний фартух, так і деталі настилу покрівлі, не зачіпаючи нижні ряди панелей обшивки стіни.

2.Сначала встановлюють деталі основного фартуха так, щоб відігнута вгору його частина щільно прилягала до стіни, а нижню кромку заводять під настил покрівлі.

3. Трохи вище верхніх кромок деталей основного фартуха кріплять до стіни верхні (незнімні) елементи контрфартука.

Посилання по темі: Дах з м'якої черепиці своїми руками

4. Знімні деталі контрфартука кріпляться гвинтами-саморізами. Переконайтеся, що на нижніх крайках цих деталей немає гострих кутів і виступів, які могли б зашкодити покрівлю.

Переконайтеся, що на нижніх крайках цих деталей немає гострих кутів і виступів, які могли б зашкодити покрівлю

5. Контрфартук зі знімною нижньою частиною на димарі практично не відрізняється від тих, що згадані вище. Різниця в тому, що отбортовка верхньої незнімної деталі не заведена під гідроізоляцію, а вклеєна в шви між цеглинами.

© Автор: Х. Мак-Кембпелл (Canada)

На замітку: Матераіли для гідроізоляції даху

На замітку: Матераіли для гідроізоляції даху

Щоб покрівля виконувала свої функції і служила довго, необхідно захистити її від опадів, конденсату, випарів і іншої вологи. Правильна гідро- і пароізоляція даху збільшує термін експлуатації всієї покрівельної системи.

Основне завдання гідро-і пароізоляційних матеріалів (як частини вентиляційної системи) - забезпечити правильну роботу теплоізоляції, перешкоджати проходженню вологи в теплоізоляційний матеріал ззовні та зсередини.

У зв'язку з цим до матеріалів пред'являються такі вимоги:

  • - влагонепроницаемость;
  • - еластичність;
  • - міцність;
  • - теплостійкість.

ПОРАДА

Кріплення гідроізоляції до основи покрівлі врятує покриття від вітру.

КЛАСИФІКАЦІЯ МАТЕРІАЛІВ

Ізоляційні матеріали відрізняються за способом нанесення і за складом:

  • плівки і мембрани;
  • рідкі матеріали (рідка гума);
  • проникаюча гідроізоляція
  • (Бітумно-полімерні мастики);
  • обклеєна гідроізоляція (руберойд, вініпласт та ін.).

До всіх з них крім вологостійкості пред'являється й вимога теплозбереження.

ПЛІВКИ І МЕМБРАНИ

Пароізоляційні плівки підходять для будь-якого даху (плоскою або скатної). Вони захищають шар теплоізоляції від пари, яка утворюється у внутрішніх приміщеннях під час приготування їжі, миття підлог і інший життєдіяльності людей.

Гідроізоляційні плівки потрібні перш за все для скатних дахів. Вони укладаються під покрівлю (черепиця, шифер, метал) і служать захистом від опадів і конденсату, які можуть потрапляти під покриття ззовні.

ВИДИ плівок

Дифузні мембрани.

Рідина всмоктується в мікропори і випаровується через вентзатвор. Зарекомендували себе як довговічні матеріали з хорошими екологічними і пожежними характеристиками.

Супердіффузние мембрани.

Через особливості укладання вентильований зазор відсутній, завдяки чому тепло в будинку зберігається краще, а всі конструкції залишаються сухими. Цей матеріал міцний, стійкий до сонця, добре пропускає пар. Застосовується з бітумними листами і металочерепицею.

Мембрани ПВХ.

Армуюча сітка надає міцності, а пластифікатори в складі роблять матеріал більш еластичним. Такі мембрани легко ремонтуються і довго служать.

Плівкові мембрани EPDM.

Виготовляються з каучуку і полімерів. Чи не втрачають своїх властивостей в умовах низьких температур, мають повну водонепроникність.

ВАЖЛИВО!

При нахилі даху більше 30 ° плівку потрібно укладати внахлест на 15-20 см.Натягівать плівку можна!

РІДКА ГУМА

Наноситься за допомогою безповітряного напилення. Зчіплюється з будь-яким матеріалом. Покриття виходить суцільним, без швів. Зручно наносити на дах будь-якої форми, в тому числі з виступами, козирками, трубами і т.п. Роботи можна проводити в будь-який час року, навіть при мінусовій температурі.

Проникаюча гідроізоляція

Підходить для покрівлі з пористих матеріалів, таких як бетон, вапняк. Тріщини (навіть глибокі) заповнюються гідроізоляційної просоченням, яка, застигаючи, закупорює пори і робить всю конструкцію міцніше. Можуть застосовуватися при будь-яких температурах (від -60 до + 100 ° С).

обклеєних гідроізоляція

Руберойд, вініпласт або інший матеріал наклеюється на бітумну емульсію внахлест і посипається кам'яною крихтою.

При виборі матеріалу для гідро- або пароізоляції слід врахувати:

  1. Паропроникність. Важлива здатність мембрани відводити повітря, щоб в покрівельної конструкції не утворювався конденсат.
  2. ТЕРМІН СЛУЖБИ. Найдовший - у армованих покриттів. Якщо на упаковці відсутня інформація про термін служби, швидше за все, матеріал ненадійний.
  3. Стійкі до сонячного світла.
  4. СТІЙКІСТЬ До ТИСКУ ВОДИ.
  5. ТИП КРЕПЛЕНИЯ (скоб або спеціальних клеїв ШАРОМ).
  6. Антиконденсатні СЛОЙ, вбирає вологу (далі рідина по жолобах скочується вниз або випаровується).

© Автор: Вікторія Корнілова

ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ Майстри та майстрині, І ТОВАРИ ДЛЯ ДОМУ ДУЖЕ ДЕШЕВО. БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА. РЕКОМЕНДУЄМО - ПРОВЕРЕНО 100% Є ВІДГУКИ.

РЕКОМЕНДУЄМО - ПРОВЕРЕНО 100% Є ВІДГУКИ

Реклама

Нижче інші записи по темі "Як зробити своїми руками - домохазяїну!"

  • Захист дерев'яних звисів даху Чим і як захистити звіси ...
  • Як відремонтувати рубероидную дах своїми руками Ремонт даху з руберойду Як ...
  • Конструкція зеленого даху (фото) Пристрій «зелених» дахів Дах, покрита грунтом ...
  • Прибирання снігу з даху за допомогою саморобного пристрою Пристрій для очищення даху від ...
  • Помилки при утепленні даху і їх виправлення Яких найчастіше припускаються помилки при ...
  • Іграшковий будиночок своїми руками - покроковий опис і фото Як зробити ляльковий будиночок своїми ...
  • Міні-веранда своїми руками (креслення + фото) Як прилаштувати міні-веранду до домуНовое ...

    Підпишіться на оновлення в наших групах.

    Будемо друзями!

  • Реклама

    Реклама
    Новости
    Реклама
    Реклама